Bende mi bi sıkıntı var acaba?

Vesfa

Şahsına münhasır.
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
1.436
1.383
158
Merhaba arkadaşlar. Sık sık yorum yapmasamda BDV'de epey vakit geçirdiğim doğrudur :KK22:İçimi dökmek istiyorum, okursanız memnun olurum :spor:

25 yaşında, memurum ve bekarım :dondurma: Uzun soluklu bir ilişkim oldu ve genel olarak bencilliği yüzünden bitti diyebilirim. Ayrılık dönemlerinde tanıştığım kişiler de oldu. Ama kiminle tanıştıysam uzun sürmeden irtibatı kestik ya da kesmek zorunda kaldık. Beğenip adım atıyorlar her şey iyi hoş derken birden bir şeyler oluyor -adı konmadan-. Mesela en son yaklaşık 2 hafta öncesine kadar tanımaya çalıştığım biri vardı. Teyzemin kızı -33 yaşında, evli barklı kadın- aracılığıyla tanıştırıldık. Beğendik, numaramı aldı ve konuşmaya başladık. Farklı şehirlerde olmamız sıkıntı yaratır diye başta tanışmayı istememiştim -onun bulunduğu il'e gittiğimde gördük birbirimizi-. Velhasıl hiçbir sıkıntı yokken izne ayrıldığı dönemde yazmamaya, aramamaya başladı. Rahatsızlığımı dile getirince özür diler, çok yoğunum der ama yine aynısını yapardı. Sürüncemede olan şeyleri sevmediğimden irtibatı kesmek istedim ona dahi cevap vermedi. 10 gün sonra yine teyzemlere gideceğim ve ona o kadar kırgınımki görmek dahi istemiyorum. :işsiz:

Güleryüzlü, konuşmayı seven, enerjik, pozitif biriyim. Sana aşığım diyenlerden ben elektrik alamıyorum, beğendiğim kişilerle de böyle sorunlar oluyor. Bunaltan, sürekli yazmasını bekleyen biri de değilim. Bugün yoğunsa yoğun olduğunu dile getirsin o yazana, arayana kadar rahatsız etmem. Trip atmaktan ziyade neyden rahatsız olmuşsam sakin bir şekilde dile getiririm ve mantıklı bir açıklama beklerim. Tam tersi mi olmalıyım yani? Olduğum gibi davranmamalı mıyım? Bu aralar bunu ciddi ciddi kafama takar oldum. Dün bir arkadaşıma yapılan jesti -sevgilisi tarafından- gördüm sosyal medyada, istemsizce 1 2 damla yaş süzüldüğünü fark ettim gözlerimden. Ben hak etmiyor muyum diye o_OÇirkin mi acaba diye düşünenler olursa hayır değilim. Çok kokoş da değilim bakımsızda değilim. Dış görünüşde sıkıntı yok ama gerçekçi, açık sözlü ve anlayışlı olduğum için kaybediyorum sanırım. Birde eğitim düşüncem var. Bu sebepten ötürüde bazen geri adım atanlar oluyor. Sanki onlar okuyacak :63::63:

Atladığım, bahsetmediğim şeyler olabilir. Sorarsanız yanıtlamaya çalışırım. Şimdiden teşekkürler, sevgiler :KK200:

haklısın anacım aramaya devam et ilgi sonuna akdar hakkın işi olanda söyleyecek e ama her zamanda işi varsa olmaz öyle bencede.

senın egıtım durumun,fiziğin.zekan vs.. her ne olursa olsun kısmetten ötesi yok..
belkı cok daha iyisi olacagı için şuandakiler olmuyordur birde öyle düşün
ayrıca ne güzel yasınız genc meslegınız var elınızde..ve şuanda dert edılecek en son sey bu konu..hayatın tadını cıkar doya doya yaşa..çünkü evlendıgın zaman bu günleri hasretle anacaksın:)

Belkide bu tarz şeylerden hoşlanmıyordur .
Arayıp,sorayım her zaman benden haberi olsun kafasında değildir kimbilir...erkeklerin bahanesidir yoğunum,işten vaktım yok tarzı şeyler
İlgisizlik kadınları yıpratıyor kendine göre haklısın :KK12:

Su akar yolunu bulur, 25 yaş ne ki?
Belki de hayatınızın aşkı ile planlarınız dahilinde olan eğitim hayatınız sırasında karşılaşırsınız...
Olamaz mı? Olabilir :KK66:
Yeminle bende öyle düşünüyorum. :KK48:

senın egıtım durumun,fiziğin.zekan vs.. her ne olursa olsun kısmetten ötesi yok..
belkı cok daha iyisi olacagı için şuandakiler olmuyordur birde öyle düşün
ayrıca ne güzel yasınız genc meslegınız var elınızde..ve şuanda dert edılecek en son sey bu konu..hayatın tadını cıkar doya doya yaşa..çünkü evlendıgın zaman bu günleri hasretle anacaksın:)
Doya doya yaşamaya çalışıyorum ama izin sıkıntım var. Birde eğitim için ders çalışmam gerektiğinden doa doya yaşamaya da fırsat kalmıyor :))) Onun dışında gayet keyfim yerinde. Amanda hayatımda biri olsun diye uğraşmıyorum. Nasip kısmet bakalım.

Belkide bu tarz şeylerden hoşlanmıyordur .
Arayıp,sorayım her zaman benden haberi olsun kafasında değildir kimbilir...erkeklerin bahanesidir yoğunum,işten vaktım yok tarzı şeyler
İlgisizlik kadınları yıpratıyor kendine göre haklısın :KK12:
Tanıştığımız ilk 3 hafta ilgi manyağı yaptı. Yeni tanışıyor olmamızın verdiği heyecanda vardı tabi.. Ama daha sonra pat diye irtibatı kesince naş dedim napim o_O

İlgi göstermeyecekleri kadını hayatlarına sokmasınlar...böyle ite kalka bir ilişki zaten yürümez.

İlgi göstermeyecekleri kadını hayatlarına sokmasınlar...böyle ite kalka bir ilişki zaten yürümez.
Heh tamda bu işte! Daha en başta bunu söyledim. Neticede yeni tanışıyoruz ve birbirimizi hiç tanımıyoruz. Öyle şey olur mu yeeaaa ilgisiz olmaz falan dedi. İyi bakalım dedim sonuç ortada.

Sizi pekde kale almış gibi görünmüyor. Zaten ilişkinizi ciddi olarak düşünmemiş ki,öylesine birşey olarak değerlendirmiş...
Maksat vakit geçsin
Hayatımda biri var mı? Var Heh tamam

Sizi pekde kale almış gibi görünmüyor. Zaten ilişkinizi ciddi olarak düşünmemiş ki,öylesine birşey olarak değerlendirmiş...
Maksat vakit geçsin
Hayatımda biri var mı? Var Heh tamam
Zaten sevgili değildik. Beni göstermişler beğenmiş bende beğenince numaramı aldı falan filan.
Evlilik maksadıyla tanıştırıldık. Kaale almasa haftalarca konuşmazdık. Üstelik evlenirsek nerde yaşayacağımıza kadar konuşuldu. Benim eğitim durumunu detayına kadar konuştuk ama bu süreçte yüzyüze görüşemediğimiz için böyle oldu bence. Zaten sorun bu görüşmenin bitmesi değil. Bunu örnek olarak verdim. Genel sorun tanıştığım kişilerin bi süre sonra pııırrr ortadan kaybolması :KK53:

Düşüncesi değişmiş demek ki zamanla...uzun sure de goruşmeyınce uzaklaşmış sizden.
En iyisi fazla uzatmamak iş zaten ciddiye binerse hepten üzülürsünüz geçen zamanınıza yazık

Düşüncesi değişmiş demek ki zamanla...uzun sure de goruşmeyınce uzaklaşmış sizden.
En iyisi fazla uzatmamak iş zaten ciddiye binerse hepten üzülürsünüz geçen zamanınıza yazık
Ohooo irtibatı keseli 2 hafta olacak. Aklımda bile yok zaten. Örnek vermek adına bahsettim ondan.
Yorumlar için teşekkür ederim :)

İzine çıktığı dönemde başkası aklına girmiş olabilir. Hani birini çok seversin ondan bile ayrı şehir zordur. Böyle birde tanımadan olunca adam niye uğraşayım burada elimin altınsa birini bulurum diye düşünmüştür. Sevgili olmak sadece mesajla konuşmayla olmuyor malum birde işin fiziksel boyutu var. Birde insanın karşısına ilişki en beklemediği zamanda çıkıp gafil avlıyor zaten. Zaten evlenmenin biriyle birlikte olmanın güzelliklede güzel huylada alakası yok. Görüyoruz bunu.

Ben sende bir sorun görmedim gayet de mantıklı, aklı başında bir kizsin anlattiklarina göre
Ben de net ve düz konusurum, naz niyaz trip bunlar yoktur
Erkekler emeksiz kolay elde etmek istiyor ama ayni zamanda karşısındaki kızın kolay lokma olan, fazla flortoz biri olmasını da istemiyor
Yani verdiğimle yetinsin, sorun çıkarmasın, eli yüzü de düzgünse tamamdir diye düşünüyor çoğu
Elbette genelleme yapilmamali.ama benim de etrafimda gözlemledigim.bu
Ayrica eğitim sorunsa zaten bu bahsettigim tiptendir, yani ses çıkarmasın egitimli olursa/benden daha bilgili olurda beni ezer kompleksi taşıyordur

bence bu durum yaş ilerledikçe insanların birbirleri için yapacakları fedakarlıkların azalması nedeniyle oluyor.
örnek verdiğin duruma bakarsak 30 lu yaşlarında bir adamın uzaktan ilişki yürütmek için çaba göstermesi, belki evlenseniz de hemen tayin olamamanız durumunda bir süre ayrı yaşamayı falan göze alması gerekiyor.
farklı şehirlerde olduğunuz için sevgili ve nişanlılık dönemlerinde her istediğiniz an görüşemeyeceksiniz de.
bu durumda zora girmek istemeyen bu kişiye sizinle benzer özelliklerde ama kendisiyle aynı yerde yaşayan biri önerildiğinde kolayı seçmiş olabilir.

eşimle ilk ergenlik yıllarımda tanıştık. ve üzerinden 11 sene geçti. bu kadar yıldır o kadar zor günler geçirdik (özellikle mesafe) ve hala da aynı şehirde yaşayamıyoruz. ikimiz de diyoruz ki bugün tanışsak birbirimizi tercih etmezdik. düşünsene maaş olarak farklıyız, meslek olarak farklıyız, aile olarak farklıyız, şehir olarak bile farklıyız. benim gözüm yemezdi açıkçası 26 yaşındayım, böyle bir ilişkiye başlamazdım. şans vermeyebilirdim yani eşime :KK70: zor gelirdi böyle bi ilişki.

durumunuz böyle bişey olabilir.
çünkü insan daha mantıklı düşünüyor, kalbine bir nevi söz geçirebiliyor yaş ile beraber.

İzine çıktığı dönemde başkası aklına girmiş olabilir. Hani birini çok seversin ondan bile ayrı şehir zordur. Böyle birde tanımadan olunca adam niye uğraşayım burada elimin altınsa birini bulurum diye düşünmüştür. Sevgili olmak sadece mesajla konuşmayla olmuyor malum birde işin fiziksel boyutu var. Birde insanın karşısına ilişki en beklemediği zamanda çıkıp gafil avlıyor zaten. Zaten evlenmenin biriyle birlikte olmanın güzelliklede güzel huylada alakası yok. Görüyoruz bunu.
Benim aklımada bu seçenek geldi. Benim onun bulunduğu il'e gitmemi bekliyordu. İzne daha yeni ayrılacağım, 10 gün sonrada oraya gideceğim. Son mesajımda karşıma çıkmamasını söyledim. Cevap bile vermedi :KK53: Zaten o konu kapandı benim için. Paylaştığımız bi şey olmadığı için unutmak gibi bi problemde olmadı. Herkes bu örnekten yola çıkarak bir şeyler yazmış ama sorunum o değil. Bu hep böyle oluyor. Demekki nasibim hala beni bekliyor :ıslık:

Back
X