Bende mi hata var?

Bdv okuyun.

kadınlar erkekler hakkında nelerden şikayetçi ve hangi özellikler ayrılma sebebi bunları iyi okuyun

ve siz bizim tecrubelerimizle kendinize bir yol çizin.
en azından daha sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlilik yapacağın bir sevgili bulursun.

Bdv yi takip ederim hep, inşallah ama benim beğendiğim erkek tipinde bence sıkıntı var. Gerçekten seviyorum mutluyum diyorum ve peşine bi darbe geliyor

Bende tam tersi maçolardan uzak duruyorum maço tavırlar aşırı soğutuyor ama başta yemeğini yedin mi sen hasta olacağına ben olayım diyenler 360 derece dönüyor elma sanıyorum armut çıkıyorlar.Sadece üniversitedeki sevgilim hariç o hem armuttu ve elmalar için onlar hep yalan derdi

Hımm nasıl veriyorum ki o sinyalleri acaba? Bunu bi psikklogla görüşmem gerekiyor sanırım. Yada ilişki uzmanıyla.
Aynen, öyle bilinçli şekilde olmuyor zaten, transaksiyonel analizde anlatmıştı bize uzman bunu; çocukluğunuzdan beri içinde bulunduğunuz ortam, aile yapınız, nasıl yetiştirildiğinizle ilgili biraz. O nedenle biraz derine iniyor.

Ben zaten istemiyorum elma, düz olsun biraz. En güzeli neyse o olması tabi. Kafam pek karışık :/

psikolog mu anlatmıştı?

Öyle bi insan karşıma çıkmadı zaten istemem öyle birini de. Ama istediğim kişilerde hep sıkıntılı oluyor nasıl gözden geçireyim bilmiyorum
Neden maço tiplerden hoşlanıyorsun mesela. Daha doğrusu maçoluktan anladığın ne tam olarak? Eğer sana bağırılması ve seni baskılaması ise çok kötü çünkü böyle ilişkilerde dinamik şiddet üzerine kurulu oluyor ki bunun sonuçları oldukça kötü oluyor, tüm bunları göze almaya değer mi bir düşün bence.

Hemen bakıyorum çok teşekkürler

Yok maço derken baskılaması değil asla. Yani biraz kıskansın isterim mesela. Bende kıskancım çünkü. Bağırılması hoşuma gitmez tabi. Biraz emrivaki yapsın ama güzel şeylerde tabi. Tam anlatamıyorum. Romantikte olsun ama her zaman değil.

Gercekten hoslandıgın erkek tipinde sikinti var, Maco olsun kıskansın istiyorsun.
Sonra bigun ayrılmak ıstedıgınde tehditlere basliyor o Maco kıskanc erkek.
Ne dıyım ınsallah bulursun ıstedıgın gibisini

aslında öyle erkeklerin hepsi dediğiniz gibi olmuyor.
bi tanesi dediğiniz gibi çirkinleşti ama diğerlerinde sıkıntı yaşamadım ayrılırken.

Bence sıkıntı şurada gözlemlerime göre meslekten dolayı erkek arkadaşlarım ve çevrem çok olduğu için şu sıralarda bende etrafımı hatalarımı baza alıp gözlemlemeye başladım.Sen aslında maço diye tabir ettiğin erkek güçlü ve baskın karakter sanırım bu tarz erkekler zaten genelde kadınlar (Anne sevgili abla) tarafından pohpohlanıp el üstünde tutuldukları için kadınlar üzerinde bir hakimiyet kurmak istiyor.Sanırım sende sahiplenilmek ve bazı konularda yönlendirilmek birilerinin senin yerine karar verme sorumluluğunu almasını istiyorsun.Diğer türlü olan erkekler ise genelde kadınlar tarafından incitilmiş özgüvensizlipe sürüklenmiş ne yapacakları kısmında bocalayan insanlar oluyor bu sana biraz ezik bir izlenim ve samimiyetsiz geliyor olmalı.Örneğin ben bu ezik karakter olarak görülen kısımdaki erkeği alıp pohpohlayıp ilk sınıfa yerleştiriyorum sonrada onlar bana gerekeni yapıyor benimde hatalarım burada.Doğru erkek diye bir şey var mı onu çok merak ediyorum.Ama doğru davranış tarzı var sanırım çünkü bir başkasına çok kötü olan bir bakıyorsun bir bakıyorsun bambaşka birine dönüşebiliyor.Açıkcası ben şu anda konuştuğun kişiyi samimiyetsiz değil ilgisizliğin karşısında bocalayan biri olarak görüyorum.

Kıskançlık her ilişkide olabilir bir durum önemli olan buna tepkinin nasıl olduğu. Mesela size kıskandığı kişiyle kesin bir şekilde görüşmemenizi isterse bu baskılamadır ama size rahatsız olduğu durumun ne olduğunu anlatırsa ve tekrarlanmamasını talep ederse bu normal bir tepkidir. Emrivaki konusu ise başlı başına bir facia, güzel şeylerden kastınız ne belki size kötü gelen bir şey onun için güzel olacak, üstelik bir kere yapıldıktan sonra cesaret alıp katlanarak çoğalır bu. Bunu yerine neden sizden rica ederek bir şeyi istemesi daha iyi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…