- Konu Sahibi yabangulumZ
-
canım teşekür ederim nerelerdesin sen?oh be çok şükür...tebrikler yabanım...:)))))))
bi tanem rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin işallah.YABAN'ım devamını okumay duygularım müsade etmedi.
canım ne kadar mutlu oldum.
Allahım çok sevindim.
onca senenin sonunda doğal yolla hemde.
Allahım tamamına erdirsin.
kendinden umudunu kesmeyene her zaman kapısı açık Rabbimin.
canım çok duyguluyum.
anlatmam çok zor.
Allahım sana şükürler olsun:gitme:
amin canım teşekürler.Cnm tebrikler. Allahım hayırlısıyla koluna almayı nasip etsinnnn :1hug:
amin rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.cnm tebrıkler cok sevındım senın adına darısı bızım basımıza ınsallah
cucum en kısa zamanda sende müjdeyi verirsin işalah.inanki beklemediğin bir anda geliyormuş bebiş.rabbim ol diyince olmamasına imkna varmı.canimm bu topigini görmemistim,tekrar tebrik ederim
cok sevindimmmmm :lepi:
Rabbim sabrinin sonunda mükafatini verdi,saglicakla kucagina almakta nasil olsun insallah..
:teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :dance: yaşasııııııııın geliyor geliyor yabanımın bebişi geliyor.ayyyy inanılmaz mutlu oldum canım benim.Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.bi tanem.çok sıkıntılar çektin,çok göz yaşı dökdün.ama çok şükür hepsi geride kaldı.artık hamileliğin tadını,keyfini doyasıya sağlıkla çıkartırsın inşallah canım.kalbinin güzelliğini ve yüzünün güzelliğini bebişine de geçir oldumu yabanım.senden bitane daha geliyor ya.inanamıyorum ya çok sevindim.
Böyle güzel haberler duydukça çok mutlu oluyorum tebrik edrim Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasibeder inş
gözün aydın yabangülüm,Allah sağ salim kucağınada almayı nasip eder inşallah...çok sevindim senin adına...
canım benim teşekür ederim.işallah kucağıma aldığım günleride görürüm.senide bekliyoruzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tekrar gözün aydin melegim
:Saruboceq:sükürler olsun Rabbime:Saruboceq:
:CüvCüv:demek melegin karnina 9aylik kiraci olarak yerlesiverdi:CüvCüv:
dilerim rahat eder ve uslu uslu zamanini bekler
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
güzel bir hamilelik
kolay dogum diliyorum tatlima
:Saruboceq:dualarim herdayim seninle canim:Saruboceq:
:Saruboceq:Allah im isteyen herkeze nasip etsin insaallah:Saruboceq:
canım ya rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin.mesajını yeni gördüm kusura bakma.her zaman dua ediyorum inan.emin ol seninkide gelecek en kısa zamanda.ne zaman geleceği belli olmuyor meleklerin.ayyyyyyyyyyyyyyy inanamıyorum yaaa canımmmbu ne muhteşem bi haberr Rabbim dualarını kabul etti işte en sonunda geldi meleğinn şoklardayımm ağlıycam nerdeysee ne kadar sevindim anlatamam Allah ım tamamına erdirsin inşallah kucana aldığın günleri görmek de nasip olsun cnm benim sen çoktan hakettin kendim hamile kalsam bu kadar sevinirdim ancak cnm benimm güzel kedine de meleğine de çok ii bak olur muu seni seviyorum
aminnnnn amiiiiiiiiiiiiin canım rabbim anneliği herkese tattırsın.yabancıgım allah tamamınıda nasip etsin yüzünüzü güldürsün inşallah
teşekür ederim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: opuyorumnanaktanyabangülüm, maşallah sana tebrik ederim seni. Dilerim sağlıcakla alırsın kucağınaopuyorumnanaktan
canım senin yazılarını her okuduğumda inşallah diye geçiriyordum içimden bebişine kavuşma arzuna....çok şükür bu güzel duyguyu yaşamışsın rabbim kucağına almayı da nasip etsin ...bizlere de dua edermisin.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?