• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende mi sıkıntı var çözemedim

Ben mı zevksızım dıye dusunuyorum ondan dert ettim
Zevksiz değil de saygısız diyelim. Bende öyle bir izlenim uyandırdınız.
İnsanlar bana ne ve sana ne demeyi bi' öğrence gerisi çorap söküğü gibi gelecek aslında. :)
Size de tavsiyem her gün 20 kez "bana ne" deyin, 20 gün sonra "sana ne"ye geçersiniz.
Selamlar, sevgiler, iyi akşamlar.

Sorunu da söylersen
Saçı seyrek diye insan çirkin olmaz.
Kilolu diye insan çirkin olmaz.

Saçı sarı diye insan güzel olmaz..
Boyu uzun diye insan güzel olmaz.

Biri bana güzelsin dese, senin bakisindadir o güzellik derim. Güzellik bakistadir canım. Birileri o insanları beğendi diye, zoruna gitmesin senin

Tek kelimenize takıldım '' Saçı kelleşmiş ''Sizin beğenmeyip, burun kıvırdığınız, çirkin bulduğunuz şey insanların hatta çoğu bayanın en büyük sıkıntısı. Sanırım sen de cildi güzel, tığ gibi zayıf olan bayansın. Ben olsam ben de beğenmezsin seni. Kısa boylusunu da beğenmemişsin, bu bir yaradılış meselesi. Unutmadan ister saçını sarı yapar ister kırmızı isterse de mavi. Hayret bir şey kadının güzel kadınlara alerjisi var sanırım.

Zevksiz değil de saygısız diyelim. Bende öyle bir izlenim uyandırdınız.
İnsanlar bana ne ve sana ne demeyi bi' öğrence gerisi çorap söküğü gibi gelecek aslında. :)
Size de tavsiyem her gün 20 kez "bana ne" deyin, 20 gün sonra "sana ne"ye geçersiniz.
Selamlar, sevgiler, iyi akşamlar.
Saygısız biraz ağır olmadı mı
Hayır dert değil tabi de evde kalınca bende merak ediyom işte bu erkeklerdeki beğenme mantığını anlarsam belkim koca bile bulabilirim
:KK51:

Saygısız biraz ağır olmadı mı
Hayır dert değil tabi de evde kalınca bende merak ediyom işte bu erkeklerdeki beğenme mantığını anlarsam belkim koca bile bulabilirim
:KK51:
Yoo tavrınızın tam karşılığı bu.
Lakin benim merak ettiğim başka bir husus var: Akşam akşam şaka mısınız kuzum?

Tek kelimenize takıldım '' Saçı kelleşmiş ''Sizin beğenmeyip, burun kıvırdığınız, çirkin bulduğunuz şey insanların hatta çoğu bayanın en büyük sıkıntısı. Sanırım sen de cildi güzel, tığ gibi zayıf olan bayansın. Ben olsam ben de beğenmezsin seni. Cut!
Yoook benimde cildim kötü ben çirkinim eski konularıma bakarsan görürsün

AYH BEN ÇİRKİNİM DİYORUM O KADINLARI AŞAĞILAMIYORUMMMMM
Erkekler neye göre beğeniyo ki acaba çünkü hatunlar bence guzel değil çirkin dedikleri de bence güzel :eek:anlamadım bende cildi bozuk poposu leğen kısa boylu biriyim saclarda zayıf...o guzel bulduklatı ne olabılır bende yapam diye soruom nıye anlamıyonuz evde kaldım diyom

Kitap,makale,blog ne bulursan oku ufkun gelişsin.kocada istemezseniz belki o zaman.
Te allahım yaaaa
Bu mantıkla sadece boylu poslu saçlı fönlü olanlar evleniyor yani öylemiymiş.
Bu tarifine uyan ama huyu, tavrı,karakteri,faydacılığı yüzünden nefes alışına tahammül edemediğim insanlar var :KK62:

Hmm.. Siz hangi modeldensiniz onu merak ettim.. İnsanlarin seçimlerini yargılamak size mi düştü. Sevilen her zaman sevenin gözünde güzeldir. Bunu siz anlayamazsiniz . Bayanları böyle kucumsediginize göre suz bir Adriana Lima değilsiniz herhalde.Aa bak o da güzel ama aldatildi..Ne olcak? Biraz kafa yapınizi değiştirin..

Ay alemsin madem erkekler cirkin kadinlari begenior o zmn cevrendekiler seni nie begenmio.cunku bende cirkinim diosun anlamadimo_O
İşte bende onu anlamadım da buradakılerde beni yanlış anladı hakaret edip duruyolar yahu
Ya da yanlış giriş yaptım anlatamadım işte neyse

Hmm.. Siz hangi modeldensiniz onu merak ettim.. İnsanlarin seçimlerini yargılamak size mi düştü. Sevilen her zaman sevenin gözünde güzeldir. Bunu siz anlayamazsiniz . Bayanları böyle kucumsediginize göre suz bir Adriana Lima değilsiniz herhalde.Aa bak o da güzel ama aldatildi..Ne olcak? Biraz kafa yapınizi değiştirin..
Bende çirkinim işte napsam diye fikir için açtım
Planıma göre bana buradakiler o kadınlarda ne olabıecegını yazacaktı bende ınu yapacaktım...:KK76:ama ııh olmadı konuyu yanlış anlattım galiba

Back
X