Bende Hamileyim

canimm bu topigini görmemistim,tekrar tebrik ederim
cok sevindimmmmm :lepi:
Rabbim sabrinin sonunda mükafatini verdi,saglicakla kucagina almakta nasil olsun insallah..
:teytey: :teytey: :teytey:

:teytey: :dance: yaşasııııııııın geliyor geliyor yabanımın bebişi geliyor.ayyyy inanılmaz mutlu oldum canım benim.Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.bi tanem.çok sıkıntılar çektin,çok göz yaşı dökdün.ama çok şükür hepsi geride kaldı.artık hamileliğin tadını,keyfini doyasıya sağlıkla çıkartırsın inşallah canım.kalbinin güzelliğini ve yüzünün güzelliğini bebişine de geçir oldumu yabanım.senden bitane daha geliyor ya.inanamıyorum ya çok sevindim.

oh be çok şükür...tebrikler yabanım...:)))))))
canım teşekür ederim nerelerdesin sen?
bi tanem rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin işallah.
Cnm tebrikler. Allahım hayırlısıyla koluna almayı nasip etsinnnn :1hug:
amin canım teşekürler.
cnm tebrıkler cok sevındım senın adına darısı bızım basımıza ınsallah
amin rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.

canimm bu topigini görmemistim,tekrar tebrik ederim
cok sevindimmmmm :lepi:
Rabbim sabrinin sonunda mükafatini verdi,saglicakla kucagina almakta nasil olsun insallah..
:teytey: :teytey: :teytey:
cucum en kısa zamanda sende müjdeyi verirsin işalah.inanki beklemediğin bir anda geliyormuş bebiş.rabbim ol diyince olmamasına imkna varmı.

evet ablam çok üzüldüm çok ağladım.rabbime binlerce kez şükürler olsun.işallah bebişimi görürsem daha bi sevinecem.rabbim herkese nasip etsin.

Böyle güzel haberler duydukça çok mutlu oluyorum tebrik edrim Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasibeder inş

gözün aydın yabangülüm,Allah sağ salim kucağınada almayı nasip eder inşallah...çok sevindim senin adına...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tekrar gözün aydin melegim
:Saruboceq:sükürler olsun Rabbime:Saruboceq:
:CüvCüv:demek melegin karnina 9aylik kiraci olarak yerlesiverdi:CüvCüv:
dilerim rahat eder ve uslu uslu zamanini bekler
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
güzel bir hamilelik
kolay dogum diliyorum tatlima
:Saruboceq:dualarim herdayim seninle canim:Saruboceq:
:Saruboceq:Allah im isteyen herkeze nasip etsin insaallah:Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyyyyy inanamıyorum yaaa canımmmbu ne muhteşem bi haberr Rabbim dualarını kabul etti işte en sonunda geldi meleğinn şoklardayımm ağlıycam nerdeysee ne kadar sevindim anlatamam Allah ım tamamına erdirsin inşallah kucana aldığın günleri görmek de nasip olsun cnm benim sen çoktan hakettin kendim hamile kalsam bu kadar sevinirdim ancak cnm benimm güzel kedine de meleğine de çok ii bak olur muu seni seviyorum

yabangülüm, maşallah sana tebrik ederim seni. Dilerim sağlıcakla alırsın kucağınaopuyorumnanaktan

canım senin yazılarını her okuduğumda inşallah diye geçiriyordum içimden bebişine kavuşma arzuna....çok şükür bu güzel duyguyu yaşamışsın rabbim kucağına almayı da nasip etsin ...bizlere de dua edermisin.:kedi:

canım benim teşekür ederim.işallah kucağıma aldığım günleride görürüm.senide bekliyoruz
canım ya rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin.mesajını yeni gördüm kusura bakma.her zaman dua ediyorum inan.emin ol seninkide gelecek en kısa zamanda.ne zaman geleceği belli olmuyor meleklerin.
yabancıgım allah tamamınıda nasip etsin yüzünüzü güldürsün inşallah
aminnnnn amiiiiiiiiiiiiin canım rabbim anneliği herkese tattırsın.
yabangülüm, maşallah sana tebrik ederim seni. Dilerim sağlıcakla alırsın kucağınaopuyorumnanaktan
teşekür ederim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: opuyorumnanaktan

tabiki canım ne demek her zaman ediyorum dua.çok iyi bildiğim için rabbim kimseyi ümitsiz bırakmasın.en kısa zamanda tüm isteyen arkadaşlarımdan müjdeli haberleri almayı diliyorum.:Saruboceq:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt bitanem benim canım arkadaşım çok sevindim yaa elim ayağım titredi okurken rabbim ne büyük bak geldi mucizen yüzüne güldü darısı bana inşallah :teytey: :teytey: rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin allahım sana çok şükür hamiş habarleri alıyoruz bu ara bol bol ohh ne güzel yaa :teytey: çok sevindim çok hemde çok.........:teytey:

yaaa çok sevindim canımbenim mutluktan şuan gözlerim doldu ( o kadar bekledin istedin hep dua ettinve sonunda Rabbim sana gönderdi hemde doğal yolla bu bir mucize. Sen mesaj atmasan bana öğreneceğim yoktu eskisi gibi çok sık giremiyorum nete malum iyiki haber verdin aklımdaydın çünkü. Allahım inşallah kucağınada almayı nasip etsin aminnnnnnn çok mutlu oldum kendine çok iyi bak sende bebişinde Allaha emanet olun ...

gülüm tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı biz olmayanların başına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…