- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
aynen öyle bir tek o evli diğer arkadaşları bekar düşün artıkdemek dışardaki laf atan ırz düşmanları böyle tiplermiş
Ben anlaşmalı boşandım canım uğraşmadım herşey beklenir ondan diye çocuğumda var ama ilgilenmiyo iyiki ayrılmışım Mükemmel bi ilişkim var şuan MaşaAllah evlenicez yakın zamanda inşAllahsenin nasıl olduki cnm boşandınmı
telefon dökümlerini bende çıkarırım sorun yok. baktırmadiki sen kimsinde bakıyorsun dedi bana .moraran yerlerini annene değil hekime göstermeliydin
darp raporu alabilirseniz çok iyi olur
onun dışında
hakime telefon dökümü istetirseniz ortaya çıkar merak etmeyin içerikte ne konuştuklarına bakılmıyor ama gece geç saatte konuştukları numaralar tespit edilip olayı ortaya çıkarıyorlar
birde asla telefonda küfür etmeyin ailesine ya da eşinize haklıyken haksız olursunuz
moraran yerlerini annene değil hekime göstermeliydin
onun dışında
hakime telefon dökümü istetirseniz ortaya çıkar merak etmeyin içerikte ne konuştuklarına bakılmıyor ama gece geç saatte konuştukları numaralar tespit edilip olayı ortaya çıkarıyorlar
birde asla telefonda küfür etmeyin ailesine ya da eşinize haklıyken haksız olursunuz
İlerde çocuğumu almak isterse falan bende hakimden döküm istiycektim oluyo dimi çıkarıyorlar mımoraran yerlerini annene değil hekime göstermeliydin
onun dışında
Anladım cnm ben hiç bi hakkımı bırakmıcam çekişmeli olacak bizimki. çocuk yok bendeBen anlaşmalı boşandım canım uğraşmadım herşey beklenir ondan diye çocuğumda var ama ilgilenmiyo iyiki ayrılmışım Mükemmel bi ilişkim var şuan MaşaAllah evlenicez yakın zamanda inşAllah
Biz korkuyoruz hakkımızı aramıyoruz o yüzden büyürse büyüsün. Pişmanım şimdi süründürmediğimetelefon dökümlerini bende çıkarırım sorun yok. baktırmadiki sen kimsinde bakıyorsun dedi bana .
biliyorum ben kaç defa söyledim gidiyordum annem dur iş daha çok büyür dedi.
Bence de yap bide dua et sürekli Allahım bildiği gibi yapsınAnladım cnm ben hiç bi hakkımı bırakmıcam çekişmeli olacak bizimki. çocuk yok bende
Ben yerinizde olsam kurtulduguma bakarım hiç tazminatla fln ugrasmam benmde sorunlu bi evliliğim vaar ne yazkki ama hhiç bişey talep etmen yeterki cıksın hayatımdanBen açmayı düşünüyorum hem maddi hem manevi tazminat açacağım.
Ben de öyle yapmıştım çocuk var diyeBen yerinizde olsam kurtulduguma bakarım hiç tazminatla fln ugrasmam benmde sorunlu bi evliliğim vaar ne yazkki ama hhiç bişey talep etmen yeterki cıksın hayatımdan
evet çok işime yarayacaktı cnm benımCanım sana darp raporunu al demiştim almadığın için pişman olacaksın diğer işler uğraştıracak seni inşallah kurtulursun bir an önceYıpranma hakkı diye bir şey duymuştum bayanlara verilen mehir gibi bir olay yasal olarak tam emin değilim ama bir kaç senelik evlilik yeterli oluyordu 5 sene sonrası mı öncesi de olur mu onu bilmiyorum
İlerde çocuğumu almak isterse falan bende hakimden döküm istiycektim oluyo dimi çıkarıyorlar mı
Hakkımı almadan hiç bi şekilde boşanmam . 3 sene çalıştım salak gibi veremem ona hiçbişeyimiBen yerinizde olsam kurtulduguma bakarım hiç tazminatla fln ugrasmam benmde sorunlu bi evliliğim vaar ne yazkki ama hhiç bişey talep etmen yeterki cıksın hayatımdan
Süründürücem ben hakkımı almadanda boşanmamBiz korkuyoruz hakkımızı aramıyoruz o yüzden büyürse büyüsün. Pişmanım şimdi süründürmediğime
Evliyken olam msjlarından bahsediyorum yani çocuğu nasıl bir ortamda yetiştireceğinden nasıl biri olduğundan anlaması için hakimin tanıdığım var onlara sordum geriye dönük herşey dururmuşaldatma yüz kızartıcı suça girer bu yüzden işinize yarar ama ayrıldıktan sonra değil
ayrılmadan önce boşanırken ispat etmeniz lazım
adam sizden boşandıktan sonra istediğiyle takılır ama evliyken yaparsa bunu boşanma aşamasında ispat etmeniz gerekir ileride geriye dönük işlem kabul etmezler hakimler
Biraz dinleseydin beni ahh arkadaşım annenler ne bilsin neye yol açacağınıevet çok işime yarayacaktı cnm benım
Amin cnm dediğim gibi hakkımı almadan boşanmıcam. boşuna çalışmadım ben.Biraz dinleseydin beni ahh arkadaşım annenler ne bilsin neye yol açacağınıRabbim tez zamanda kurtarsın hakkında hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?