BENDE BOŞANIYORUM

Nafaka bile ödemiyor yakında icraya verip hepsini alıcam inşAllah

Evliyken olam msjlarından bahsediyorum yani çocuğu nasıl bir ortamda yeriştireceğinden nasıl biri olduğundan anlaması için hakimi tanıdığım var onlara sordum geriye dönük herşey dururmuş

bakın geriye dönük işlemler uğraştırır imkansız değil ama uğraştırır
avukat falan ücret yüksek ödeyeceğinize boşanırken ortaya dökün derim
ya da hakim tanıdıklarına sor ben sadece buradaki boşanma konularında okuduklarım bunlar bende avukatlık falan yok
ama ben işimi şansa bırakmazdım her yıl kanun değişiyor sonuçta

Hakkımı almadan hiç bi şekilde boşanmam . 3 sene çalıştım salak gibi veremem ona hiçbişeyimi
Biraz sakin:) kadınız biz her konuda birbirimize destek olalım ki gorsun erkekler benmde herseym gtti takılarım bilezklerim 4 ayda ben maddiyi gectm manevi olark mahvoldum gden benden gtti para gtse nolur kalsa nolur diye düşünüyorum kendi acımdan tabi sizin ne yasadgnızı bilemem o yuzden boyle yorum yaptım eger calışıp eşinize verdysenz fazla fazla yda ekstra seyler tabi arayın hakkınızı ama bunlarla cok zor en fazlaa nafaka talep edilir diye dusunuyorum

Çoktan boşandım zaten artık çok geç Allahın adaletine güveniyorum

4 bin tlden çok daha fazla şeyler bunlar

20 gün evde tek başıma kaldım sürekli ısrar ettiler annem ve babam. sonrasında annemin yanına geçtim 9 gündür orda kalıyorum. onlar arkamdalar her şekilde. moraran yerlerimi anneme gösterdim biliyor.
Keşke hemen hastaneye gidip darp raporu alsaydın boşanırken tazminatta isterdin

Fotolarını çektim morlukların o işe yararmı peki

Keske birde darp raporu felan alsaydin morartti felan diyorsun. Elinde tarihli ise video neyi bekliyorsun? Solugu ailende almis ne ses ne birsey. Bir an once iyi bir avukat ile gorus derim. Yaptigi igrenclikler yanina kalmasin!!! Allah yardimcin olsun...

morarttığı yerlerin fotoğrafları var. o videoda işe yaramaz diyorlar.

ıyyy nasıl bir sapıkla evlisiniz yaa? sokaktaki kızları rahatsız ediyor pislik.
bi an önce aç davanı boşan.
zaten dayak da var.

Ahh bu anneler is büyüsün veya buyumesin arkadas Ben sunu bir cebime koyayim lazim olursa tak diye cikarayim!!! Sanki kimin haberi olacak senin gittiginden. Anneler iste kizamiyorum bile. Bana sorarsan cok zaman gecmeden bir avukat a danis sor konus inan bana yardimlari cok fazla oluyor... Ozellikle kavga veya aldatma gibi durumlar da sana en yakin komsudur oyle sahit bir komsun varsa cok isine yarayacagindan eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…