Bende Hamileyim

tebrik ederim hayırlı olsun inş
teşekür ederim canımopuyorumnanaktan
amin canım hadi darısı size işallah.
evet canım mucize çok şükür rabbime.rabbim herkese yaşatsın bu mucizeyi.
gülüm tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı biz olmayanların başına inşallah...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ümdinizi kaybetmeyin vakti gelince bi bakmışsınız gelmiş.
canım çok sevindim allah bizlerede nasip eder inşallah.bEBEĞİNLE güzel günler seni bekliyor.kendine dikkat et...
teşekür ederim aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn.

İnş. birgün bende sizlerle sevinçli haberi paylaşabilirim

işallah canım tabikide paylaşacaksınız.bende böyle okuyunca acaba bir gün bende böyle diyebilecekmiyim derdim.rabbim çok yüce nasip etti.işallah sağlıkla gelir.rabbim en kısa zamanda sizlerde nasip etsin.

canım tebrik ederim rabbim tamanına erdirsin:Saruboceq::Saruboceq:

yabanım çok mutluyum senin adına
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:Saruboceq:
darısı tüm isteyenlere tatlım:Saruboceq:

selammm... bende hamileyim dün öğrendim ve çok mutluyum..aslında karmaşıkta denebilir.. 3 haftalık daha..bambaşka birşeymiş.. bir an önce doğsun istiyorum :))) deneyimi olan arkadaşlar sizce nelere dikkat etmeliyim, pazartesi doktora gideceğim ama benimde yapmam gerekenler neler??

yabanım çok mutluyum senin adına
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:Saruboceq:
darısı tüm isteyenlere tatlım:Saruboceq:
canım çok saol.amin işallah.opuyorumnanaktan
Tebrik ederim.. Allah anali, babali buyutsun..
amin canım aminnnnn:Saruboceq:
gözün aydın sağlıkla kucağına al işallah.ama sana bişey diyeyimmi bu bekleme aşaması çok zor.keseyi görecekmiyim,kalp atışını duyacakmıyım bir sürü stres ama güzl stres bu allahım herkese yaşatsın.

darısı başımıza inş
amin canım rabbim hepinize nasip etsin.
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
laelaelaelaelae laelaelaelaelae

kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan biri daha benim için
ülküm hamile kalmışdelikafadulden:dance:
bebeğin sana ve eşine hayırlı olsun gülüm
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin:Saruboceq:
olucak mı olmayacak mı diye diye yedin bitirdin kendini
şimdide kalp atışları için yeme gülüm bak gör Rabbim o kalp atışlarını da duyuracak sana
7 sene dile kolay sabrettin 1 haftacık kaldı bekle gör daha ne güzellikler göreceksin
hayırlısıyla doğduğunu da haber vereceksin
çok çok mutluyum kuzum aslında ne diyeceğimi bilmiyorum
ama sen benim sevincimi biliyorsun
ablasının kuzusu dikkat et kendine olur mu bitanem
hayırlı haberler ver bize

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: teşekür ederim bi denem amin amin.teyze oluyon artıkboshayallersmileevet aynen valla neler yaşadım biliyorsun.o yüzden ya sabredemiyorum kalp atışlarını duyunca içim daha bi rahat edecek.anla beni onca yıl sonra bulmuşum rabbim hayırlısını versin yinede eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsun.:Saruboceq:

hihoyyyttebrik ederim canım mutluluğunu çok iyi anlıyorum. bende aynı durumdayım 2 yıldır aşılamalar klomenler çatlatma iğneleri psikolojim alt üst olmuştu. ve artık okulllar tatil olunca tüp bebek yaptıralım normal yolla olmayacak diye düşünüyorduk. ve bu ay hamileyim mucize gibi o kadar mutluyum ki bende kalp atışlarını cumartesi duyabilirmişim ancak sabırsızlanıyorum. inşallah hayırlısı olur hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. allahım olmayan herkese inşallah bu duyguyu yaşatır.

seninde gözün aydın allah tamamına erdirsin.valla çok zor beklemek benimki ayın 7 sine zaman geçmiyor.annem acela etme bi kaç gün daha bekle diyor,ama nasıl beklerim bu sabırsızlıkla.işallah sende duyarsın kalp atışını.
tebrik ederim allah tamamına erdirsin.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan teşekür ederim.

arkadaşım inan büyük bir sevinçle okudum başı hüsran ve sabrına hayran kaldım sen anneliği herkesten daha çok hakettin rabbim devamını getirsin bu saat itibariyle kendine ve bebeğine çokkkkkkkkkk dikkat et hiç birşey senden ve bebeğinden daha önemli değil sağlıkla kucağına al seni çokkkkkkkkk tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…