- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Evet demişki 2 kere birlikte olduk 3 aydır falanYatak odanıza kadar olan özel hayatınızı ağzına alan insanlarla ve buna izin veren adamla bir daha yüz yüze nasıl bakacaksınız da bir aile olacaksınız? Bunlar affedilir şeyler mi yahu? Ortalık yumuşadı dediğiniz nedir? Dedikoduların hızı kesilmiştir en fazla, yeni malzeme bulunca aynı hızla devam ederler. Böyle insanların düzeleceğini düşünmeniz hata olur.
Sadece kardeşim fln dedi yuva yıkmak kolay değil, sende de hata vardır falan.. Ama bunlar normal şeyler değil ya hata bende olsa dahi normal değilArtısını düşün mesela nesi cazip dönmen için?? Muhtemelen bi cacığa hıyar değil de neyse merak ettim
Evet çok ciddiyimHadi diğerlerini affedin ama ya bu
Neye kanıyor, yumuşuyorsunuz anlamadım valla. Leş gibi insanlar, dün size neler yapmışlar, iki gün sonra mı değişecekler? Vardır başka bir hesapları... Delirmelik bir durum da yok, ayrılmışsınız zaten, kararlı olun, boş lafa karnınız tok olsun kafi.Evet demişki 2 kere birlikte olduk 3 aydır falandeliricem vallahi aslında kurtulsam şu pislikten
Sadece kardeşim fln dedi yuva yıkmak kolay değil, sende de hata vardır falan.. Ama bunlar normal şeyler değil ya hata bende olsa dahi normal değil
Kendisi söylemiş hep söylüyordu ama bu kadar oldugunu boşanmak isteyince öğrendim şuan bi kere daha iğrendimEsinizle az cinsel iliskiye girdiginizi nereden biliyorlar?
Dogum kontrol hapi aldiginizi nereden biliyorlar?
Dogum kontrol hapi kullanmak suc muymus?
Bu nasil bir kafa? Ve siz boyle agzi gevsek bir adama donuyum mu diyorsunuz?
Mahreminize kadar herseyi anlatan adama.... ozel hayat bunun neresinde? Sulale boyu yasanmis bir evlilik var, masallah herkes de laf soz sahibi olmus...
Diyor ki gel evimize ya valla bu adamı affetmeyi düşündüğüm için kendimden bir kere daha tiksindimNeye kanıyor, yumuşuyorsunuz anlamadım valla. Leş gibi insanlar, dün size neler yapmışlar, iki gün sonra mı değişecekler? Vardır başka bir hesapları... Delirmelik bir durum da yok, ayrılmışsınız zaten, kararlı olun, boş lafa karnınız tok olsun kafi.
Ya işte o da kendince fikir veriyor..Kardeşin evde kalabalık istemiyor zaar aynı odada mı kalıyorsunuz bilmem ki.. evet deseydin yuva yıkmak kolay değil bu kararı verebilmem için epey hakarete uğramam yerden yere vurulmam gerekti ben ancak verdim deseydin
Esin ergenler gibi ozrl hayatina kadar anlatmis ki 15 yasindaki oglum bile bana birsey anlatmaz. Esinin yapisi buysa yatak odasi hikayelerinize kadar anlatiyordur. Igrenc bir durum. Boyle bir adama dönülür mü?Kendisi söylemiş hep söylüyordu ama bu kadar oldugunu boşanmak isteyince öğrendim şuan bi kere daha iğrendim
Kim o abarttığını düşünen densiz? Yatak odana kadar yaymışlar millete. Bunu yapan da el değil, kocan ve ailesi. Bu insanların soyunu mu doğuracaksın geri gidip? Abarttığın yok. Otur oturduğun yere.Ya şuan bunlara o kadar ihtiyacım var ki bazen çevredeki herkes senden farklı konuşunca kendini abartmış sanıyorsun.. Bu düşünceyi kafama soktular normal sen abarttın falan. Rezil etti kısacası beni gerçekten rezil etti
Eee engelle?Yok gitmiyorum ama manipüle ediyor beni valla bitkinim bu aralar kanmak istemiyorum güç bulmak için buraya yazdım
Tövbe yarabbim...Nasıl anlatır ki insan bunları? Karım benimle az sıklıkta sex yapıyor falan diye mi.Kurtul bacım kurtul.Y*lak ağızlı herif.eşimle az cinsel ilişkiye girdiğimi, doğum kontrol hapı kullandığımı, bebek istemediğimi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?