- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Bu kadar şeyden sonra herifin ayağına gitmeyeceksin, değil mi?Tam da başlıkta olduğu gibi. Önceki konularımı okuyanlar bilir. Boşanma niyetiyle ailemin yanına geldim. 2 aydır buradayım. 2 aydır arayıp sormadı ve yaşadığım yerde hakkımda neler söylediler. Hatırlamak dahi istemiyorum. İlk başlarda çok kararlıydım ama maalesef şimdi o gücü kendimde bulamıyorum.. Sanırım ortalık biraz yumuşadı bende dahil..Ama yumuşamamam lazım. Eşimin ailesi iş yapmadığı mı, yemek yapmadığımı, eşimle az cinsel ilişkiye girdiğimi, doğum kontrol hapı kullandığımı, bebek istemediğimi, nişanda takılan parayı ailemin harcadığı vs gibi şeyleri resmen herkese yaydılar..daha neler neler.. Arkadaşlar bu eş yaratığı ailesine iple bağlı resmen. Şimdi eminim onlar dedi diye bana mesaj atıyor ciddiyetsiz hdi gel evimize gel falan. Bu adama güvenilir mi sizce? Aramızda geçen her haltı ailesine anlattı, beni rezil etti şimdi bişey olmamış gibi benle barışmak istiyor delircem.siz bu adama şans verir miydiniz?
Öyle öyleEstağfurullah
Tam da başlıkta olduğu gibi. Önceki konularımı okuyanlar bilir. Boşanma niyetiyle ailemin yanına geldim. 2 aydır buradayım. 2 aydır arayıp sormadı ve yaşadığım yerde hakkımda neler söylediler. Hatırlamak dahi istemiyorum. İlk başlarda çok kararlıydım ama maalesef şimdi o gücü kendimde bulamıyorum.. Sanırım ortalık biraz yumuşadı bende dahil..Ama yumuşamamam lazım. Eşimin ailesi iş yapmadığı mı, yemek yapmadığımı, eşimle az cinsel ilişkiye girdiğimi, doğum kontrol hapı kullandığımı, bebek istemediğimi, nişanda takılan parayı ailemin harcadığı vs gibi şeyleri resmen herkese yaydılar..daha neler neler.. Arkadaşlar bu eş yaratığı ailesine iple bağlı resmen. Şimdi eminim onlar dedi diye bana mesaj atıyor ciddiyetsiz hdi gel evimize gel falan. Bu adama güvenilir mi sizce? Aramızda geçen her haltı ailesine anlattı, beni rezil etti şimdi bişey olmamış gibi benle barışmak istiyor delircem.siz bu adama şans verir miydiniz?
Yok gitmiyorum ama manipüle ediyor beni valla bitkinim bu aralar kanmak istemiyorum güç bulmak için buraya yazdımBu kadar şeyden sonra herifin ayağına gitmeyeceksin, değil mi?
Ailesi öyle insanlar her haltı yapar ederiz yüz yüze bakarız bu tarz insanlarAile niye geri istiyor sizce sizi?? Ne oldu ki?
Yok gitmiyorum ama manipüle ediyor beni valla bitkinim bu aralar kanmak istemiyorum güç bulmak için buraya yazdım
Aslında şu ana kadar çok serttim ama aptal saptal mesajlar atıyor manipüle ediyor kanmak istemiyorum bunları unutmak istemiyorumTabiki dönmeyin en mahrem şeyleri izi bile ailesine anlatan biriyle ne kadar süre gecinebileceksiniz kararınızı arkasında durun
Hayır sadece alışkanlıktamam da niye kanacaksın?
seviyor musun?
Ailesi öyle insanlar her haltı yapar ederiz yüz yüze bakarız bu tarz insanlar
Evet yaydılar daha neler hemde..Az cınsel ılıskıye girdiginizi dogum kontrol hapı kullandıgınızı mı yaydılar?
Boyle cırkın seylere maruz kalıp gunden gune nefretiniz artacağına nasıl guvenılır mı dıye soruyorsunuz?
Denemeden bilemezsiniz, affedin kendi gozunuzle gorun bence guvenılıp guvenılmeyecegını.
Altınlar var onları isterim diyedir belki bi de kim isteyecek oğullarını diye de olabilir benşm kadar salağın bulamazlar ziraTazminat filan istediniz de korktular mı acep dedim git o zaman kayınailenin elini ayağını öp kuzum malum bu tırt herifle onlar düzeltiyor aranı
Yok 2 ay oldu bunlar olalı haliyle biraz gerginlik gitti. Ama yumuşamak istemiyorumYumuşama nasıl oluştu peki ? Hadi gel diye ailesinin attırdığı mesajla mı yumuşadınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?