- Konu Sahibi gulsahhh01
-
bende istiyorum amaaa olmuyor
okadara çok şey denedimki ama olmuyor sen nezamandır istiyorsun?
neakdar dan beri savaşıyorsun canım?
ahh ahh ev aktar gibi neler geldi başıma bu yolda :) trajikomik şeyler üzüntüler..aslında çok zaman olmadı 9 ay oldu çalışmalar fakat 2 ay önce eşim varikoselden ameliyat oldu ben bu ay yumurtlamamışım off karışık ve uzun vss
ben 5 aydır istiyorum ve uğraşıyorum test falan yaptırmadım 6 aydan önce gelme diyorlar oyüzden eğer bu ay olmazsa artık gidecem çok üzüldüm senin için inşallah olur bebişlerimiz inşallah allah hiçbirimizin kucagını boş koymasın
aminnnn canım inş..git tabi baktır hormonlarına yumurta takibine gir belkide ufak birşey..
ama eşinide götür ve sperm tahlili bile yapılsa mutlaka üroloğa gözüksün..ben aylarca eşime sprm tahlili yaptırmış olmamıza rağmen normal dediler ve eşimde varikosel çıktııı bakalım artıkk.rabbim inş boş bırakmaz bizlerin de kucaklarını
ben yumurta takibini ovulasyon testiyle yapıyorum bu ay yaptım ege olmazsada bu ay artık doktora gidecez kocamlada konuştum oda tamam dedi amin canım inşallah
Ben 5 aylık evliyim şimdiye kadar hiç korunmadık ama bebegimiz olmuyor doktorada gittim herşey normal dedi ama 5 aydır bekliyorum olmuyor
herkese selam bende hamile kalmak istiyorum adetime 8 gun var ve sol kasigimda bisey var gibi hissediyorum agrim da oluyo test yaptim negatif cikti
allah sıkıntılarını gidersin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
bende uc aylik evliyim korunmuyorum bebek sahibi olmak istiyorum ama kilo almaktan korkuyorum((.
öncelikle kafanızın rahat olması şart. Her ilişkide acaba hamile kaldım mı, olmuş mudur diye düşünmekten vazgeçin. Yeni evlisiniz evliliğinizin tadını çıkarın. Allah'ın izniyle olur niye olmasın. Yumurtlama gününde ilişkiye girmek çok önemli. Buna dikkat edin. Bir de ilişkiden sonra yarım saat bacaklarınız havada bekleyin hemen duş almayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
canım eğer bişey yoksa hamile olma taktiklerini uygularsan kolay kalırsın ben öle hemen kaldm neler yapıyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?