Arkadaşım neden bekliyorsun hala?Yok bi kaç kişi öyle söyledi avukata danışmadım daha
Bilmem ki ona sormak lazım başka nasıl bi sapıklıkları varmış diye.ıyyy nasıl bir sapıkla evlisiniz yaa? sokaktaki kızları rahatsız ediyor pislik.
bi an önce aç davanı boşan.
zaten dayak da var.
Şahit 2 komşumuz var cnm ne gibi yönden iyi olur herşeyi biliyorlarBu saatten sonra yapacak pek bir şey yok.
Şahit varsa komşu çok iyi olur mesela.
adam ayrılmak için bahane aramamış bi tarafı sıkışmış ailesinin korkusuna sözde kendi ayrılıyormuş gibi yapmış bence.boşanmada işime yararmı diye soruyorum cnm , birde o çıktı gitti boşanmak istiyorum diye davayı çoktan açması lazımdı. ben açsam davayı ayreten maddi manevi tazminat olurmu sorun çıkarmı ?
Komşu her zaman en iyi şahittir demişlerdi bana.Şahit 2 komşumuz var cnm ne gibi yönden iyi olur herşeyi biliyorlar
ederler cnm sorun yok onlardaKomşu her zaman en iyi şahittir demişlerdi bana.
Tabii onlar şahitlik yapmayı kabul ederse.
aynen öyle cnmadam ayrılmak için bahane aramamış bi tarafı sıkışmış ailesinin korkusuna sözde kendi ayrılıyormuş gibi yapmış bence.
KAREKTER YAPISI BELLİ EŞİNİZİN HAYATINIZA BAKIN ARTIK.UTANACAGINA ÖZÜR DİLEYECEĞİNE BİDE ŞİDDET UYGULAMIŞ ALLAHINDAN BULSUN İNŞALLAH SENİ MUMLA ARASINEşimle evlendikten 6 ay sonra filan bi kızla görüşmüş konuşmalarını yakaladım o anki sinirle kayıt alamadım. 1 hafta kadar surekli gelip özür diledi. ama sadece konuşma yani gidip buluşma vs. yok.
Neyse şimdi ise 2.5 yıllık evliyim. ve facebooktan o kızı tekrar arattırmış ve ayrıca eskort arattırmış. arattırmadım diyor inanmadım ben ona ölümüm üzerine yeminler etti. ben de hattından kontrol edecektim. izin vermedi sen kimsinde karıştırıyorsun vs. Sonra dediki sen hatta ne var ne yok çıkar ben bakkala kadar gidip geleceğim yarım saatte. gidemezsin fln dediğim halde gitti. gitmeden önce de koluma ve bacağıma vurdu morarttı. Gidiş o gidiş annemlere gitmiş anlaşamadığımızı ayrılmak istediğini söylemiş. sonra kendi annesine şuan 16 gün oldu ne sesini ne yüzünü gördüm nede bir konuşma oldu. tek farklılık onun hafıza kartından bir video gördüm. arkadaşlarıyla sahile gidip çay içeceğini söylemişti. 3 bekar arkadaşı bir de eşim yolda ki kızlara bağırma laf atma işte kötü sözler sarfediyorlardı. Ben onun dava açacağını düşünmüştüm. sizce ben dava açarsam ne yönden kazanabilirim. arattırdığı eskort ve kızın görüntüsü var. o laf atma videosu komple var. işime yararmı,
Şuan 29 gün oldu kızlar hiç bişekilde yüzünü dahi görmedim daha çoook şeyler yaşandı ama özeti bu,soru soranlara cevap vereceğim
Eşim demek istemiyorum o pisliğe,bitti artık o benim için. Boşanma konusunda yardımlarınızı bekliyorum inş.KAREKTER YAPISI BELLİ EŞİNİZİN HAYATINIZA BAKIN ARTIK.UTANACAGINA ÖZÜR DİLEYECEĞİNE BİDE ŞİDDET UYGULAMIŞ ALLAHINDAN BULSUN İNŞALLAH SENİ MUMLA ARASIN
Gerçekten öyle cnaım benimInsanoglu çiğ süt emmis diyorlar mis anne üstüne leke sürüyorlar resmen.
Insanoglu pok yemis bence. Bazı iste bazısı.
Malesef cnm alamadımKeşke darp raporu alsaydın
Avukat araştırıyorum şuanda 5 bin ila 10 bin tl arasında değişiyormuş fiyatlarıOncelikle iyi bi avukat tut sana en dogru yolu o gosterir videolari aramalar onlarida silme avukata goster yukluce tazminat ac sonucta evlilik doneminde yapmis butun pislikleri sap gibi kalsin ortada
sen ne kadara anlaştın cnm avukatlaEvet biliyorum bende bosanma asamasindayim cunku bayagi maliyeti yuksek ama sonunda kurtulmak varsa helali hos olsun bana gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?