- Konu Sahibi gulsahhh01
-
aslında erken gebelik testleri var oda battan 2-3 gün önce gösteriyormuş kan tahlilide yaptırabilirsin senin bat ne zaman ki?
bende aynı sekilde 1 yıldır bekliyoruz bir sorunda yokk
tatlım esinin spermlerine baktılarmı?o da önemli cünkü?yasın kac?
Reglim 29 subatta
merhaba ben 30 yaşındayım daha baktımadık 5 aydır evliyiz eğer bu ay olmazsa beraber doktora gideceğiz ama ben ilk ay gittim doktor beni muayen etti herşey normal dedi
eşinde problem olabilir cnm + hsg cektirdinmi?hormonların?:44:
tek doktorun lafıyla olcak iş değil.doktorunu değiştir özele git.
şimdi yaparsan çıkmaz 27-28 şbat yaparsan çıkar yada bat geçtikten sonra kan testinde çıkar
eşinde problem olabilir cnm + hsg cektirdinmi?hormonların?:44:
tek doktorun lafıyla olcak iş değil.doktorunu değiştir özele git.
Beklemem lazim yani bakalim beklicez o zaman spor yapiyorum acaba bir sakincasibolur mu dusunuyorum
özele gittim hatta doktorumu araştırdım öyle gittim sen 6 aya kadar hamile kalmazsan gel dedi beni gönderdi canım bizde 6.ayı bekliyoruz bide ben evlenmeden önce tüm değerlere baktırmıştım normal demişlerdi
senin yaşın kaç nezamandır istiyorsunuz bebek
23 yasındayım 1 yıldır istiyoruz.sebepsiz infertilite asılama oldum tutmadı
eşinin spermleri cook önemli birlikte gidin bikac ay sonra tekrar ins.olur bizlerinde
inşallah canım hepimizin göbişleri bebişlerle dolar aslında senin yaşında gençmiş sen stres mi yaptın benim bir arkadaşım 8 ay dan sonra hamile kaldı tam artık istemiyoruz buaydan sonra tüp bebek deneyecez dediler o ay hamile kaldı ve yaşıda büyüktü 34-35 yaşındaydı
3 yıllık evliyiz 2 yıl dogal korunduk 1 yıldır istiyoruz
cevremizdekiler 3 yıldır neden olmuyor diye soruor.
evet yasım kücük bi avantaj.sorun da yok sükür.
insallahhhhhhhhhh olur bizlerindeeeeeee
inşallah olur canım benim hepimizin birşey söyleyeyimmi ben 2-3 ayda olur diye düşünüyordum hiç bukadar bekleyeceğimi düşünmemiştim inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur bebişler geleceği zamanı bilir ben artık öyle düşünüyorum :))
bizde 1 gecede hamile kalırız sandık ama meger ölede gilmiss
kesinlikle değil ben çok uğraştım eşim artık takılma diyor geçen ay bir ağladım bir ağladım hastalandım diye hiç sorma eşim ne yapacağını şaşırdı bide ondan saklamaya çalışıyordum ama hepsindede gördü
sen aşılama olsan tutmasa napıcaksın bilmem..
dün benim için çok kötü birgündü,bugün iyiyim..
rabbim kısmet ederse olur,vakti saati gelince ins.
bizde 1 gecede hamile kalırız sandık ama meger ölede gilmiss
al bendennde o kadarr şu filmlerde bır gecede hamile kalanları pataklayasım varrrr
3 yıllık evliyiz 2 yıl dogal korunduk 1 yıldır istiyoruz
cevremizdekiler 3 yıldır neden olmuyor diye soruor.
evet yasım kücük bi avantaj.sorun da yok sükür.
insallahhhhhhhhhh olur bizlerindeeeeeee
al bendennde o kadarr şu filmlerde bır gecede hamile kalanları pataklayasım varrrr
canim bizde 3 sene dogal korunduk simdi 3. ayimiz bebek istiyoruz sanirim benim daha cok yolum var desenize :) bi arkadasim 8 ay sonra bebek sahibi oldu bu sekilde korunurken hic takilmamaya calis ben bu ay oyle yaptim 2 gunum var reglime sadece bunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?