Bende mi hata var?

Evet istediğim erkeği aynen tarif etmişsiniz. Şu an görüştüğüm kişiyle daha çok yeni görüşüyoruz sevgili aşamasında da değiliz. Bilmiyorum bakalım.

Yok mesela asla şu kişiyle görüşme diyemez kabul etmem böyle diyen de oldu kabul etmedim. Yani mesela rica minnet arayıp işte seni rahatsız etmiyorum dimi demesinden se böyle çatır çatır arayan erkek çekici geliyor. Biraz gizemli takılıp kafamı karıştıran erkek ilgi çekici geliyor dengesiz adam mı seviyorum bilmiyorum ya:/

Gizem çoğu kişiye çekici gelir ama sizin bu dediğiniz gizem değil de kabalık oluyor. Şöyle düşünün hiç hoşlanmadığız bir erkek sizinle ilgileniyor ve sizin deyiminizle sizi çatır çatır arıyor bence böyle bir durumda rahatsız olurdunuz hatta iş tacize kadar gider. Birinin sizi aradığında rahatsız edip etmediğini sorması her şeyden önce bir nezaket ama ondan daha önemlisi demek ki sizin rahatsız olup olmamanızı önemsiyor ki bence bu çok kıymetli bir şey çünkü size bir birey olarak saygı duyduğunu gösterir. Gizem ilgisini kaybedebilir ama saygı tüm ilişkilerin temel taşıdır. Bakış açınızı biraz değiştirirseniz aradığınız ilişkiyi bulursunuz bence.

Her şeye evet diyen sürekli güzel söz söyleyen erkekler eqlesin
Ben de öylesini istiyorum ya ama hayatımdaki erkek aşırı kıskanç ve odun.. bu da beni soğutuyor.. kim neyi isterse zıttını çekiyor heralde bu gönül işlerinde.
Çok klasik olacak ama bence artık genel olarak düzgün erkek kalmamış çok çok az. Cinsiyetçi yaklaşmakta istemiyorum çünkü bazı kadınlar da enteresan. Komple bi tuhaflık var son yıllarda her şeyde ben de anlamadım.

Haklısınız hoşlanmadığım kişi tarafından da maruz kaldım ve inanılmaz kötüydü kurtulana kadar canım çıktı. Biraz dozunda istiyorum aslında söylediklerimi abartılısı tabiki kötü. İnşallah çok teşekkürler :)

Ahahahah
Katılıyorum genel bi sıkıntı var

Bence sıkıntılı kişileri sürekli hayatına çeken insanların tercihlerinde bir problem var.Ailenle aran nasıl babanla falan?Bence sıkıntı sende sen doğru insanı seçemiyorsun

Bence sıkıntılı kişileri sürekli hayatına çeken insanların tercihlerinde bir problem var.Ailenle aran nasıl babanla falan?Bence sıkıntı sende sen doğru insanı seçemiyorsun

Olabilir bence de problem bende artık emin oldum ailemle hiçbir sıkıntım yok

Olay bakış açınızda
Erkeklere ya da insanlara anlamlar yükleyip beklentiniz karsilanmayinca da hayal.kirikligi yasiyorsunuz
Bir kere bir insanı tanimlarken "çok iyi, çok sadık vs" gibi ifadeler kullanmadan objektif olarak gozlemlemenizi tavsiye ederim.
Bir de ne istediğinize net olarak karar verin.
Yani bir adam maçoysa cok da kibar davranmaz. Ya da romantik yapidaysa da öyle sert cikamaz. Çünkü karakteristik olarak ya biraz sakin, duygusal, içe dönük bir mizaci vardır ya da kabadayi modunda höt höt kıskanç maço ağır abi tarzi mizaci vardir.
Sert olsun ama siddet göstermesin, kibar ve romantik olsun ama miyminti olmasin, kiskansin ama çok kisitlamasin, vs... boyle.kriterlerde bir erkek bu evrende yoktur!

Bir erkek sert yapida olabilir, romantikligi de belki disari yemege cikarmaktir ama siz dersiniz ki neden cicek alip şiir yazmıyor? Eee oylesini zaten bulamazsiniz çünkü başta söylediğim gibi beklentilere giriyorsunuzdur.
Ne istediğinize karar verin sonrasında da tanimak icin kendinize ve ona zaman tanıyın, gözlemleyin.
Ayrıca bir insan neyden cok bahsediyorsa o eksiktir. Övgü bir yandan da acik kapatma istegidir çünkü.

Baban ne tip erkek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…