- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Ihtiyacim vardı ama bu yapılan normal de ben mi alınganlık yapıyorum diye emin olamadım. Icim icimi yedi konu actim zaten. Pazartesi gunu konusup ayrilicam. Çünkü böyle seylerde sessiz kalırsam hiç olmadık anda aklima geliyor ve buna nasıl izin verdim diyerek sonradan takıyorumYapma bunu kendine.Çok muhtaç değilsen yapma cidden.Öğretmensin sen.
Öğrenciyken idealisttim şimdi cidden çok uzuluyorum bu halime. Severek isteyerek seçmiştim bölümümü oysa. Insallah siz de güzel bir iş bulursunuzÖğretmenleri bu hale düşürenler utansın.Ben de iş arıyorum öğretmenim.Bir ilan gördüm hem öğretmen olacakmış hem evde temizliğe yardım edecekmiş hem de çocuğa bakacakmış.Bazı uyanıklar öğretmenlerin bu durumunu kullanıyor.Yazık cidden.
Ben 6 yıla yakındır çalıştım ilk kez 8 aydır işsizim botum bile yok yani düşün.Ama şu işi yapacağıma başka işe girerim yerinde olsam.Reyon görevlisi vs gibi.Ihtiyacim vardı ama bu yapılan normal de ben mi alınganlık yapıyorum diye emin olamadım. Icim icimi yedi konu actim zaten. Pazartesi gunu konusup ayrilicam. Çünkü böyle seylerde sessiz kalırsam hiç olmadık anda aklima geliyor ve buna nasıl izin verdim diyerek sonradan takıyorum
Ben günlük 125 tl sandim, zaten 12 tl yol param. 117 tl'den hesaplamış kendisi. Bir de ilk gunumu yok saymış. Hesabi yanlış çıkınca yalana da başvuruyor. Bu tavırları beni çok rahatsız etti.Hem ev temizleyip hem çocuk bakiyorsunuz.. birde öğretmensiniz.. cok ihtiyacınız yoksa yapmayin bu işi bencede.. ücreti cok düşük kaliyor..
Haftanın 5 günü boştu. Ben de kpss çalışırım demistim. Sadece bu acıdan isime geldi diye başlamıştım.Ben 6 yıla yakındır çalıştım ilk kez 8 aydır işsizim botum bile yok yani düşün.Ama şu işi yapacağıma başka işe girerim yerinde olsam.Reyon görevlisi vs gibi.
Oyun ablalılığı vs daha mantıklı senin içinHaftanın 5 günü boştu. Ben de kpss çalışırım demistim. Sadece bu acıdan isime geldi diye başlamıştım.
Inanın kötü niyetten demiyorum. Ama öğretmen dururken işletme mezunlarının öğretmenlik yapması zoruma gidiyor. Bu işi yapanları suçlamıyorum. Bunun yapılabilir hale getirilmesinden şikayetçiyim. Bir de ücretli ogretmen olabilmek için bile bir cok yerde tanidik olmasi gerekiyor. E devlet'ten isler yürüyor gibi gorunuyor ama mudur istedigi kisiyi seçme yetkisine sahipken isler hiç de öyle değil.Ayrıl bu işten terbiyesiz biriyle çalışamazsın sıradan bi mağzaya girsen daha çok kıymet görürsün. Şu ülkede atanamayan öğretmen konusu kadar acı bi konu yok.
Evet ama maalesef bu tarz tavirlar iş hayatinda hep oluyor maalesef.. ya görmezden gelip kpss ye daha çok hirslanip odaklanicaksiniz.. yada ayrilicaksiniz.Ben günlük 125 tl sandim, zaten 12 tl yol param. 117 tl'den hesaplamış kendisi. Bir de ilk gunumu yok saymış. Hesabi yanlış çıkınca yalana da başvuruyor. Bu tavırları beni çok rahatsız etti.
Cok teşekkür ediyorum mesajınız beni duygulandırdı. Samimiyetinizi hissettim. Pazartesi bu işe son vericem. Demek ki ben ego yapıp abartmıyorum.Geçen seferki konunu da anlıyorum.
Çaresizliğini de kalpten hissediyorum. Dilerim tez zamanda hakettiğin saygın mesleğine kavuşursun.
Seni düşürdüğü durum hiç hoşuma gitmedi, üstelik bazı sözler çok can yakıyor. İstersen alternatif bir şey bulmaya çalış kendine, hem de mümkünse sigortası olan. Zor biliyorum ama sana bu şekilde hissettirmesine gönlüm razı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?