Aslında düşününce ben de bakıyorum ama o bakınca niyeyse kıskandım elimde değil. Ay kendi ikiyüzlülüğume gıcık oldum şu anda.ben de bakıyom bazen ne var ki bunda
Evet aslında ben sadece elimde olmadan rahatsız oldum pat diye arama geçmişinde onu görünce.Sizde sorun olduğu yok, kim olsa rahatsızlık duyar ama meraktan bakmıştır. Neyse, konuyu kapatmışsınız. Çok fazla kurcalamayın.
Kafede otururken Instagramindan kendi hesabıma bakicaktim. Kendimi ararken en üstte o kızı gördüm en çok aranan en üstte olur. O yüzden belki de o an kıskandım.Arattığını nasıl gördünüz?
Kavgalık bir durum zateb yok...sizin 3-5 yıllık ex'iniz olsa, yeni resimleri vs bir tık ötede dursa, hakkaten bakmaz mısınız asla?
Evet aslında ben sadece elimde olmadan rahatsız oldum pat diye arama geçmişinde onu görünce.
bir ilişki bitince ilk 3-5 ay merak edilip bakılır ama bununki 2 yıl geçmiş. Acikcasi benim 2 yıl öncekiler aklıma bile gelmiyor.Meraktan bakmıştır. Bende bakıyorum bazen, insan artık hayatında olmayan insanları daha çok merak ediyor. Siz hiç bakmadınız mı?
Evet ama daha önce kavga ederken ağzından "eski sevgilim çok olgundu, sen hiç değilsin" demişti. Böyle karşılastirma yaptığı birisini gördüğüm için sanırım kinlendim.Ben geçen sene flört ettiğim, daha sonra iletişimi kestiğim, şu an zerre hoşlanmadığım adama hala ara ara bakıyorum. Bayılıyorum mu? Hayır. Beklentim mi var? Hayır. Sadece merak.
Evet ama daha önce kavga ederken ağzından "eski sevgilim çok olgundu, sen hiç değilsin" demişti. Böyle karşılastirma yaptığı birisini gördüğüm için sanırım kinlendim.
Bakıyorum ama bu beni daha önce kıyaslamisti bu kişiyle bir kavgamizda.ben de kıyaslanmayi hiç sevmem. Üstüne aynı kızı arattigi görünce çok kinlendim aklıma o geldi. Belki başka bir eski sevgilisi olsa hiic takmazdim.Siz bakmıyormusuz eskilere ,ne bileyim insan merak eder ne yapıyor falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?