Bende de var bi mallık..

Evet demişki 2 kere birlikte olduk 3 aydır falan deliricem vallahi aslında kurtulsam şu pislikten

Esinizle az cinsel iliskiye girdiginizi nereden biliyorlar?
Dogum kontrol hapi aldiginizi nereden biliyorlar?
Dogum kontrol hapi kullanmak suc muymus?
Bu nasil bir kafa? Ve siz boyle agzi gevsek bir adama donuyum mu diyorsunuz?
Mahreminize kadar herseyi anlatan adama.... ozel hayat bunun neresinde? Sulale boyu yasanmis bir evlilik var, masallah herkes de laf soz sahibi olmus...

Evet demişki 2 kere birlikte olduk 3 aydır falan deliricem vallahi aslında kurtulsam şu pislikten
Neye kanıyor, yumuşuyorsunuz anlamadım valla. Leş gibi insanlar, dün size neler yapmışlar, iki gün sonra mı değişecekler? Vardır başka bir hesapları... Delirmelik bir durum da yok, ayrılmışsınız zaten, kararlı olun, boş lafa karnınız tok olsun kafi.

Sadece kardeşim fln dedi yuva yıkmak kolay değil, sende de hata vardır falan.. Ama bunlar normal şeyler değil ya hata bende olsa dahi normal değil

Kardeşin evde kalabalık istemiyor zaar aynı odada mı kalıyorsunuz bilmem ki.. evet deseydin yuva yıkmak kolay değil bu kararı verebilmem için epey hakarete uğramam yerden yere vurulmam gerekti ben ancak verdim deseydin

Kendisi söylemiş hep söylüyordu ama bu kadar oldugunu boşanmak isteyince öğrendim şuan bi kere daha iğrendim

Diyor ki gel evimize ya valla bu adamı affetmeyi düşündüğüm için kendimden bir kere daha tiksindim

Mahrem şeylerinizi ailesine herkese anlatandan adam olmaz. Ailesi de dahil bu kişi adam değil. Ömrünüzü de bu insanlara harcamayın. Elalem ne der diye başınızı yakmayın elalem 2 gün konuşur unutur gider siz ömür boyu yaşarsınız. size bu kötülüğü yapan yarın ne yapmaz bunu düşünün. Bu aileye çocuk yapılmayacağı belli değilmi zaten. Pişman olacağınız şeyler yapmayın

Sizin yumuşayasiniz var demek ki bir iki mesaja yatak odanıza varana kadar ailesine anlatmış bir zavalli karşısında acabaya düşüyorsunuz.

Kendinize saygınız varsa tereddüt etmezsiniz.

Valla burda birçok boşanma konusu okuyorum bazıları incir kabuğunu doldurmaz ama sizinki bayağı büyük ve yumuşamayacak bir durum . nasıl bu lafları hazmedeceksiniz . geri dönerseniz onun ailesinden ne farkınız kalacak bir kişiye en iyi ceza onu yok saymak görmemektir
basın engeli muhattap olmayın acın davayı kurtulun. O sizin arkanızdan laf anlattıkları kişilerde desin ki 'helal olsun gururlu kadınmış kurtuldu bunlardan.'
Aksi halde dönerseniz tam tencere kapak olacaksınız.

Kendisi söylemiş hep söylüyordu ama bu kadar oldugunu boşanmak isteyince öğrendim şuan bi kere daha iğrendim
Esin ergenler gibi ozrl hayatina kadar anlatmis ki 15 yasindaki oglum bile bana birsey anlatmaz. Esinin yapisi buysa yatak odasi hikayelerinize kadar anlatiyordur. Igrenc bir durum. Boyle bir adama dönülür mü?

Kim o abarttığını düşünen densiz? Yatak odana kadar yaymışlar millete. Bunu yapan da el değil, kocan ve ailesi. Bu insanların soyunu mu doğuracaksın geri gidip? Abarttığın yok. Otur oturduğun yere.

Dön canım dön, sonra da eve dönmek istedi kabul ettik yine memnun olmadi diyecekleri diğer sahnelere ve oyunlara geçsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…