Yemeğini yedin mi diye soran adam zaten yapmacıktır. Yol ver gitsin öylesine. Ha kadın erkek düzgün insan var mı dersen toplum olarak zaten psikolojimiz çok iyi değil... Cinsiyet ayrımı yapmaksızın hepimizin kafası zaten güzelArkadaşlar hayatıma aldığım insanlarda hep mi sıkıntı olur. Dışarıdan bakıyorum konuşuyorum tamam bu erkek çok düzgün diyorum sonrasında ise tam bir fiyasko. Yalancısına mı denk gelmedim aldatanına mı. Evet hep tecrübe oldu bu sefer gözüm açıldı diyorum. Ama hüsran. Bende mi sıkıntı var bilmiyorum. Aslında sevdiğim erkek tipinde sıkıntı var o kesin. Biraz maço olsun kıskansın istiyorum , ara ara hoş sürprizler yapsın istiyorum. Herşeye evet diyen, sürekli güzel söz söyleyen aşırı romantik erkek hiç çekici gelmiyor. İlla biraz maço, illa biraz dikbaşlı olacak.
işin ilginç yanı böylesinden canım yandı diye kendimce böyle olmayana şans veriyorum ama o da öyle çıkıyor sonra yine üzülüyorum. Şu an biriyle konuşuyorum yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi sürekli böyle artık tepki verdim. İyi biri gibi ama böyle yapınca soğuyorum. Beğendiğim erkek tipinde mi sıkıntı var bende mi? Karışık yazdım çünkü kafam karmakarışık
Yemeğini yedin mi diye soran adam zaten yapmacıktır. Yol ver gitsin öylesine. Ha kadın erkek düzgün insan var mı dersen toplum olarak zaten psikolojimiz çok iyi değil... Cinsiyet ayrımı yapmaksızın hepimizin kafası zaten güzel
Benim eşimde bi aralar yemeğini yedin mi diye soruyordu... Tabi zamanla bu bugün ne yicez e döndü ve her sorduğunda ağzına tahta kaşıkla vurasim geliyorYapmacıktır dimi ya çok komik bende aynen dedimki yapmacık geliyor bu kadarı. Sana özel değil yapım böyle kibarım Dna mda var diyor. Ama geçen tartıştık gayette kibar olmayabiliyormuş mesela. Direk söyledim dna nda kibarlık vardı hani diye. Yol versem mi emin değilim . Ben öyle diyince sormayı bıraktı şükür
Her şeye evet diyen bir insan olduğunu sanmıyorum. Bence erkek seçiminizi gözden geçirin siz.Arkadaşlar hayatıma aldığım insanlarda hep mi sıkıntı olur. Dışarıdan bakıyorum konuşuyorum tamam bu erkek çok düzgün diyorum sonrasında ise tam bir fiyasko. Yalancısına mı denk gelmedim aldatanına mı. Evet hep tecrübe oldu bu sefer gözüm açıldı diyorum. Ama hüsran. Bende mi sıkıntı var bilmiyorum. Aslında sevdiğim erkek tipinde sıkıntı var o kesin. Biraz maço olsun kıskansın istiyorum , ara ara hoş sürprizler yapsın istiyorum. Herşeye evet diyen, sürekli güzel söz söyleyen aşırı romantik erkek hiç çekici gelmiyor. İlla biraz maço, illa biraz dikbaşlı olacak.
işin ilginç yanı böylesinden canım yandı diye kendimce böyle olmayana şans veriyorum ama o da öyle çıkıyor sonra yine üzülüyorum. Şu an biriyle konuşuyorum yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi sürekli böyle artık tepki verdim. İyi biri gibi ama böyle yapınca soğuyorum. Beğendiğim erkek tipinde mi sıkıntı var bende mi? Karışık yazdım çünkü kafam karmakarışık
Her şeye evet diyen bir insan olduğunu sanmıyorum. Bence erkek seçiminizi gözden geçirin siz.
Kibarım falan diye kendini böyle övenler fos çıkıyor genelde gerçekten kibar olan insan kibarım demiyorYapmacıktır dimi ya çok komik bende aynen dedimki yapmacık geliyor bu kadarı. Sana özel değil yapım böyle kibarım Dna mda var diyor. Ama geçen tartıştık gayette kibar olmayabiliyormuş mesela. Direk söyledim dna nda kibarlık vardı hani diye. Yol versem mi emin değilim . Ben öyle diyince sormayı bıraktı şükür
Kibarım falan diye kendini böyle övenler fos çıkıyor genelde gerçekten kibar olan insan kibarım demiyor ..
Kaç.Aynen bunuda tecrübe ettim, ben asla yalan söylemem diyenin tonla yalanı çıktı piyasaya.
Bu adamda ben çok güzel severim diyor, kendini pek övüyor kaçsam mı hiç uğraşmadan.
Biride akrep burcuydu sürekli bende akreplik var ben kötü biriyim diyordu, meğer aldatmış.
Yani kimse nasıl güveneceğim bilmiyorum.
çok bağlanma bence kibar falan diye
Sende sıkıntı var demeyelim de şansında sıkıntı var diyelim.
Nasip. Herkesin uyum içinde yaşayabileceği biri muhakkak vardır.Haklısınbenim istediğim gibi olup düzgün olan da vardır dimi?
Kibarım falan diye kendini böyle övenler fos çıkıyor genelde gerçekten kibar olan insan kibarım demiyor
Hata sizde de olabilir direkt değil diyemem. Neden derseniz bunun psikolojik bir açıklaması var hatta. Bazı insanlar resmen gel beni sömür, gel beni kandır gel beni aldat sinyali verirmiş karşıya. Bunu bir psikiyatristten dinlemiştim ben. Sonra da yakınırlar neden hep aynı hikayeyi yaşıyorum diye demişti. Karşı tarafa verdiğiniz sinyallere dikkat edin
Basbaya yapmacığım diye bağırıyo yani köprüden atlayana kadar böyle davranıcak muhtemelen sonra özüne dönücekYok yok zaten kibar sevmiyorum diyorumya ben biraz düz seviyorum arada romantik olsun istiyorum. Kendimde öyleyim. Aksine uyardım böyle sürekli teşekkür etme diye. Yürüyüşe çıkıcam diyorum iyi yürüyüşler diliyorum dedi az önceders çalıştım diyorum mutlu oldum ders çalışmana diyor. Ama her zaman böyle değil rol yapıyor bence.
Genelde on yargılı değilim ama hiç doğal gelmedi bana bu tip ya, kaç benceYok yok zaten kibar sevmiyorum diyorumya ben biraz düz seviyorum arada romantik olsun istiyorum. Kendimde öyleyim. Aksine uyardım böyle sürekli teşekkür etme diye. Yürüyüşe çıkıcam diyorum iyi yürüyüşler diliyorum dedi az önceders çalıştım diyorum mutlu oldum ders çalışmana diyor. Ama her zaman böyle değil rol yapıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?