"Bende şans olsa annemden erkek doğardım" dediğiniz anlar oldu mu?

Annemden erkek doğsaydım?

• Hayır,hatta kadın olduğum için mutluyum..

OY: 22 12,2%
  • Evet,söylediğim olmuştur 1-2 kere

OY: 85 47,2%
  • Ohooo ben hergün söylüyorum bunu

OY: 67 37,2%
  • Hiç düşünmemiştim bu konuyu..

OY: 4 2,2%
  • Diğer..

OY: 2 1,1%

• Ankete Katılan
    180
regl olduğum zamanlar ağrıdan koltukları tekmelerken çok söylemişimdir... tabii her zaman kadın olmaktan çoook memnununm buyrunnnnnnnnn

istemediğim işleri yapınca bekarken çok söylemişimdir ama aşkımı tanıyınca hiç o cümleyi bidaha kurmadım çok şükür ki..:1hug::asigim:

ohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o kadar çok söyledim ki........ve söylüyorumda.......

ohoo olmaz mı.. sürekli derim. ama yine de kadın olduğum için mutluyum.. erkekleri özgürlükleri için kıskanmışımdır hep..yer,zaman onlar için sorun olmaz..istediklerini istedikleri zaman yaparlar.bşak bi nedeni yok

her regl sancısından yataklara düşüşümde söylerim bunu...
normalde asla demem
kadın olmaktan mutluyum
erkekler bana geniş çaplı düşünemeyen,sığ ve ezik insanlar olarak görünürler

Bir iki kere söylemişliğim olmuştur ama sadece o kadar ...

Erkek olup dengesiz olacağıma kadın olup onurumla yaşarım daha iyi

regl olduğumda,kafamçokkarıştı süslenip dışarı çıkacağımda kafamçokkarıştı ev işleri yaparken sıklıkla söylerim

her ağda günü, her selülitlerimi gördüğüm zamanlar, adet zamanları, saçlarım şekle girmediğinde, yüzümde sivilce çıktığı zaman...

hayatımdan memnunum ama keşke erkek olsaydım şunu yapardım bunu yapardım dediğim hep oluyor. aslında bunu dememin tek sebebi de çevredeki insanlara göre yaşamak

bu memlekette yaşayıp da bu lafı söylemeden durabilir mi kadın kişi. Allah affetsin, sık söylemesem de çok geçer aklımdan.

her gün kullandığım bi söz keşke erkek olsaydım... hele de türkiyede... sınırsız özgürlük demek bence. kaç erkek tecavüze uğruyor, dayak yiyor karısından, laf atılıyor, giyimde teşhircilikten kaçınıyor...
alışveriş yapmak ve aradığını bulmak da çok basit.
tüyler, regl, doğum bunları saymıyorum bile...
işinin kadını, evinin kadını, eşinin karısı, çocuklarının annesi olmaktır kadın olmak...

iyi ki erkek doğmamışım :)))
erkek çok özgür gibi görülüyor ama bazen kadından daha zor sorumlulukları var..evli bir erkek mesela çalışmak zorunda..kadın iş arar belk bulur bulamazsada evinde oturur ama erkeğin öle bişansı yok.gönlüne göre iş bulamasa bile en ağır iştede çalışmak zorunda.hele de bu ülkede günümüzde..devamlı cesur,centilmen,cesaretli olmak güven vermek zorundadır..daha bi sürü sorumlulukları var..ne bileyim işte aynıyız aslında..eşitiz..kadında ;yok evde otur çocuğa bak yok doğum bilmemne daha zor gbi ama düşününce Allah eşit yaratmış her şeyi..

Son düzenleme:
Çok söylemişimdir...
İş hayatı için, ev hayatı için, çocuk sahibi olma mevzularında erkekler daha avantajlı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…