Bende mi sorun var?

Eski sevgili, eş, vs. bakmayan yoktur insan merak ediyor ettiğini bulmuş mu diye bu onu düşünmek ya da hislerin bitmemiş olması anlamına gelmiyor tamamen merak

bende bakiyorum- hemde tüm exlere.
cok sevdigim bir nisanlim var- ama bazen bakiyorum.
Ben de bakıyorum ama ben iyi gözle bakmıyorum. Sevgilim eski sevgilisiyle severek ayrılmış, kız şehir değiştirmiş o yüzden mecburi ayrılmışlar. Üstelik daha önce beni o kızla kiyaslayip beni kötüledi, onu yüceltti. O yüzden çok kıskandim.

Bence büyütmeye gerek yok.ben Dr görsem bi bozulurdum ama karşındakinin bana davranışları önemli eğer uzaksa normalden o zaman durumu buyutebilirdim belki onun dışında onemsemem

bende her eximle kötü ayrilmadim- aslinda sadece bir eximle kötü ayrildim. iyi olsun, mutlu olsun diyorum icimden- bende mutluyum exim niye sürünsün?

evet kiyaslamasi hos degil ama dert edilecek bir olayda degil. hemen hemen her insan icinden bu kiyaslamalari yapar.
yani ben yapiyorum- dile getirmiyorum ama yapiyorum. bence normal

Hıım ok haklısın ozaman , bakmasada aklında o var zaten seni onla karşılaştırıyor ... sende aynı kıyaslamayı yapta bak neler diyor sana ah şu erkekler

Geçenlerde aklıma düştü 10 küsur yıl önceki eski sevgili, merak ettim ne yapıyor ne ediyor. Aradım taradım bulamadım. Benim kızları sürdüm sahaya, yok yine bulamadık bir şey, adam sır olmuş. Ölmemiştir işalla. Gören hala unutamadım sanabilir ama yok öyle bir şey, sadece merak işte. Yani evet abartıyorsun.

Ben de bakıyorum zaten eski sevgilime bu yüzden kendimi iki yüzlü hissediyorum abarttigim için ama başka eski sevgilisine baksa hiç umursamazdim. Bu kızla daha önce beni kıyasladı ve severek , zorunluluktan ayrıldığı bir kız. Sanırım abartma sebebim tam olarak bu.

İnsanlar her zaman kavga edip kötü ayrılmazlar. Severek de bitebilir, sevgi biter ama arkadaşlık dokstluk kalır yine ayrılırlar. Dile getirilmese de hayata bir şekilde giren insanlar birbirleriyle kıyaslanır. İnsanız hepimiz yapıyoruz bunu, dile getirilmesini de yaşınızın küçüklüğüne, toyluğunuza veriyorum. Çok büyük bir kıyaslama da yapmamış aslında, o olgundu sen değilsin demiş. Olabilir, herkesin kişiliği farklı. Bu kadar kafaya takılacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…