Bende iyi olabilecek miyim? 😔


Biraz zaman verin, doktor kan kütlesini temizlemiştir zaten şimdi de beynini kendini iyileştirmesi için azıcık zamana ihtiyacı var. Ben düzeleceğini düşünüyorum açıkçası, biraz bekleyin iyileşmesi için.
 
Biz eşin için sana "adam seni kesin aldatıyor" diyorduk ..beyin kanaması geçiriyor çıktı böylesi daha zor olmalı
 
Ahh nasıl da üzüldüm Allahım şifa versin inşallah. Nasıl ağır imtihan. Dilerim eşiniz opere sonrası kendini toparlar ve tüm yaraları beraberce sararsınız.
 
Ah canım idil... Allah kimseyi gerçekten yuvasıyla sınamasın. Ben de aldatilarak terkedilmiş boşanmış bir kadın olarak yazıyorum bu satırları. Keşke benim boşanma sebebim de böyle bir hastalıktan dolayı kişilik değişimi olduğu için olsaydı. Eşinizin yaptığı her şey bir anlam ifade ediyor. Zihninizde bütün bunlara mantıklı birer açıklama yapabiliyorsunuz. Ayrılık da evlenmek kadar doğal bir olgu. Ancak ayrılık sebebi ölümden beter hale getiriyor.

Siz biliyorsunuz ki eşiniz kötü olduğu için değil hasta olduğu için böyle kararlar aldı. Bence kararlarına saygı duyup önünüze bakın ve artık kendinize yatırım yapın.

Düzeliyor her şey. Insan sefilliğe de refaha da çok çabuk alışıyor
 
Sizin için de çok üzüldüm Ben zaten takılıp kalmadım, baktım ki yaşananlar kontrolümden çıktı, kızımı alıp köşeme çekildim . Çok ama çok yıprandım , sanki yaşlandım . Diyorum ya herseyin hayırlısı artık
 
bipolar veya başka psikiyatrik bir rahatsızlığı olabilir, ya da allah korusun ama beyninde kitle olabilir, beyin de gerileme/küçülme olabilir. bence kardeşine söyleyin mutlaka psikiyatriste ve bir nörologa götürsün ikna edip.
 
Siz konuyu tam okuyamadınız sanırım
Beyin ameliyatı oldu zaten, düzelen değişen birsey olmadı. Maalesef aile denilecek bir ailesi yok
Psikiyatrik tedaviye asla yanaşmadı. Öfke problemi de oluştu, sonradan barışmak için uğraştı ama onun bile abuk sabuk yaptı. Yaşadıklarımı anlatsam film gibi, inanınki yıllarca sırtımda bile taşırdım eski eşimi, ben gerçekten onu çok severdim, bu süreçte yaşadıklarım, duyduklarım beni herseyden soğuttu, buz gibiyim, içimde bitireli çok olmuştu herseyi, sadece dava açmak için ameliyat olup iyileşmesini bekledim.
Rabbim kimseyi yuvasıyla sınamasın, yaşamam gerekiyormuş yaşadım
Dünya güzeli bir kızım var , yeni bir düzen kurduk çok şükür.
 
Bundan sonrası çok güzel olur inşallah
 
Hikayenizi yeni gördüm okudum.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hayata dair tesbitinizi çok beğendim.

Huzur varken kıymetini bilmek lazım.

Bir kaç ay önce tek derdim akşama ne pişirsem yazmışsınız ya.

Ne kadar içten ve samimi bir tesbit.

Kızınızla musmutlu bir hayat sizin olsun.
 
Hayatım boyunca hiç kötü niyetli olmadım. Kötü niyetli nasıl olunur bilmedim
Yaşadıklarımdan sonra iyiye dair hiçbirsey kalmadı içimde.
Beni bu hayatta en çok yücelten, sevildiğimi hissettiren insan, yine beni yerin dibine sokan eski eşim oldu
Ben babamı 12 yıl önce kaybettim, bir öldüğünde çok ağlamıştım birde eski eşim beni terkettiğinde keşke ölmeseydi yanımda olsaydı diye çok ağladım.
O kadar çok şey yaşadımki bir senede. Mahkeme salonuna girince üzüleceğimi sanmıştım, hiçbirsey hissetmedim,eski eşim hüngür hüngür ağladı , ben arkama bakmadan çıktım..
Bu hayatta kimse vazgeçilmez değil..
 
Madem ağlayacaktı , barışmak isteyecekti neden bu kadar kırdı döktü ? Yazık durduk yere yıktı yuvasını...
 
Madem ağlayacaktı , barışmak isteyecekti neden bu kadar kırdı döktü ? Yazık durduk yere yıktı yuvasını...
Aslında ne istediğini bilmiyordu. Birde benim gibi sakin birinin herseyi bir celsede bitireceğini düşünmüyordu. Ben edebimden, bunca yılın hayrına sessizce bekleyince, hep beklerim, o isterse dönerim vs.. sandı. Önce protokol için uzattı herseyi, saçma sapan şeyleri problem etti, sonra benim boşanmak için acele ettiğimi söyledi bunun sebebini(!)merak ettiğini ima etti
Mahkeme gününü 2 gün içinde alınca gelmek istemedi, benim sabahları başım ağrıyor gibi(!) komik bir gerekçe sundu, sırf dava uzasın diye hakimle ağız dalaşına girdi, hakime hanıma hastalığından bahsedince anlayışlı davrandı, sonrada oturdu ağladı.
Yaşadığım hiçbirseyin mantığa sığar yanı yoktu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…