- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Öncelikle kafanızın rahat olması şart. Her ilişkide acaba hamile kaldım mı, olmuş mudur diye düşünmekten vazgeçin. Yeni evlisiniz evliliğinizin tadını çıkarın. Allah'ın izniyle olur niye olmasın. Yumurtlama gününde ilişkiye girmek çok önemli. Buna dikkat edin. Bir de ilişkiden sonra yarım saat bacaklarınız havada bekleyin hemen duş almayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bende uc aylik evliyim korunmuyorum bebek sahibi olmak istiyorum ama kilo almaktan korkuyorum((.
Canım eğer bişey yoksa hamile olma taktiklerini uygularsan kolay kalırsın ben öle hemen kaldm neler yapıyosun sen
adete son 10 gün kala bu dediklerini yapmamak için okadar çok uğraşıyorum fakat elimde değil yapıyorumvalla kaçırmamaya dikkat ediyorum ymurtlama günlerini ama ne biliyim olmuyor işte..rabbim bizleri de tez vakitte sevindirsin inş
Tek derdin kilo olsun be canım :) allah o mücizeyi versin de kiloda alalım
Bende çokta sorunsuz değilim amaNe taktikler ne uygulamalar ama henüz gelen giden yok eli kulağında en geç yarın hasta olurum yine bir ayı geride bırakmış olucam
canım bukadar karamsar olma belkide olmazsın nerden biliyorsun kısmet bu işler
yok be canım anlıyorum hatta wc ye gidesim yok bu sıralar iyice gerildim yıprandım
Oldummu olucammı neden derken iyi ceKafayı yicem sanırım
hepinize tesekkur ederim. Hic bisey yapmiyorum yani hic bir taktik ama korkuyorum kilolardan tabiki ya cok kilo alirsam sonra veremezsem diye
bu kadar kafaya takma benim bir arkadaşım 8 ay çocuk için uğraştılar herşeyi denediler ama bitürlü olmadı sonra takmamaya başladılar 1 ay sonra tüp bebek yapacaklardı ama o ay kendiliğinden hamile kaldı hiç dikkat bile etmemişler düşün artık herşey beyinde biter
aslinda daha uc aylik evliyim uc aydir ilk defa iliski esnasinda korunmadim bi kereden kalinir mi diye dusunuyorum sonra kilolar geliyor aklima catlaklar geliyor(( tabiki cocuk muthis birsey ama ne biliyim moralim bozuluyor iste
yok canim onu hesapladim yumurtalama gunume denk gelmedi
Herkese selam bende hamile kalmak istiyorum adetime 8 gun var ve sol kasigimda bisey var gibi hissediyorum agrim da oluyo test yaptim negatif cikti
bnmde 8 gun var cnmm ya ınsallah vadır hepımızdeeee
inşallah ya çok isterim valla
canim ben simdi hesapladim internetten hamile kalabilecegim tarihler arasinda olmus ne kadar zamanda ogrenirim.acaba hamile olup olmadigimiozaman büyük ihtiğmal hamile kalmazsın tabi onu bilemeyiz :))
bnmde 8 gun var cnmm ya ınsallah vadır hepımızdeeee
Bende suphelenenler arasindayim bakalim beklicez :) hayirlisi olsun hepimizeeee
canim ben simdi hesapladim internetten hamile kalabilecegim tarihler arasinda olmus ne kadar zamanda ogrenirim.acaba hamile olup olmadigimi
Kesinlikle çok zor ama ümidimizi kaybetmemeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?