• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende mi sıkıntı var çözemedim

Çok yakışıklı değil. Begenmiyorum demiyor ama işte kadın dediğin kalcali Bingil bingil olur diyo doğum sonrası kilo aldım biraz ki zayıf değilim zaten ona rağmen kilo al diyip duruyo
Cins bu erkek milleti. Neyi nicin dedigi belli olmaz. Yaninda cok dikkat cekiyorsaniz, bundan rahatsiz oluyor, sizi kiskaniyor bile olabilir :)

Gerısını deyın işte tip yoksa napak
Yemin ederm oldurcen sen beni o legen gibi popoyu kucultmeye bak biraz spor yap vuducun sekle girsin cildindeki bozuklugu gidermk icn bakim fln yaptr ne bileyim dr git olamadi belki o zmn koca bulursun tipin biseye benzer:-):-)

Yok o konuda eminim bakmiyordur yada söyle diyim öyle kötü kötü bakmiyordur her erkeğin baktığı kadar bakıyordur biraz patavatsizdir da kendisi öyle boş boş diline geleni söyler ☺
Gerci haklisin bakacak adam pat die totosu buyuklerden hoslaniyorum demez

zayıf kadınları erkeklerin tamamı demeyim tabi de pek sevmezler. Kadın dedigin azıcık etli butlu olur hehee

az kilolu olunca kadın kadın ohh mis valla.

zayıf kadınlar bana hasta gibi geliyor. kimse alınmasın. Ben ne zayıf ne kiloluyumdur mesela orta karardayımdır. seviyorum kendimi hehee

Tamam ama yazinizi okursanız küçümsüyor gibi.. Yanlış anlaşılmaya müsait yani. Çirkin bayan yoktur bakımsız bayan vardır. Yahu bu aralar ne çok açıldı bu tür konular.. Kendinize bir bakım yaptırın.saçlarınızı boyatin.kaslarınızı aldirtin falan.giyim tarzınızı bilmiyorum ama giyim tarzınızı değiştirin.Bu liste uzar gider. Çok basit aslinda.. Ayrıca kendiniz olun yeter. Farklı davranmaya da gerek yok.Allah tez zamanda hayırlı insani çıkarır İnsAllah karşınıza..

Ya saçı kelleşmiş,şişman, cildi bozuk kilolu kadına güzel deyip,sarışın, uzun,zayıf zayıflıktan zıyadw manken gıbu fızığı kağıt gıbı cıldı olan kadına çirkin diyorlar.
Bu erkekleri anlamak imkansızzz
Aslında dış görünüş ilk izlenimdir, sonunda kendini tamamen yerin dibine de sokabilir, göğe de çıkarabilir.
İçi kötü ya da boş bir güzellik denizi izlemek gibidir bir süre sonra kabak tadı verir.
Kaldı ki güzellik görecelidir.

Back
X