Bende Hamileyim

Yabanum çok geçmiş olsunn dikkat et yediklerine olurmu..Hiç bişi olmaz içini rahat tut allaha emnaet ol

bişeycik olmaz annesi :) moralinizi yüksek tutun olumlu düşünün yeter :) Allah tamamına erdirsin.

canım tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin bitanem çok sevindim adınaa:))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok sevindim coooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk delikafadulden
sana o kadar içten dua ediyordum ki bebegin olsun diye Rabbim kabul etti cok şükür duydum bak :lepi:
hayırlı olsun inş Allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına al bebegini dilerim ki gülüm Şeniz
tüm isteyenlere versin Rabbim darısı başıma inş tez zamanda opuyorumnanaktan
tebrikler cnm öpüyorum yanaklarından kaydirigubbakcemile5

cok gecmiş olsun cnm :teselli:
Allahım korusun ona emanetsin bişe olmaz inş :Saruboceq:
kendine dikkat et :1hug:

canım alah size bağışlasın seen hak etmişşsin çok acılar çekmişsin benimde senin gibi sevindirici haberim olur inşşlah bende panik atak oldum bi sürü sorunlar inşşlah yüzüm gülecek 6 yılım doluyo bebeksiz

tebrikler gercekten bu ara cok guzel haberler aliyorum sevdigim arkadaslar
insallah yakin zamanda rahatlarsin canim
allahim sag salim kucagina almani nasip etsin

canım çok çok sevindim allahım o kadar büyük ki mucizelerimizi bize zamanı gelnce yolluyor allahım inşallah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah

Yabanum çok geçmiş olsunn dikkat et yediklerine olurmu..Hiç bişi olmaz içini rahat tut allaha emnaet ol
teşekür ederim balım.rabbim esirgesin:Saruboceq:
bişeycik olmaz annesi :) moralinizi yüksek tutun olumlu düşünün yeter :) Allah tamamına erdirsin.
işallah amin canım.opuyorumnanaktan
canım tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin bitanem çok sevindim adınaa:))
amin canım teşekür ederim.darısı isteyenlerin başına.
ne kadar çok sevındım anlatamam rabbim kucagına alıp koklamayıda nasıp etsın ınşallah:))
aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:
teşekür ederim canım allah razı olsun.Şeniz Şeniz
cok gecmiş olsun cnm :teselli:
Allahım korusun ona emanetsin bişe olmaz inş :Saruboceq:
kendine dikkat et :1hug:
saol bi tanesi.opuyorumnanaktan
canım benim herkes hakediyor.işallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.en kısa zamanda müjdeli haberi almayı nasip etsin.
tebrikler gercekten bu ara cok guzel haberler aliyorum sevdigim arkadaslar
insallah yakin zamanda rahatlarsin canim
allahim sag salim kucagina almani nasip etsin
işallah canım.bak pko ve normal yolla gebelik.işallah tamamınıda görürüm.darısı sana hemencecik işalah.
tebrık ederım allah analı babalı büyütsün cnm:Saruboceq:
a.s. a.s.
tebrik edrim.saglıkla dogsunn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım rabbim ol dedi oldu.artık norma yolla olmaz diyordum hata ediyormuşum böyle söylemekle.tövbeler olsun.
hayırlı
olsun
darısı
bana:ecrin_bebek:

aminnnn işallah en kısa zamanda:Saruboceq:

Canım benim şimdi gördüm konuyu nasıl sevindim anlatamam inan biliyorum çok istiyordun bebeği allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah :Saruboceq: .
Nasıl heyecanlandım wallaha yabanım benim :1hug: tebrik ediyorum seni öpüyorum yanaklarından opuyorumnanaktan .
Tez zamanda iyi haberlerini bekliyoruz kendine çok iyi bak tatlım :teytey:
Darısı anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah :Saruboceq:

ablam canım:1hug: teşekür ederim.evet çok istiyordum ama hala korku var.bi görseydim rahatlaycam.çok zormuş valla beklemek.dua et iyi haberler vereyim.kan testi verdim sabah değerim artmışmı diye yüreğim ağzımda.:çok üzgünüm:

Görürsün kuzum merak etme sen sonuçlarında iyi çıkar bak gör at korkularını kafandan bekliyoruz iyi haberlerini :1hug: opuyorumnanaktan

YABAN'ım devamını okumay duygularım müsade etmedi.
canım ne kadar mutlu oldum.
Allahım çok sevindim.
onca senenin sonunda doğal yolla hemde.
Allahım tamamına erdirsin.
kendinden umudunu kesmeyene her zaman kapısı açık Rabbimin.
canım çok duyguluyum.
anlatmam çok zor.
Allahım sana şükürler olsun:gitme:

Cnm tebrikler. Allahım hayırlısıyla koluna almayı nasip etsinnnn :1hug:

cnm tebrıkler cok sevındım senın adına darısı bızım basımıza ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…