Bende ihanete uğradım

amethist34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
161
68
48
12 yıl evveldi aşık olup güneş gibi dünyama doğdun dediğim.
O zamanlar herşey çok güzeldi. Aşıktım ilk defa.
Yıllar içnde çok defa ayrıldık barıştık.
Ama ben hep sevdim. Hiç kopmadık hep görüştük ayrı olduğumuzda bile gelir gider beni çok sevdiğini söyler hiç dokunmadan giderdi.
Ben hep ağlardım peşinden seviyorsunda neden ayrıldın diye.
Annemi ansızın kaybettim.
Çıktı geldi sarıldı bana, seni ben iyi edicem, bu dünyada asla yalnız bırakmayacağım seni dedi.
İlacın ben olucam antidepresanlarını bıraktırıcam sana, hatta menopoza girsen bile destek olucam sana, sevdiğin her yere götürüp hayatını yaşatıcam emekli olunca şurda oturcaz diye hep plan program yaptı. 6 ay sonra nişanlandık. Üzerinden 6 ay geçti ve bi akşam bi kadın aradı beni. Bu adam senin neyin, benim 2 senedir yatağımda bu adam dedi. Şok oldum. Ayrıldık. O öylesine birisiydi ben onu sevmiyorum, seni seviyorum dedi.
Bende elbette tüm kırılmıilığıma rağmen seviyordum onu. Sevgi bitermi birden. İmkansız.
6 ay sonra karşıma çıktı yine onu sevmiyorum beraber değilim dedi.
Üstünden 2 ay geçti ve beraber musmutlu profil resmini gördüm kadının sayfasında.
Yıkıldım.
Hayallerim umutlarım yaşanmışlıklarım herşeyim can çekişiyor.
Ben neden bunları hal ettim diyorum kendime.
En sonunda da numarasını değiştirdi
Peki 2 ay evvel bana gelişi neydi
Artık öldürdü ruhumu
Son derece mutsuzum yaşadıkşarımdam dolayı
Çok zoruma gidiyor bana söylediklerini ona yaşatıyor
Ben ise geri zekalı gibi kaldım inanarak ona
İkimizde 40lı yaşlardayız
Dünya bana çok acımasız geliyor
Kimseye güvenim kalmadı
Çok acı bi duyguymuş çok
Ne zaman bitecek bunlar

Allah kurtarmış seni, şükret, kurban kes, sadaka ver, çoluk çocuk sevindir yap bişeyler...
Sen kurtulmuşsun, darısı o kadının başına.. Gerçi herşeyi bilip hala o tiple birlikte olduğuna göre kendi kaşındı demektir.

Çok uzun bir süre bu bahsettiğiniz ilişki karmaşası..
Annenize tekrardan allah rahmet etsin.

Bu kadar zaman,bu yaşadıklarınız.
Son olaylar adamın nasıl biri olduğunu yeterince açıklamış söylenecek bişey kalmamış ortada zaten.
Sabır diliyorum..

Şükredin gördünüz duydunuz öğrendiniz. Gerçekler acıdır. Öğrenince can yakar yürek yıkar bütün kemiklerin kırılmış gibi acı verir. Yaşayacaksınızki bırakın toparlanın diye. Önünüze bakma vakti gelmiş. Bile bile aynı sözlere kanmayın. Hele bi toparlanın güzel günler asıl ozaman başlayacak. Dünün boşluğunda boğulmayın.

Bacım kurtulmuşsun daha ne istiyorsun? Facebookta fotoğraflar paylaşan kadına acıdım sadece, bir yalanın içinde kim bilir o kaç yıldır bataklıkta.
Diğer kadına neden acıyorsun ki o herşeyin farkında. Konu sahibini arayıp 2 yıldır bu adam yatağımda diyen de o kadın. Gayet geniş bir insan ama tek yaptığı iyilik konu sahibini bu adamdan kurtarmak olmuş.

Bacım kurtulmuşsun daha ne istiyorsun? Facebookta fotoğraflar paylaşan kadına acıdım sadece, bir yalanın içinde kim bilir o kaç yıldır bataklıkta.

Diger kadina hic acimiyorum 2 yildir yatagimda diyen kadinin nesine acinir ki midesiz. Konu sahibi kurtulduguna sukret diycem de hala akillanmamis gibisin 2 ay oncesi bana gelisi neydi diyorsun. Boyle adamlara ayilip bayiliyorsunuz ya bir de ne diyim. Zaten kopuk bir iliskiymis belirsizliklerle dolu burdan belli aslinda her sey.

Üyeliginiz aktif olarak gözüküyor
Sayfalarca evliligin içinde aldatılan hatta cicim ayı denilen dönemde bunları yaşayıp açılan konuları hiç mi okumadınız?
Bu adam sizi şimdi tekrar dönse herşeyi unutup geri döner misiniz?sizi kandırmasını aldatmasını sineye çekermisiniz?
Lütfen yapmayın bu insan yanlış sözleri yalan size hiç birşey veremez

Kadında da nasıl bir utanmazlık varmış, herkes yapamaz böylesini. Şükürler olsun ki iki midesiz birbiriyle eşleşmiş, sizin gönlünüz hala tertemiz. Bi kaybınız yok. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın sizi.

Ne denir ki?
Hayatı bunlara yoğunlaşarak daha da zor hale getirmeyin lütfen..
Ya evlenseniz , çocuklarınız olsa ve sizi aldattığını öğrenseydiniz?
O zaman daha büyük bir çıkmazda olacaktınız.
Her şey layık olduğuna dönüşür bunu unutmayın.

Diğer kadına neden acıyorsun ki o herşeyin farkında. Konu sahibini arayıp 2 yıldır bu adam yatağımda diyen de o kadın. Gayet geniş bir insan ama tek yaptığı iyilik konu sahibini bu adamdan kurtarmak olmuş.

Diger kadina hic acimiyorum 2 yildir yatagimda diyen kadinin nesine acinir ki midesiz. Konu sahibi kurtulduguna sukret diycem de hala akillanmamis gibisin 2 ay oncesi bana gelisi neydi diyorsun. Boyle adamlara ayilip bayiliyorsunuz ya bir de ne diyim. Zaten kopuk bir iliskiymis belirsizliklerle dolu burdan belli aslinda her sey.

Kendini bu kadar düşürüp, sevgilin benle diye mesaj atıp, adamın gerçek yüzünü görüp mutluymuş gibi fotoğraflar koyuyor.
Bu bence acınası birşey.

Kiyamadigimdan degil yani, bataklıkta dedim zaten...

Kadında da nasıl bir utanmazlık varmış, herkes yapamaz böylesini. Şükürler olsun ki iki midesiz birbiriyle eşleşmiş, sizin gönlünüz hala tertemiz. Bi kaybınız yok. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın sizi.
Amin inşallah. Benim tüm inancım duygum bitti erkeklere o ayrı bir mesele

Allah kurtarmış seni, şükret, kurban kes, sadaka ver, çoluk çocuk sevindir yap bişeyler...
Sen kurtulmuşsun, darısı o kadının başına.. Gerçi herşeyi bilip hala o tiple birlikte olduğuna göre kendi kaşındı demektir.
:) kadınız işte zorumuza gidiyor aldatılıp başkası yerini aldığında. Kadınlık gururu sanırım.

O
Üyeliginiz aktif olarak gözüküyor
Sayfalarca evliligin içinde aldatılan hatta cicim ayı denilen dönemde bunları yaşayıp açılan konuları hiç mi okumadınız?
Bu adam sizi şimdi tekrar dönse herşeyi unutup geri döner misiniz?sizi kandırmasını aldatmasını sineye çekermisiniz?
Lütfen yapmayın bu insan yanlış sözleri yalan size hiç birşey veremez
Okumama gerek yok nelere şahit oldum.
Başa gelmesi başka oluyor.

Az kaldı ben patenti aldım

Herkes dijital bir bileklik takacak herkes ama.

Bu bileklikte birlikteliği varmı yokmu. Gibi renkler yanacak.
Mesela yeşil bekar
Kırmızı evli
Sarı boşanmış
Mavi aldatmış :)

Böyle olunca kim kime yazar çok merak ediyorum.

Back
X