Bende hamile kalmak istiyorum

adete son 10 gün kala bu dediklerini yapmamak için okadar çok uğraşıyorum fakat elimde değil yapıyorum valla kaçırmamaya dikkat ediyorum ymurtlama günlerini ama ne biliyim olmuyor işte..rabbim bizleri de tez vakitte sevindirsin inş

Bende uc aylik evliyim korunmuyorum bebek sahibi olmak istiyorum ama kilo almaktan korkuyorum ((.

tek derdin kilo olsun be canım :) allah o mücizeyi versin de kiloda alalım

Canım eğer bişey yoksa hamile olma taktiklerini uygularsan kolay kalırsın ben öle hemen kaldm neler yapıyosun sen

bende çokta sorunsuz değilim ama ne taktikler ne uygulamalar ama henüz gelen giden yok eli kulağında en geç yarın hasta olurum yine bir ayı geride bırakmış olucam

canım bukadar karamsar olma belkide olmazsın nerden biliyorsun kısmet bu işler

yok be canım anlıyorum hatta wc ye gidesim yok bu sıralar iyice gerildim yıprandım
Oldummu olucammı neden derken iyi ce Kafayı yicem sanırım

bu kadar kafaya takma benim bir arkadaşım 8 ay çocuk için uğraştılar herşeyi denediler ama bitürlü olmadı sonra takmamaya başladılar 1 ay sonra tüp bebek yapacaklardı ama o ay kendiliğinden hamile kaldı hiç dikkat bile etmemişler düşün artık herşey beyinde biter

aynen öyle canım mücizeler olmuyo değil..
benim bi arkadaşım 7 sene uğraştı olmadı kaç defa tüp bebek denediler en sonunda bi kızı oldu kızı 2 yaşında şimdi ve kendiliğinden 2.ci bebeğine 7 aylık hamile ki kendinden olması imkansızken
allah bizlerede nasip eder inşallahh

Aslinda daha uc aylik evliyim uc aydir ilk defa iliski esnasinda korunmadim bi kereden kalinir mi diye dusunuyorum sonra kilolar geliyor aklima catlaklar geliyor (( tabiki cocuk muthis birsey ama ne biliyim moralim bozuluyor iste

Benimde teyzemin kizinin 8 sene olmadi sonra ne tedavilerle bir tane oldu daha sonra ikinci bebegi kendiliginden oldu doktoru bile sasirmisdi hersey kismet ve herseyin hayirlisi olur tabiki bu kadar yipratma kendni olumlu guzel dusun hersey guzel ve olumlu olsun

aslinda daha uc aylik evliyim uc aydir ilk defa iliski esnasinda korunmadim bi kereden kalinir mi diye dusunuyorum sonra kilolar geliyor aklima catlaklar geliyor (( tabiki cocuk muthis birsey ama ne biliyim moralim bozuluyor iste

çok istinada olsa eğer yumurtlama gününe denk gelmişse hamile kalabilirsin ama belkide kalmazsın kısmet bazıları ilk geceden kalıyor cok şaşırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…