cnm mutlulugnuz sevginiz birbrinize guveniniz durustlugnuz daim olsun:)sizin adiniza sevindim:)
cnm mutlulugnuz sevginiz birbrinize guveniniz durustlugnuz daim olsun:)sizin adiniza sevindim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/460159-guvenim-yikildi-keresizce.html
peki bu konun da bahsettiğin arkadaş kim
14 gün önce açmışsın konuyu
hemen güvenmemelisin bence.
internetten bi ilişkiye karşı değilim ama daha 2 ay önce tanıştığınız birinin niyetini de tam anlamıyla bilemezsiniz.
iyi tanımaya çalışın görüştüğünüzde.
Şimdi siz hiç görüşmemişsiniz ve kamerayla reel farklı olur.Siz bunları cok önemsemeyip, aldırmazsanız sorun yok:)
İkinizinde yaşları, kişiliği oturmuştur yani onun yanlış yapacağını sanmam ama yine de insanlara güven olmaz.
İnşallah umduun gibi biri çıkar canım mutluluklar:)
neden cogunluk negatif bi yorum olunca o yorumu kabul ediyor inaniyor dogru olduguna ama guzel iyi bi yorum olunca hemen altinda bisey ariyor yok guvenme yok vs...gunumuzde herkes nete giriyor sen ben o...ben nete giriyorum diye herkesin gozunde kotu niyetli birimiyim yani karsimdaki benden gereksiz yere suphe mi etmeli..tmm kotu insanlrda var ama neden dogru bi insana denk gelmeyesin...cok onyargilisinz...arkadasta onceleri cocuga karsi onyargiliymis ama snraa taniyinca cocugu fikri tamamen degismis...ve hic soru isareti yok suphelenmiyor...insan birine zmnla guvenmez karsindaki kisi sana guven verir yada vermez zamnla alakasi yok...ne yani 10 yil gorusunce biriyle 100de 100 guvenebilceksin diye bisey yok...bu benim kendi dusuncem...
bence yüzyüzü gelmeden birlikte vakit geçirmeden aileleri araya sokmanız doğru olmamış. Yani ciddi olsanızda bence çok erken daha.
Yüzyüze görüşmeden çok fazla kaptırmayın kendinizi bence, ne olur ne olmaz, inşallah hayal kırıklığına uğramazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?