• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende mi sıkıntı var çözemedim

Tamam ama yazinizi okursanız küçümsüyor gibi.. Yanlış anlaşılmaya müsait yani. Çirkin bayan yoktur bakımsız bayan vardır. Yahu bu aralar ne çok açıldı bu tür konular.. Kendinize bir bakım yaptırın.saçlarınızı boyatin.kaslarınızı aldirtin falan.giyim tarzınızı bilmiyorum ama giyim tarzınızı değiştirin.Bu liste uzar gider. Çok basit aslinda.. Ayrıca kendiniz olun yeter. Farklı davranmaya da gerek yok.Allah tez zamanda hayırlı insani çıkarır İnsAllah karşınıza..
Amin ya çok saol inşAllah. Konuyu evet kötü uslupla açmışım e eştırenler haklı dün far etmemıştım de bugun okuyunca anladım

Evet tam olarak sıkıntı sende o yüzden evlenemiyorsun hani ezik gördüğün bayanların ne sıkıntı yaşadıgını bilmiyorsun bende yıllardır saç dökülmem var seyrek saclıyım bu yüzden yeteri kadar sıkıntı yaşıyorum sizin gibi düşünenler eksik kalsın.

Evet tam olarak sıkıntı sende o yüzden evlenemiyorsun hani ezik gördüğün bayanların ne sıkıntı yaşadıgını bilmiyorsun bende yıllardır saç dökülmem var seyrek saclıyım bu yüzden yeteri kadar sıkıntı yaşıyorum sizin gibi düşünenler eksik kalsın.
Canım benim bende öleyim diyorum niye anlamıyonuz

aynen öle.sormaz olurmuyum her kes sordu.akşamları meyva soyup getiriyomuş.titiz temizmiş.becerikliymiş birde.ötekide maharetli olmasa işini becerirdi.ama bu gerçekten vileda gibi yanında beceriksiz hissediyorum kendimi.
Gorsellik bi yere kdr adam doydumu isini gorene bakio bence

Güzellik göreceli bir şey, herkesin de zevki farklı. Şimdi ben moru severim, sen nefret edersin? Nereye odaklandığına göre de değişir. Tasvir ettiğin kişileri sen o kadar itici görüyor da olabilirsin. İnsanlaırn tasvirine göre resim çizen ve bunu gerçekle karşılaştıran bir ressam vardı o geldi aklıma..

Back
X