Teşekkür ederimSayfaların tamamını okumadım net bir bilgim yok konuyla ilgili ama dua istemişsiniz zaten. Allah yardımcınız olsun, inşallah eski mutlu günlerinize bir an önce dönersiniz..
Allah şifa versin.Sonunda doktor eşimi beyin ameliyatı yapmaya karar verdi , eşimin aklının başına gelmesi, benim ve kızımın tekrar eski günlerimize kavuşmamız için dua eder misiniz? Şu mübarek günlerde hangi kulun duasının kabul olacağı belli olmaz
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Anladım çok üzüldüm.. Rabbim şifa versin İnşallah her şeyi halledersinizTeşekkür ederimKısaca eşimin beyninde bir sorun varmış bilmiyorduk, huyu değişti , kızımı ve beni terketti, sağlığı bozuldu vs.. çok zor günler yaşadık. Duanız içinde Allah razı olsun.
Sizin konunuza çok üzülmüştüm ben. Dua edeceğim inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun. Şu mübarek günlerde acil şifalar nasip etsin inşallah. Çocuğunuzu ve sizi sevindirsin. Siz güçlü bir kadınsınız, mesajlarınızdan anlaşılıyordu bu. Olabilecek en güzel çözümleri bulacaksınız inşallah.Sonunda doktor eşimi beyin ameliyatı yapmaya karar verdi , eşimin aklının başına gelmesi, benim ve kızımın tekrar eski günlerimize kavuşmamız için dua eder misiniz? Şu mübarek günlerde hangi kulun duasının kabul olacağı belli olmaz
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız için , ama artık gücüm kalmadıSizin konunuza çok üzülmüştüm ben. Dua edeceğim inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun. Şu mübarek günlerde acil şifalar nasip etsin inşallah. Çocuğunuzu ve sizi sevindirsin. Siz güçlü bir kadınsınız, mesajlarınızdan anlaşılıyordu bu. Olabilecek en güzel çözümleri bulacaksınız inşallah.
Beynindeki sorun duygu - durum merkezindeymiş, doktoru olabileceğini söyledi.Ben bu konuyu merak etmiştim
Şimdi güncellenince gördüm
Hastaliktan mi böyle imiş.
Allah şifa versin
Resmiyette ayrılmadık, ama onun dışında bir bağımız yok, kendi kendine yaşıyor, yalnızKesin ayrıldınız mı çok üzüldüm inşaAllah barışırsınız
Teşekkür ederimİdil nasılsın ? Gelişme var mı ? Arada aklıma geliyorsun sormak istedim. :)
Çok geçmiş olsun. Ameliyattan sonra bir değişme olmadı mı?Teşekkür ederimİyi olmaya çalışıyorum, eşim ameliyat oldu 15 gün önce , biraz ağır geçti, doktor umduğumdan zor bir manzarayla karşılaştım dedi görme yetisinde problem kaldı doktoru düzelebilirde böyle kalabilir de dedi ameliyattan önce çocuğunu gör dedim istemedi, artık bizden birsey olmaz sanırım.. çabam, umudum , isteğim de yok.. alıştım yeni düzenime .
Çok geçmiş olsun... Ah iyi tavsiye vereyim diyorum bulamıyorum. Çocuğunu da mı istemedi ?Teşekkür ederimİyi olmaya çalışıyorum, eşim ameliyat oldu 15 gün önce , biraz ağır geçti, doktor umduğumdan zor bir manzarayla karşılaştım dedi görme yetisinde problem kaldı doktoru düzelebilirde böyle kalabilir de dedi ameliyattan önce çocuğunu gör dedim istemedi, artık bizden birsey olmaz sanırım.. çabam, umudum , isteğim de yok.. alıştım yeni düzenime .
Daha beter olduÇok geçmiş olsun. Ameliyattan sonra bir değişme olmadı mı?
Evet kızını görmek istemedi, artık kızımda onu görmek istemiyor .Çok geçmiş olsun... Ah iyi tavsiye vereyim diyorum bulamıyorum. Çocuğunu da mı istemedi ?
Tümör mü varmış ne ameliyatı oldu?Daha beter oldu
Önce doktor tümör sandı ama değilmiş , beyninde kanayan kılcal damarların oluşturduğu kitleymiş, bayada büyük olduğunu söyledi doktorTümör mü varmış ne ameliyatı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?