Bende mi yanlış yapıyorum yani...

sweety50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
118
0
0
Giresun
kızlar bende haziran ayında biriyle tanıştım meşhurr facede:) günümüzün çöpçatan servisi:) çok normal ve mrb.dan fazla öteye gitmeyen
hatta zaman zaman konu bulamayıp konuşmadığım zamanlarda üstüste aynı soruları sorunca çıldırdığım sinirlendiğim ve hiç elektrik alamadığım
biriydi..Genelde soru tarzıda ailemi tanımaya yönelik ve benle ilgiliydi....Sonra ben çabuk sıkılan biri olduğum için ben bunu face ve msn den sildim:)
Doğru düzgün kız arkadaşı hiç olmamış ve hayatı boyunca hep platonik sevmiş:) Benim resmimden çok etkilenmiş vs vs...daha sonra bana mesaj attı ltf bana bir şans ver ve beni tanı gibi...umursamadım ve cvp vermedim...aradan 1 ay geçti ve ben bunu face de tekrar ekledim....Neden diye sormayın içimden geldi, nedenini bende bilmiyorum...facem hacklenmişti bir sapık tarafından saolsun facemi geri aldığımda arkadaş listemi tekrar yaparken onun ismini gördüm ve ekledim...Tabi bu o akşam hemen ekledi beni...şok olmuş çok sevinmiş:) sora msn adresini istedim verdi ve konuşmaya başladık neden sildin felan fişman...
Sonra telefonunu verdi bana...Hiç hayır demedim telefonda da böyle çok mülayim, kapalı ve inanılmaz çekingen biri...Msn de 15 gün sonra kamera açtık o beni gördü ben onu....işte böle 1 ay konuştuk...baya baya ısındım ona..ailesine dair sorular sordum cevap verdi hepsine..benimkileri sordu bende cvp verdim... nişanlanıp ayrıldığımı felanda söledim...mantığıma uygun cevaplar alıyordum...çıkmak ve işi uzatmak istemediğini bir an önce reelde görüşüp konuşup adını koymak istediğini söyledi..bende olur dedim...ramazan bayramından sonra görüşeceğiz...ben anneme bahsettim o da annesine bahsetti...ve bayramı beklioz...

netten tanıştık demedik ortak arkadaşımız vesile oldu dedik çünkü ailelerimiz tabulu anadolu insanları..ilerde oluşabilecek polemiklere karşı böyle söylemek istedik ...Bu biraz beni rahatsız etti ama ailemden herhangi bi önyargı oluşmaması için bunu söyledim..Sonuçta internette bir vesile...Bayramdan sonra görüşünce aileler devreye girecek ve yüzük olacak sanırım...Hiç de pişman değilim....yani içim rahat...EN ÖNEMLİSİ CİNSELLİK KONULARINDAN HİÇÇÇÇ BAHSETMEDİ BANA ..bu çok dikkatimi çekti..niyetim ciddi oyun oynamak değil derdim ya da sex konuşacak biri olsam dışarda da bunu halledebilirdim dedi...Bu da gözümden kaçmadı tabi...Bu arada kendisi 32 ben 27 yaşındayım...Bunu yazmamdaki sebep şu faceyle veya netle ilgili ilişkiler ve yalanların olmasıyla ilgiliydi aslında....ben bu çocuğun yalanını yakalamadım....kamerada görüştük ,sık sık telde arıyor..annesine bahsetmiş kardeşi, babası öğrendi ve uzatmayın anlaşıyosanız demiş....Bu iş biraz kader biraz kısmet biraz şans işi...Ama güven ve dürüstlük herşeyden önemli..Ben onda bunu aştım...Hayırlısı yinede ..paylaşmak istedim...

hemen güvenmemelisin bence.
internetten bi ilişkiye karşı değilim ama daha 2 ay önce tanıştığınız birinin niyetini de tam anlamıyla bilemezsiniz.
iyi tanımaya çalışın görüştüğünüzde.

gerek iş hayatında olsun gerekse özel hayatımda o kdr çok insanla muhatap oldum ki insanları tam tanımak mümkün değil,
insan sarrafı değilim elbette ama davranış konuşma tarzı , mimikleri bile çoğu zaman insanı ele verir....bu çocukla ilgili güven konusunda
kafamda acaba yaratacak bir durum oluşmadı temmuz 15 inden beri görüşüyorum nerdeyse..önceside var tabide o çok yüzeysel konuşmalardı...
Bayram sonrası netleşmiş olur zaten onu da gördükten sonra herşey...bakalım inş.iyi olur herşey...öyle umuyorum...

Şimdi siz hiç görüşmemişsiniz ve kamerayla reel farklı olur.Siz bunları cok önemsemeyip, aldırmazsanız sorun yok:)

İkinizinde yaşları, kişiliği oturmuştur yani onun yanlış yapacağını sanmam ama yine de insanlara güven olmaz.

İnşallah umduun gibi biri çıkar canım mutluluklar:)

tatlım elbetteki oldu bittiye gelmicek iş...görüştüğümüzde netleşir herşey ailesini tanırım onlarda bizi....

böylesi daha sağlıklı olacak inş...Kamerada gördüğüm adamla görüştüğüm gün nişanlanmıcam yanii:)

aslında konu şu ; burda facede tanışıp yaşanan olumsuz biçok şey okudum bir an negatif düşünceler oluştu bende

ve bende nişanlanıp ayrıldım artık korkar oldum...böyle de biriyle tanışınca neden olmasın dedim....bi an

acaba ben mi anormalim ben iyim şimdilik iyi gidiyo dedim...sanırım buradaki konuları ve yalanlarla biten ilişkileri

okuyunca moralim bozuldu bende bunu sizinde görüşlerinizi almak amacı ile yazdım...:44:

neden cogunluk negatif bi yorum olunca o yorumu kabul ediyor inaniyor dogru olduguna ama guzel iyi bi yorum olunca hemen altinda bisey ariyor yok guvenme yok vs...gunumuzde herkes nete giriyor sen ben o...ben nete giriyorum diye herkesin gozunde kotu niyetli birimiyim yani karsimdaki benden gereksiz yere suphe mi etmeli..tmm kotu insanlrda var ama neden dogru bi insana denk gelmeyesin...cok onyargilisinz...arkadasta onceleri cocuga karsi onyargiliymis ama snraa taniyinca cocugu fikri tamamen degismis...ve hic soru isareti yok suphelenmiyor...insan birine zmnla guvenmez karsindaki kisi sana guven verir yada vermez zamnla alakasi yok...ne yani 10 yil gorusunce biriyle 100de 100 guvenebilceksin diye bisey yok...bu benim kendi dusuncem...

bunun en güzel örneğini yaşayan biri olarak;
interneti, görücü usulü tanışmanın sanalı olarak düşünüyorum, eskiden evlenmek için eş dost yardım ederken şimdi teknoloji çağında kendimiz buluyoruz.. facebook bunun için çok ideal bir yer artık anne babalarımızın bile var.. bir kişinin profiline baktığınızda o şahsı aşağı yukarı tahmin edebiliyorsunuz.. ön bilgilerle reelde görüşmeye değer bulduğunuz kişiyle görüşüp ilişkinin seyrini belirliyorsunuz.. gerçek görücü usulündeki gibi ailelere mahcup olma.rahat olamama gibi derdiniz olmuyor isterseniz bitiredebilirsiniz ...

problem yoksa ne güzel hayırlısı olsun allah yazdıysa bi şekilde olur mutlaka

bence yüzyüzü gelmeden birlikte vakit geçirmeden aileleri araya sokmanız doğru olmamış. Yani ciddi olsanızda bence çok erken daha.

tam da düşüncelerimin ifadesi işte bu....reelde de biçok insan güven vermiyor zamanla netleşiyor herşey....tşk.ederim düşünceni paylaştığın için...

bence yüzyüzü gelmeden birlikte vakit geçirmeden aileleri araya sokmanız doğru olmamış. Yani ciddi olsanızda bence çok erken daha.

tatlım aileler biriyle görüştüğümü ciddi olduğumuzu biliyor...onun aileside öyle...ama aileler tanışmadı...

biz evet tamam demediğimiz sürecede tanışmayacaklar zaten...önemli olan benim ona onun bana evt demesi...

yoksa aileler tanışmış tanışmamış önemi yok şu durumda...ama aylarca uzatmakda istemiyorum..uzadıkça

küçük şeyler bile sorun olabiliyor...

Yüzyüze görüşmeden çok fazla kaptırmayın kendinizi bence, ne olur ne olmaz, inşallah hayal kırıklığına uğramazsınız.

Her netten tanıştığımız insanlar kötü niyetli cıkacak diye birşey yok. Sadece insanlar çabuk inandığı ve hemen birşeyler yaşamak istediği için aceleye getiriyolar işi ve karşılarındaki insanı tanımadan birşeylere adım atıyolar, üzülüyolar.. Bana kalırsa hemen bi isim koymak yanlış. Birbirinizi bi kaç ay daha tanıyın, görüşün. Ondan sonra bi isim koyun derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…