- 26 Mayıs 2018
- 698
- 1.668
- 63
- 44
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Evet kendisi beni rezil etmek için eminim herşeyi yapar bundan o kadar eminim ki.. Yani yine ayrılık olursa yine benzer şeyleri yaparlarMahrem şeylerinizi ailesine herkese anlatandan adam olmaz. Ailesi de dahil bu kişi adam değil. Ömrünüzü de bu insanlara harcamayın. Elalem ne der diye başınızı yakmayın elalem 2 gün konuşur unutur gider siz ömür boyu yaşarsınız. size bu kötülüğü yapan yarın ne yapmaz bunu düşünün. Bu aileye çocuk yapılmayacağı belli değilmi zaten. Pişman olacağınız şeyler yapmayın
Sanırım doğru söylüyorsunuz gurur nurur kalmaz ki ben bu adamla nasık tekrar karı koca olcam.. Bunu düşünebilmem bile tuhaf açıkcası ya..Valla burda birçok boşanma konusu okuyorum bazıları incir kabuğunu doldurmaz ama sizinki bayağı büyük ve yumuşamayacak bir durum . nasıl bu lafları hazmedeceksiniz . geri dönerseniz onun ailesinden ne farkınız kalacak bir kişiye en iyi ceza onu yok saymak görmemektir
basın engeli muhattap olmayın acın davayı kurtulun. O sizin arkanızdan laf anlattıkları kişilerde desin ki 'helal olsun gururlu kadınmış kurtuldu bunlardan.'
Aksi halde dönerseniz tam tencere kapak olacaksınız.
Doğru söylüyorsunuz haketmiyor Allah beni bu bataktan kurtarsınSakın geri dönme cevap bile verme bu dengesize. O seni hak etmiyor biliyorsun değil mi?
Terketmissiniz bu saatten sonra dönerseniz daha kötü olaylara maruz kalacaksınız.Sanırım doğru söylüyorsunuz gurur nurur kalmaz ki ben bu adamla nasık tekrar karı koca olcam.. Bunu düşünebilmem bile tuhaf açıkcası ya..
Doğru söylüyorsunuz haketmiyor Allah beni bu bataktan kurtarsın
Evet bence bu şans elime geçmez bir dahaTerketmissiniz bu saatten sonra dönerseniz daha kötü olaylara maruz kalacaksınız.
Yolunuza hayatınıza bakın.
Ya aslında yapılanların affedilemez oldugunun farkındayım sonuna kadar. Ama işte bazen gerçekten saçna fikirlerde düşünülüyor boş bulunup. Ama adım atmam bu yönde sadece aklımdan geçti bi kere.. Bu adamdan kurtulmam gerekiyorDilerim hep mutlu olursunuz. Ama siz daha kendinizi tutamayıp bir iki mesajına "acaba affetsem mi?" diye düşünüyorsunuz. Bu kendinize yaptığınız en büyük saygısızlık olur. Değersizleştirir sizi...
Evet yaydı herşeyimi yaydı resmenSizin mahreminizi ortalığa yayan bir adamla barışmayın derim.
oha diyorum ve cidden sizde var mı mallık?Tam da başlıkta olduğu gibi. Önceki konularımı okuyanlar bilir. Boşanma niyetiyle ailemin yanına geldim. 2 aydır buradayım. 2 aydır arayıp sormadı ve yaşadığım yerde hakkımda neler söylediler. Hatırlamak dahi istemiyorum. İlk başlarda çok kararlıydım ama maalesef şimdi o gücü kendimde bulamıyorum.. Sanırım ortalık biraz yumuşadı bende dahil..Ama yumuşamamam lazım. Eşimin ailesi iş yapmadığı mı, yemek yapmadığımı, eşimle az cinsel ilişkiye girdiğimi, doğum kontrol hapı kullandığımı, bebek istemediğimi, nişanda takılan parayı ailemin harcadığı vs gibi şeyleri resmen herkese yaydılar..daha neler neler.. Arkadaşlar bu eş yaratığı ailesine iple bağlı resmen. Şimdi eminim onlar dedi diye bana mesaj atıyor ciddiyetsiz hdi gel evimize gel falan. Bu adama güvenilir mi sizce? Aramızda geçen her haltı ailesine anlattı, beni rezil etti şimdi bişey olmamış gibi benle barışmak istiyor delircem.siz bu adama şans verir miydiniz?
Bu konuyu ben açmış olsam ve sana sormuş olsaydım güveniyim mi diye ne derdin canım samimi olarak cevap verir misin banaTam da başlıkta olduğu gibi. Önceki konularımı okuyanlar bilir. Boşanma niyetiyle ailemin yanına geldim. 2 aydır buradayım. 2 aydır arayıp sormadı ve yaşadığım yerde hakkımda neler söylediler. Hatırlamak dahi istemiyorum. İlk başlarda çok kararlıydım ama maalesef şimdi o gücü kendimde bulamıyorum.. Sanırım ortalık biraz yumuşadı bende dahil..Ama yumuşamamam lazım. Eşimin ailesi iş yapmadığı mı, yemek yapmadığımı, eşimle az cinsel ilişkiye girdiğimi, doğum kontrol hapı kullandığımı, bebek istemediğimi, nişanda takılan parayı ailemin harcadığı vs gibi şeyleri resmen herkese yaydılar..daha neler neler.. Arkadaşlar bu eş yaratığı ailesine iple bağlı resmen. Şimdi eminim onlar dedi diye bana mesaj atıyor ciddiyetsiz hdi gel evimize gel falan. Bu adama güvenilir mi sizce? Aramızda geçen her haltı ailesine anlattı, beni rezil etti şimdi bişey olmamış gibi benle barışmak istiyor delircem.siz bu adama şans verir miydiniz?
Bu cümleden sonra neyin dönüşünü düşünüyorsun?eşimle az cinsel ilişkiye girdiğimi,
Doğru söylüyorsunuz haketmiyor Allah beni bu bataktan kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?