Bende iyi olabilecek miyim? 😔

Durumunuza cok uzuldum. Kiziniz ve sizin icin gercekten cok zor olmali. Yasamadan anlamamiz imkansiz. Ama ben eski esinize de uzuldum. Keske hicbirini yasamasaydiniz ama yasanacagi varmis. Bundan sonra her sey gonlunuzce olsun. Insallah esli esiniz de tamamen iyilesir ve en azindan kizinin hayatinda olmaya devam eder.

Ben tek celsede 10 dakikada boşandım. Yeni bir eve taşındık kızımla, yeniden başladık hayatımıza.
Allah yolunuzu bahtinizi açik etsin. Biliyorum bu gibi şeyleri burda konuşmak yasak ama komşumuzda ayni duruma şahit olmuşdum 10 yil once. Odasina almamalar, yuzunu gormek istememeler. Seni gorunce akreo goruyorum demeler. Büyü yapilmişdi helal yolla rukye yaptirdi. Kuran ayetleriyle tam bir saat surmuşdu. Sonrada tamamen duzeldi. Belki oyle bir durumdur. Ben de tibbi yonunu ilk omce dusumuyorum tabi ama insan şahit olunca aklina gelmiyorda değil

İdil inan ki buralarda okuduğum ve beni en çok etkileyen konulardan birisi senin konun. Yazımından , tavırlarından ne kadar nahif bir insan olduğun belli oluyor. Eşin ne yaşadı bilmiyorum ama burada az çok senin neler yaşadığını okuduk. Seninle üzüldük. Tek bildiğim o adam saçma sapan tavırlar ve hareketler ile yuvasını dağıttı. Seninde canını yaktı. Ama sen güçlü durdun hala duruyorsun ve hayatına devam edeceksin. Ve belki yıllar sonra gelip diyeceksin ben neler yaşadım nelere üzülmüşüm...

Bu tür yorumlar yasak. Banlanma ihtimaliniz var uyarmak istedim. :)

Ben ilk ağızlardan ne yapıldığını duydum zaten akıl yürütmeme gerek kalmadı. Üstünede birde sağlık problemi çıktı, aslında yaşadıklarının sıkıntısıyla belki de sağlık problemi yaşadı. Sebep ne olursa olsun yaşanacak hersey yaşandı, hep söylendiği gibi hersey olacağına vardı .

Çok teşekkür ederim

ilk mesajı okuyup yazmıştım direkt. gerçekten film gibi, çok geçmiş olsun, size kolaylıklar diliyorum

Çok enteresan gerçekten bu kadar sevip göklere çıkartan biri sanki nazar değmiş gibi dibe çekmesi bir anda.

Çok durum,sosyal medya da filan paylaşırmıydınız mutluluğunuzu ?

I idildil , son gelişmeleri okudum, sana zamanında bunu yazmışım, şimdi ne kadar doğru bir tespit yaptığımı anladım. Seni kurban seçmiş, ama elinde patlamış. Umarım tedaviye yanaşır, şu saatten sonra kendi faydasına olur.

Katip bir baştan bir sondan okudum konuya yüzde yüz vakıf değilim.

Anladığım kadarıyla beyin kanaması geçirdiği için İdil hanımı ve kızını üzmüş bu yüzden boşandılar.

Peki kurban seçme durumu nedir psikolojik bir vaka mi?

Başından beri ağır psikiyatrik bir hastalığının başladığını düşünüyorum. Birçok kişi aynı şeyi düşündü. Bu insanlar akıl süzgecini kaybediyorlar, aklına geleni yapıyorlar söylüyorlar. Ama ters tepki gösteren olunca geri adım atıyorlar. Arkadaş ve iş çevresi olunca geri adım hemen geliyor, ailesi ve akrabaları ile zaten soğukmuş, geriye rahat davranabileceği tek eşi kalmış. Onu gitmez sanmış, bir ömür çeker sanmış. Ama yanılmış. Ara ara yoklayacaktır, I idildil in çok dikkatli olması lazım, adam tedaviye yanaşmamış, serseri mayın gibi dolanıyor etrafta.

Yokluyor zaten abuk sabuk şeyler için arıyor, arabanın lastiğini değiştirdin mi? Kaskoyu ne yaptın? Nasılsın? vs… Benden ters bir cevap alırsa agresifleşiyor.
Daha çok soğuyorum her aramasında, bir kere kızını sormaz mı insan
Demişsiniz ya “etrafında eşinden başka kimse yokmuş” diye. Gerçekten öyleydi, kimsesiz gibiydi, hem arkadaşım oldu, hem yoldaşım, hem eşim , hakkını yemem banada aileme de 4 elle sarıldı, yaşadıklarımı bir mantık çerçevesine oturtamadım hala, bıraktım ucunu bende.

Kızını sormuyor mu ? Araları nasıl ?

Umarım tedavi olur, kendine yaptığı en büyük kötülük tedavi olmamak. Alemin delisini çekecek değildin ya, tedavi de olmuyorsa tabi boşanacaktın. Zannettiği şey olmadı, ya bi ömür 4 duvara bakacak ya tedavi olacak, kaçarı yok.

Kızını sormuyor mu ? Araları nasıl ?
Önce kızımızı aramadı sormadı, sonra ufak ufak aramaya başladı, bende teşvik ettim kızımı, babanla konuş diye, bir iki kez yüzyüze görüştüler. Ama eski eşim bir ayar tutturamadı, kızımda ben onu görmek istemiyorum dedi. Kızım babasının yalancı olduğunu düşünüyor
8 yaşındaki kızım şu cümleyi kurdu “ anne sen babamla hiç kavga etmezdin, babam sonradan hep sana kızdı, sen yinede kavga etmedin. O bizi bırakıp gitti, o beni haketmiyor , benim babamda sen olsan olur mu? Onu görmek istemiyorum”
Çocuk vermesi gereken tepkileri verdi ama babası bir türlü arayı yumuşatmayı beceremedi. Hersey biraz daha sakinleşene kadar beklemede kalıyorum, yaşıda küçük bazı şeyleri anlatamıyorum.

Çocuğu zorlama bi şeye, arayı iyi tutmak senin de onun da görevi değil, tek taraflı olmaz bu işler.

Ya işte çocuk bile görüyor , biliyor , hissediyor.
Hadi sana kocalık yapamadı bari çocuğuna babalık yapsa diyeceğim ama herif dengesiz. Offfff denilecek çok şey var ama ortada ne yaptığının farkında olan bir adam yok ki.

Çocuk deyip geçme diyor ya pedagog gerçekten küçük yaşta bile herşeyin nasilda farkındalar.

Tesbitleri ne kadar nokta atışı.

Sizin ne kadar naif ve kırılgan olduğunuzu yavrunun lafından anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…