- 15 Nisan 2010
- 1.436
- 1.383
- 158
Merhaba arkadaşlar. Sık sık yorum yapmasamda BDV'de epey vakit geçirdiğim doğrudur
İçimi dökmek istiyorum, okursanız memnun olurum 
25 yaşında, memurum ve bekarım
Uzun soluklu bir ilişkim oldu ve genel olarak bencilliği yüzünden bitti diyebilirim. Ayrılık dönemlerinde tanıştığım kişiler de oldu. Ama kiminle tanıştıysam uzun sürmeden irtibatı kestik ya da kesmek zorunda kaldık. Beğenip adım atıyorlar her şey iyi hoş derken birden bir şeyler oluyor -adı konmadan-. Mesela en son yaklaşık 2 hafta öncesine kadar tanımaya çalıştığım biri vardı. Teyzemin kızı -33 yaşında, evli barklı kadın- aracılığıyla tanıştırıldık. Beğendik, numaramı aldı ve konuşmaya başladık. Farklı şehirlerde olmamız sıkıntı yaratır diye başta tanışmayı istememiştim -onun bulunduğu il'e gittiğimde gördük birbirimizi-. Velhasıl hiçbir sıkıntı yokken izne ayrıldığı dönemde yazmamaya, aramamaya başladı. Rahatsızlığımı dile getirince özür diler, çok yoğunum der ama yine aynısını yapardı. Sürüncemede olan şeyleri sevmediğimden irtibatı kesmek istedim ona dahi cevap vermedi. 10 gün sonra yine teyzemlere gideceğim ve ona o kadar kırgınımki görmek dahi istemiyorum. 
Güleryüzlü, konuşmayı seven, enerjik, pozitif biriyim. Sana aşığım diyenlerden ben elektrik alamıyorum, beğendiğim kişilerle de böyle sorunlar oluyor. Bunaltan, sürekli yazmasını bekleyen biri de değilim. Bugün yoğunsa yoğun olduğunu dile getirsin o yazana, arayana kadar rahatsız etmem. Trip atmaktan ziyade neyden rahatsız olmuşsam sakin bir şekilde dile getiririm ve mantıklı bir açıklama beklerim. Tam tersi mi olmalıyım yani? Olduğum gibi davranmamalı mıyım? Bu aralar bunu ciddi ciddi kafama takar oldum. Dün bir arkadaşıma yapılan jesti -sevgilisi tarafından- gördüm sosyal medyada, istemsizce 1 2 damla yaş süzüldüğünü fark ettim gözlerimden. Ben hak etmiyor muyum diye
Çirkin mi acaba diye düşünenler olursa hayır değilim. Çok kokoş da değilim bakımsızda değilim. Dış görünüşde sıkıntı yok ama gerçekçi, açık sözlü ve anlayışlı olduğum için kaybediyorum sanırım. Birde eğitim düşüncem var. Bu sebepten ötürüde bazen geri adım atanlar oluyor. Sanki onlar okuyacak 
Atladığım, bahsetmediğim şeyler olabilir. Sorarsanız yanıtlamaya çalışırım. Şimdiden teşekkürler, sevgiler

25 yaşında, memurum ve bekarım

Güleryüzlü, konuşmayı seven, enerjik, pozitif biriyim. Sana aşığım diyenlerden ben elektrik alamıyorum, beğendiğim kişilerle de böyle sorunlar oluyor. Bunaltan, sürekli yazmasını bekleyen biri de değilim. Bugün yoğunsa yoğun olduğunu dile getirsin o yazana, arayana kadar rahatsız etmem. Trip atmaktan ziyade neyden rahatsız olmuşsam sakin bir şekilde dile getiririm ve mantıklı bir açıklama beklerim. Tam tersi mi olmalıyım yani? Olduğum gibi davranmamalı mıyım? Bu aralar bunu ciddi ciddi kafama takar oldum. Dün bir arkadaşıma yapılan jesti -sevgilisi tarafından- gördüm sosyal medyada, istemsizce 1 2 damla yaş süzüldüğünü fark ettim gözlerimden. Ben hak etmiyor muyum diye

Atladığım, bahsetmediğim şeyler olabilir. Sorarsanız yanıtlamaya çalışırım. Şimdiden teşekkürler, sevgiler