BENDE BOŞANIYORUM

moraran yerlerini annene değil hekime göstermeliydin
darp raporu alabilirseniz çok iyi olur
onun dışında
hakime telefon dökümü istetirseniz ortaya çıkar merak etmeyin içerikte ne konuştuklarına bakılmıyor ama gece geç saatte konuştukları numaralar tespit edilip olayı ortaya çıkarıyorlar

birde asla telefonda küfür etmeyin ailesine ya da eşinize haklıyken haksız olursunuz

senin nasıl olduki cnm boşandınmı
Ben anlaşmalı boşandım canım uğraşmadım herşey beklenir ondan diye çocuğumda var ama ilgilenmiyo iyiki ayrılmışım Mükemmel bi ilişkim var şuan MaşaAllah evlenicez yakın zamanda inşAllah

telefon dökümlerini bende çıkarırım sorun yok. baktırmadiki sen kimsinde bakıyorsun dedi bana .
biliyorum ben kaç defa söyledim gidiyordum annem dur iş daha çok büyür dedi.

İlerde çocuğumu almak isterse falan bende hakimden döküm istiycektim oluyo dimi çıkarıyorlar mı

Ben anlaşmalı boşandım canım uğraşmadım herşey beklenir ondan diye çocuğumda var ama ilgilenmiyo iyiki ayrılmışım Mükemmel bi ilişkim var şuan MaşaAllah evlenicez yakın zamanda inşAllah
Anladım cnm ben hiç bi hakkımı bırakmıcam çekişmeli olacak bizimki. çocuk yok bende

telefon dökümlerini bende çıkarırım sorun yok. baktırmadiki sen kimsinde bakıyorsun dedi bana .
biliyorum ben kaç defa söyledim gidiyordum annem dur iş daha çok büyür dedi.
Biz korkuyoruz hakkımızı aramıyoruz o yüzden büyürse büyüsün. Pişmanım şimdi süründürmediğime

Canım sana darp raporunu al demiştim almadığın için pişman olacaksın diğer işler uğraştıracak seni inşallah kurtulursun bir an önce Yıpranma hakkı diye bir şey duymuştum bayanlara verilen mehir gibi bir olay yasal olarak tam emin değilim ama bir kaç senelik evlilik yeterli oluyordu 5 sene sonrası mı öncesi de olur mu onu bilmiyorum

Ben yerinizde olsam kurtulduguma bakarım hiç tazminatla fln ugrasmam benmde sorunlu bi evliliğim vaar ne yazkki ama hhiç bişey talep etmen yeterki cıksın hayatımdan
Ben de öyle yapmıştım çocuk var diye

evet çok işime yarayacaktı cnm benım

İlerde çocuğumu almak isterse falan bende hakimden döküm istiycektim oluyo dimi çıkarıyorlar mı

aldatma yüz kızartıcı suça girer bu yüzden işinize yarar ama ayrıldıktan sonra değil
ayrılmadan önce boşanırken ispat etmeniz lazım
adam sizden boşandıktan sonra istediğiyle takılır ama evliyken yaparsa bunu boşanma aşamasında ispat etmeniz gerekir ileride geriye dönük işlem kabul etmezler hakimler

Ben yerinizde olsam kurtulduguma bakarım hiç tazminatla fln ugrasmam benmde sorunlu bi evliliğim vaar ne yazkki ama hhiç bişey talep etmen yeterki cıksın hayatımdan
Hakkımı almadan hiç bi şekilde boşanmam . 3 sene çalıştım salak gibi veremem ona hiçbişeyimi

Evliyken olam msjlarından bahsediyorum yani çocuğu nasıl bir ortamda yetiştireceğinden nasıl biri olduğundan anlaması için hakimin tanıdığım var onlara sordum geriye dönük herşey dururmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…