Bence sıkıntı şurada gözlemlerime göre meslekten dolayı erkek arkadaşlarım ve çevrem çok olduğu için şu sıralarda bende etrafımı hatalarımı baza alıp gözlemlemeye başladım.Sen aslında maço diye tabir ettiğin erkek güçlü ve baskın karakter sanırım bu tarz erkekler zaten genelde kadınlar (Anne sevgili abla) tarafından pohpohlanıp el üstünde tutuldukları için kadınlar üzerinde bir hakimiyet kurmak istiyor.Sanırım sende sahiplenilmek ve bazı konularda yönlendirilmek birilerinin senin yerine karar verme sorumluluğunu almasını istiyorsun.Diğer türlü olan erkekler ise genelde kadınlar tarafından incitilmiş özgüvensizlipe sürüklenmiş ne yapacakları kısmında bocalayan insanlar oluyor bu sana biraz ezik bir izlenim ve samimiyetsiz geliyor olmalı.Örneğin ben bu ezik karakter olarak görülen kısımdaki erkeği alıp pohpohlayıp ilk sınıfa yerleştiriyorum sonrada onlar bana gerekeni yapıyor benimde hatalarım burada.Doğru erkek diye bir şey var mı onu çok merak ediyorum.Ama doğru davranış tarzı var sanırım çünkü bir başkasına çok kötü olan bir bakıyorsun bir bakıyorsun bambaşka birine dönüşebiliyor.Açıkcası ben şu anda konuştuğun kişiyi samimiyetsiz değil ilgisizliğin karşısında bocalayan biri olarak görüyorum.
Kıskançlık her ilişkide olabilir bir durum önemli olan buna tepkinin nasıl olduğu. Mesela size kıskandığı kişiyle kesin bir şekilde görüşmemenizi isterse bu baskılamadır ama size rahatsız olduğu durumun ne olduğunu anlatırsa ve tekrarlanmamasını talep ederse bu normal bir tepkidir. Emrivaki konusu ise başlı başına bir facia, güzel şeylerden kastınız ne belki size kötü gelen bir şey onun için güzel olacak, üstelik bir kere yapıldıktan sonra cesaret alıp katlanarak çoğalır bu. Bunu yerine neden sizden rica ederek bir şeyi istemesi daha iyi olmaz mı?
Gizem çoğu kişiye çekici gelir ama sizin bu dediğiniz gizem değil de kabalık oluyor. Şöyle düşünün hiç hoşlanmadığız bir erkek sizinle ilgileniyor ve sizin deyiminizle sizi çatır çatır arıyor bence böyle bir durumda rahatsız olurdunuz hatta iş tacize kadar gider. Birinin sizi aradığında rahatsız edip etmediğini sorması her şeyden önce bir nezaket ama ondan daha önemlisi demek ki sizin rahatsız olup olmamanızı önemsiyor ki bence bu çok kıymetli bir şey çünkü size bir birey olarak saygı duyduğunu gösterir. Gizem ilgisini kaybedebilir ama saygı tüm ilişkilerin temel taşıdır. Bakış açınızı biraz değiştirirseniz aradığınız ilişkiyi bulursunuz bence.Yok mesela asla şu kişiyle görüşme diyemez kabul etmem böyle diyen de oldu kabul etmedim. Yani mesela rica minnet arayıp işte seni rahatsız etmiyorum dimi demesinden se böyle çatır çatır arayan erkek çekici geliyor. Biraz gizemli takılıp kafamı karıştıran erkek ilgi çekici geliyor dengesiz adam mı seviyorum bilmiyorum ya:/
Gizem çoğu kişiye çekici gelir ama sizin bu dediğiniz gizem değil de kabalık oluyor. Şöyle düşünün hiç hoşlanmadığız bir erkek sizinle ilgileniyor ve sizin deyiminizle sizi çatır çatır arıyor bence böyle bir durumda rahatsız olurdunuz hatta iş tacize kadar gider. Birinin sizi aradığında rahatsız edip etmediğini sorması her şeyden önce bir nezaket ama ondan daha önemlisi demek ki sizin rahatsız olup olmamanızı önemsiyor ki bence bu çok kıymetli bir şey çünkü size bir birey olarak saygı duyduğunu gösterir. Gizem ilgisini kaybedebilir ama saygı tüm ilişkilerin temel taşıdır. Bakış açınızı biraz değiştirirseniz aradığınız ilişkiyi bulursunuz bence.
Her şeye evet diyen sürekli güzel söz söyleyen erkekler eqlesin
Ben de öylesini istiyorum ya ama hayatımdaki erkek aşırı kıskanç ve odun.. bu da beni soğutuyor.. kim neyi isterse zıttını çekiyor heralde bu gönül işlerinde.
Çok klasik olacak ama bence artık genel olarak düzgün erkek kalmamış çok çok az. Cinsiyetçi yaklaşmakta istemiyorum çünkü bazı kadınlar da enteresan. Komple bi tuhaflık var son yıllarda her şeyde ben de anlamadım.
Bence sıkıntılı kişileri sürekli hayatına çeken insanların tercihlerinde bir problem var.Ailenle aran nasıl babanla falan?Bence sıkıntı sende sen doğru insanı seçemiyorsunArkadaşlar hayatıma aldığım insanlarda hep mi sıkıntı olur. Dışarıdan bakıyorum konuşuyorum tamam bu erkek çok düzgün diyorum sonrasında ise tam bir fiyasko. Yalancısına mı denk gelmedim aldatanına mı. Evet hep tecrübe oldu bu sefer gözüm açıldı diyorum. Ama hüsran. Bende mi sıkıntı var bilmiyorum. Aslında sevdiğim erkek tipinde sıkıntı var o kesin. Biraz maço olsun kıskansın istiyorum , ara ara hoş sürprizler yapsın istiyorum. Herşeye evet diyen, sürekli güzel söz söyleyen aşırı romantik erkek hiç çekici gelmiyor. İlla biraz maço, illa biraz dikbaşlı olacak.
işin ilginç yanı böylesinden canım yandı diye kendimce böyle olmayana şans veriyorum ama o da öyle çıkıyor sonra yine üzülüyorum. Şu an biriyle konuşuyorum yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi sürekli böyle artık tepki verdim. İyi biri gibi ama böyle yapınca soğuyorum. Beğendiğim erkek tipinde mi sıkıntı var bende mi? Karışık yazdım çünkü kafam karmakarışık
Bence sıkıntılı kişileri sürekli hayatına çeken insanların tercihlerinde bir problem var.Ailenle aran nasıl babanla falan?Bence sıkıntı sende sen doğru insanı seçemiyorsun
Fark etmediğin sıkıntıların olabilir.Çünkü sana gercekten değer vereni seçmiyorsan bilinçaltın değer vermeyeni çekici buluyor.Olabilir bence de problem bende artık emin oldum ailemle hiçbir sıkıntım yok
Fark etmediğin sıkıntıların olabilir.Çünkü sana gercekten değer vereni seçmiyorsan bilinçaltın değer vermeyeni çekici buluyor.
PsikologOlabilir sanırım bi psikolağa gidicem
Baban ne tip erkek?Arkadaşlar hayatıma aldığım insanlarda hep mi sıkıntı olur. Dışarıdan bakıyorum konuşuyorum tamam bu erkek çok düzgün diyorum sonrasında ise tam bir fiyasko. Yalancısına mı denk gelmedim aldatanına mı. Evet hep tecrübe oldu bu sefer gözüm açıldı diyorum. Ama hüsran. Bende mi sıkıntı var bilmiyorum. Aslında sevdiğim erkek tipinde sıkıntı var o kesin. Biraz maço olsun kıskansın istiyorum , ara ara hoş sürprizler yapsın istiyorum. Herşeye evet diyen, sürekli güzel söz söyleyen aşırı romantik erkek hiç çekici gelmiyor. İlla biraz maço, illa biraz dikbaşlı olacak.
işin ilginç yanı böylesinden canım yandı diye kendimce böyle olmayana şans veriyorum ama o da öyle çıkıyor sonra yine üzülüyorum. Şu an biriyle konuşuyorum yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi sürekli böyle artık tepki verdim. İyi biri gibi ama böyle yapınca soğuyorum. Beğendiğim erkek tipinde mi sıkıntı var bende mi? Karışık yazdım çünkü kafam karmakarışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?