Bende hamile kalmak istiyorum

bende aynı sekilde 1 yıldır bekliyoruz bir sorunda yokk
tatlım esinin spermlerine baktılarmı?o da önemli cünkü?yasın kac?

merhaba ben 30 yaşındayım daha baktımadık 5 aydır evliyiz eğer bu ay olmazsa beraber doktora gideceğiz ama ben ilk ay gittim doktor beni muayen etti herşey normal dedi

merhaba ben 30 yaşındayım daha baktımadık 5 aydır evliyiz eğer bu ay olmazsa beraber doktora gideceğiz ama ben ilk ay gittim doktor beni muayen etti herşey normal dedi

eşinde problem olabilir cnm + hsg cektirdinmi?hormonların?:44:
tek doktorun lafıyla olcak iş değil.doktorunu değiştir özele git.

eşinde problem olabilir cnm + hsg cektirdinmi?hormonların?:44:
tek doktorun lafıyla olcak iş değil.doktorunu değiştir özele git.

özele gittim hatta doktorumu araştırdım öyle gittim sen 6 aya kadar hamile kalmazsan gel dedi beni gönderdi canım bizde 6.ayı bekliyoruz bide ben evlenmeden önce tüm değerlere baktırmıştım normal demişlerdi

senin yaşın kaç nezamandır istiyorsunuz bebek

23 yasındayım 1 yıldır istiyoruz.sebepsiz infertilite asılama oldum tutmadı
eşinin spermleri cook önemli birlikte gidin bikac ay sonra tekrar ins.olur bizlerinde

23 yasındayım 1 yıldır istiyoruz.sebepsiz infertilite asılama oldum tutmadı
eşinin spermleri cook önemli birlikte gidin bikac ay sonra tekrar ins.olur bizlerinde

inşallah canım hepimizin göbişleri bebişlerle dolar aslında senin yaşında gençmiş sen stres mi yaptın benim bir arkadaşım 8 ay dan sonra hamile kaldı tam artık istemiyoruz buaydan sonra tüp bebek deneyecez dediler o ay hamile kaldı ve yaşıda büyüktü 34-35 yaşındaydı

3 yıllık evliyiz 2 yıl dogal korunduk 1 yıldır istiyoruz
cevremizdekiler 3 yıldır neden olmuyor diye soruor.
evet yasım kücük bi avantaj.sorun da yok sükür.
insallahhhhhhhhhh olur bizlerindeeeeeee

inşallah olur canım benim hepimizin birşey söyleyeyimmi ben 2-3 ayda olur diye düşünüyordum hiç bukadar bekleyeceğimi düşünmemiştim inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur bebişler geleceği zamanı bilir ben artık öyle düşünüyorum :))

bizde 1 gecede hamile kalırız sandık ama meger ölede gilmiss

bizde 1 gecede hamile kalırız sandık ama meger ölede gilmiss

kesinlikle değil ben çok uğraştım eşim artık takılma diyor geçen ay bir ağladım bir ağladım hastalandım diye hiç sorma eşim ne yapacağını şaşırdı bide ondan saklamaya çalışıyordum ama hepsindede gördü

sen aşılama olsan tutmasa napıcaksın bilmem..
dün benim için çok kötü birgündü,bugün iyiyim..
rabbim kısmet ederse olur,vakti saati gelince ins.

canim bizde 3 sene dogal korunduk simdi 3. ayimiz bebek istiyoruz sanirim benim daha cok yolum var desenize :) bi arkadasim 8 ay sonra bebek sahibi oldu bu sekilde korunurken hic takilmamaya calis ben bu ay oyle yaptim 2 gunum var reglime sadece bunu biliyorum

al bendennde o kadarr şu filmlerde bır gecede hamile kalanları pataklayasım varrrr

Evet canım ya daha yolun basindayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…