"Bende şans olsa annemden erkek doğardım" dediğiniz anlar oldu mu?

Annemden erkek doğsaydım?

• Hayır,hatta kadın olduğum için mutluyum..

OY: 22 12,2%
  • Evet,söylediğim olmuştur 1-2 kere

OY: 85 47,2%
  • Ohooo ben hergün söylüyorum bunu

OY: 67 37,2%
  • Hiç düşünmemiştim bu konuyu..

OY: 4 2,2%
  • Diğer..

OY: 2 1,1%

• Ankete Katılan
    180
Ben bir konuya üzüldüğümde, umutsuzluğa düştüğümde ya da şanssız olduğumu düşündüğümde bende şans olsa doğmazdım derim kaydirigubbakcemile3
halbuki çok şükür şanslı insanlardanım iyi ki doğmuşum Şeniz

Dedim tabi :)
Mesela bugün bütün gün söyledim:)
Saçımı yaparken ah erkek olmak vardı dedim:)
Makyajımı yaparkenn ohh ne güzel erkekler rahat keşke erkek olsaydım dedim:)
Ve en büyük sorunda tüy alımı her defasında söylerim :)

istenmeyen tüyler istenmedikleri halde gelince sürekli söylüyorum. her ay regl dönemimde söylüyorum

evet zaman zaman zemuszemus aslında pasif erkekleri gördüğümde yanlış doğmuşum diyorum genelde

ben hep temizlik yaparken söylüyorum.
erkek olsaydımda hiç bi işe bulaşmasaydım evde diye.
bana göre değil bu işler

Aslinda kadinligimla cok mutluyum.opuyorumnanaktan
Ama türk toplumunda nedense erkekler daha cok sevildigi icin, belki annem ve babamdan daha cok ilgi ve alaka görürdüm bebekligimde ve cocuklugumda diye düsünüyorum. O zamanlar keske erkek dogsaydim diyorum.:sm_confused:
Ailenin en son cocugu olup ve 7 numara olarakdan kiz olunca pek annem babam sevinmemis tabiki.
Bu kadar cok cocuk yapmalarinin sebebide ailede 1 erkek cocuk varmis ama 2. de erkek olsun diye ugrasmislar. Ama olmamis, nasip kismet. Aylarca üzülmüsler tüm köy halki, resmen merasim gibi gecmis zaman.
Eeee bunu cocukken duymak hicde hos degil tabi. Halbuki 40 tane erkegi cebimden cikaririm ama, yinede erkek cocugu baska oluyor iste....Erkek neticede... Analarin gözbebekleri onlar...delikafadulden Amanda aman...

Son düzenleme:
Genellikle bir bayan olduğum için memnunum, hatta hep memnunum!
Ama bazen cinsiyetimizden dolayı çaresiz kalıyoruz. Özellikle Türk toplumunda. O yüzden, "ah şimdi erkek olacaktım" diye söylendiğim olur.

kadınlar daha zeki,becerikli..en önemlisi anne oluyoruz(insallah ilerde bende olurum)

ben cok memnunum..iyiki erkek olarak dünyaya gelmemişim..erkekler kadınlar olmadan yasayamaz ama kadınlar erkek olmadan yasar.buda en güzeliopuyorumnanaktan

Bende kesinlikle cok memnunum zemuszemus ama elbette dedigim anlar olmustur özellikle istenmeyen tüyler veya regl olayında. Ama sırf bunlar yüzünden erkek olmayı istermiydim? Aslaa. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…