ohoo olmaz mı.. sürekli derim. ama yine de kadın olduğum için mutluyum.. erkekleri özgürlükleri için kıskanmışımdır hep..yer,zaman onlar için sorun olmaz..istediklerini istedikleri zaman yaparlar.bşak bi nedeni yok
her regl sancısından yataklara düşüşümde söylerim bunu...
normalde asla demem
kadın olmaktan mutluyum
erkekler bana geniş çaplı düşünemeyen,sığ ve ezik insanlar olarak görünürler
hayatımdan memnunum ama keşke erkek olsaydım şunu yapardım bunu yapardım dediğim hep oluyor. aslında bunu dememin tek sebebi de çevredeki insanlara göre yaşamak
her gün kullandığım bi söz keşke erkek olsaydım... hele de türkiyede... sınırsız özgürlük demek bence. kaç erkek tecavüze uğruyor, dayak yiyor karısından, laf atılıyor, giyimde teşhircilikten kaçınıyor...
alışveriş yapmak ve aradığını bulmak da çok basit.
tüyler, regl, doğum bunları saymıyorum bile...
işinin kadını, evinin kadını, eşinin karısı, çocuklarının annesi olmaktır kadın olmak...
iyi ki erkek doğmamışım :)))
erkek çok özgür gibi görülüyor ama bazen kadından daha zor sorumlulukları var..evli bir erkek mesela çalışmak zorunda..kadın iş arar belk bulur bulamazsada evinde oturur ama erkeğin öle bişansı yok.gönlüne göre iş bulamasa bile en ağır iştede çalışmak zorunda.hele de bu ülkede günümüzde..devamlı cesur,centilmen,cesaretli olmak güven vermek zorundadır..daha bi sürü sorumlulukları var..ne bileyim işte aynıyız aslında..eşitiz..kadında ;yok evde otur çocuğa bak yok doğum bilmemne daha zor gbi ama düşününce Allah eşit yaratmış her şeyi..