Bende Hamileyim

teşekür ederim.herkes hakediyor rabbim isteyen herkese versin.çok üzüntüler yaşadım çok şükür rabbime nasip etti.işallah kalp atışınıda duyarsak tam olacak.

canım beni hatırlarmısın bilmem ama k.k ya ilk katıldığın zamanlarda arkadaşındım neyse..ben pkos luyum ve hamile kaldım sen ise tedaviye devam ediyordun.hamilelik doğum filan derken ben girmedim pek kadınlar kulubüne.daha sonra girmeye başladığımda senin hala tedavi görüyor olman bebiş olmaması beni çok üzüyordu belki inanmıyacaksın ama sırf bu yüzden girmiyordum k.k ne her girdiğimde ilk iş senin durumuna bakmaktı .bu günde öyle yaptım ama ne göreyim hamilesin.inanki kendi hamileliğimi duyduğumda nasıl kalbim çarpıp başım dönmeye başlamıştı aynen şu andada öyleyim.çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin.nolur dikkatli ol hiç bişey senden ve bebeişinden önemli değil kendini üzecek yoracak ne varsa uzak dur.içindekileri sakın biriktirme.sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş için bunu yap.eğer bi sıkıntın olursa banada sorabilirsin gerçi burda bi dünya arkadaşın olmuş ama bana bişey soracak olursan göreve hazırım...inanki çok sevindim daha nekadarlıkolduğunu bile anlamadım hamile olduğunu görünce yazmaya başladım hemen.bundan sonra sk sık girerim mutlu haberlerini almak dileğiyle öpüyorum seni ve içinde ki o minicik canı...

sana özel mesaj atmak istedim ama olmadı ben yokken site kurallarıda değişmi ama olsun umarım mesajımı alırsın öpüyorum
canım teşekür ederim.evet ben ilk üye olunca sen avrdın o zaman.evet çok şükür hamileyim hemde bebişim kendiliğinden geldi çok şükür.canım senin yerin ayrı ne kadar arkadaşım olsada sen ilk göz ağrımsın:)opuyorumnanaktan sen nasılsın?sık sık görüşürüz canım.öptüm.
allah isteyen hrkeze nasi etsin anneliği maşallah tamamını erdirsin inş.:ecrin_bebek::teytey:

amin amin işallah:Saruboceq:

kızlar bnde aranıza yeni katıldım vajiden buraya tasındım anlıycnz.vajinismus hastasıydım ekimde yndim ve şimdi 6hafta 3günlük gebeyim.

cnm bnm ya çok duygulandım allah bebeğini sana bağışlasın

tebrik ederim cnm. allahım hayırlı ve sağlıklı evlat verir inşlh. kimseye aratmasın. bende istiyorum bugün adet tarihim daha bişey yok inşlh gelmez allahım isteyen herkesi sevindirsin..:Saruboceq:

tebrik ederim cnm. allahım hayırlı ve sağlıklı evlat verir inşlh. kimseye aratmasın. bende istiyorum bugün adet tarihim daha bişey yok inşlh gelmez allahım isteyen herkesi sevindirsin..:Saruboceq:

amin cnm inş.duam seninle,bn adetten çıktıktan 3-4 gün sonra ilişkiye grdim sperm dısarı akıyordu bnm kalamıyrdum bu sefer bel altına yastık koydum ve bacaklarımı havaya kaldırdım 1saate yakın öyle bekledim sonrada yataktan hiç çıkmadım ve bol keçiboynuzu yemiştim,öncelikle allahın tardımıyla oldu bn tedbirimi aldım tevekkül ettim.inş. bebişin vardır gelmz adetin

teşekür ederim canım aminnnnnnn.hayırlısı olsun canım vakti gelince oluyor hiç merak etme.işallah iyi haberler verirsin.:Saruboceq:

tebrik ederim yabangulu hersey hayirlisiyla gonlunce olsun amin canim allah isteyen herkese hayirlisyla saglicakla bebeler versin

merhaba
arkadaşlar ben 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kaaybettim.doktor 3 ay müddet vermişti doldu ve son regli tarihmden sonra korunmuyorum bir ay olmadı ama içimde bişeyler oluyo bir heves var bende acaba hamile olabilirmiyim diye diğer bebeğimide korunmayı bıraktıgım ay hamile kalmıştım yine öyle olabilirmi acaba.. aradan ben ağrılarım oluyo ve akıntılarım sıklaştı halsizlikte varrr...... olabilirmi acabaaa

işallah hamilesindir canım.test yaptır öğrenirsin hemen.

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. ilk çocuğumu büyük bi sabırsızlıkla 8 aydır bekliyorum ama olmuyor ilk başlarda çok zorlanıyordum ama şimdi daha rahatım ilişki konusunda.adetlerim çok düzenliydi ama şubat ayından bu yana şöyle gelişti. 5 şbt.....10 mart...30 nisan.. 20 gün bekledim artık çok ümitliydim kesin var dedim ama ultrasondada kan testindede çıkmadı kan testi sonucum 4 çıktı. ilk defa bu kadar yüksek çıktı...doktorum bana serophene verdi bugun 5 günüm. yarı ümitli yarı ümitsizim ama çok istiyorum...eşimde çok istiyo ama olmuyo...serophene ilacının yararını hemen görenler varmııı ???

yanlış yere yazmışsın canım mesajını.değerin gebelik değerinin altında ama işallah hamilesindir.

aşırı uyku halim ve kabızlığım var. belki de psikolojik.. ama her şeyi hamilelik belirtisi görüp umutlanıyoruz umarım hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz bebeğimizeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…