- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
Evliyken olam msjlarından bahsediyorum yani çocuğu nasıl bir ortamda yeriştireceğinden nasıl biri olduğundan anlaması için hakimi tanıdığım var onlara sordum geriye dönük herşey dururmuş
Biraz sakin:) kadınız biz her konuda birbirimize destek olalım ki gorsun erkeklerHakkımı almadan hiç bi şekilde boşanmam . 3 sene çalıştım salak gibi veremem ona hiçbişeyimi
Çoktan boşandım zaten artık çok geç Allahın adaletine güveniyorumbakın geriye dönük işlemler uğraştırır imkansız değil ama uğraştırır
avukat falan ücret yüksek ödeyeceğinize boşanırken ortaya dökün derim
ya da hakim tanıdıklarına sor ben sadece buradaki boşanma konularında okuduklarım bunlar bende avukatlık falan yok
ama ben işimi şansa bırakmazdım her yıl kanun değişiyor sonuçta
4 bin tlden çok daha fazla şeyler bunlarBiraz sakin:) kadınız biz her konuda birbirimize destek olalım ki gorsun erkeklerbenmde herseym gtti takılarım bilezklerim 4 ayda ben maddiyi gectm manevi olark mahvoldum gden benden gtti para gtse nolur kalsa nolur diye düşünüyorum kendi acımdan tabi sizin ne yasadgnızı bilemem o yuzden boyle yorum yaptım eger calışıp eşinize verdysenz fazla fazla yda ekstra seyler tabi arayın hakkınızı ama bunlarla cok zor en fazlaa nafaka talep edilir diye dusunuyorum
4bin tl demedim 4 ayda dedm bence su an sinirlisiniz ilk iş sakin olup ii bi avukat bulup gorsmek hayrlısı olsn4 bin tlden çok daha fazla şeyler bunlar
29 gün oldu cnm ne sinirlenmesi sinir fln kalmadı bende sakinim gayet4bin tl demedim 4 ayda dedm bence su an sinirlisiniz ilk iş sakin olup ii bi avukat bulup gorsmek hayrlısı olsn
Keşke hemen hastaneye gidip darp raporu alsaydın boşanırken tazminatta isterdin20 gün evde tek başıma kaldım sürekli ısrar ettiler annem ve babam. sonrasında annemin yanına geçtim 9 gündür orda kalıyorum. onlar arkamdalar her şekilde. moraran yerlerimi anneme gösterdim biliyor.
Keşke gitseydim cnmKeşke hemen hastaneye gidip darp raporu alsaydın boşanırken tazminatta isterdin
morarttığı yerlerin fotoğrafları var. o videoda işe yaramaz diyorlar.Keske birde darp raporu felan alsaydin morartti felan diyorsun. Elinde tarihli ise video neyi bekliyorsun? Solugu ailende almis ne ses ne birsey. Bir an once iyi bir avukat ile gorus derim. Yaptigi igrenclikler yanina kalmasin!!! Allah yardimcin olsun...
Fotograf kanit degildir diye biliyorum rapor sart. Ise yaramaz diye Kim diyor avukat mi?morarttığı yerlerin fotoğrafları var. o videoda işe yaramaz diyorlar.
Fotoğrafını çekeceğin kadar neden hastaneye gitmedin anlamadım.morarttığı yerlerin fotoğrafları var. o videoda işe yaramaz diyorlar.
Annem iş büyücek gitme dedi. Keşke gitseydimFotoğrafını çekeceğin kadar neden hastaneye gitmedin anlamadım.
Yok bi kaç kişi öyle söyledi avukata danışmadım dahaFotograf kanit degildir diye biliyorum rapor sart. Ise yaramaz diye Kim diyor avukat mi?
Bu saatten sonra yapacak pek bir şey yok.Annem iş büyücek gitme dedi. Keşke gitseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?