"Bende şans olsa annemden erkek doğardım" dediğiniz anlar oldu mu?

Annemden erkek doğsaydım?

• Hayır,hatta kadın olduğum için mutluyum..

OY: 22 12,2%
  • Evet,söylediğim olmuştur 1-2 kere

OY: 85 47,2%
  • Ohooo ben hergün söylüyorum bunu

OY: 67 37,2%
  • Hiç düşünmemiştim bu konuyu..

OY: 4 2,2%
  • Diğer..

OY: 2 1,1%

• Ankete Katılan
    180
iyi ki erkek deilim. iyi bir erkek olmak çok sorumluluk istiyor iyi bir iş , iyi huy, yakışıklılık , hesap kitap geçim sorumluluğu,
amannnn ben yapamazdım.

Olmadi. Ben halimden memnunum. :)

Cok oldu bh bende. Kadin olup anlasilmayi beklemek buyuk yuk. Erkek olup olumune seven bir kadin buldun muydu rahat rahat okuzlugunu yapabiliyorsun cunku.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah ahhhh bugün disari cikicam basladim 3saat önceden hazırlanmaya dusumu aldim saclarimi kuruttum kremlerimi surdum saclarimi yaptim makyajimi yaptim bacaklarimi aldim kiyafetimi giydim çanta seçtimayakabi sseçtim.. Erkekler öyle mi? Ama yine de kadin olmak guzelll:)

halimden memnunum.erkekler benim gözümde biraz salak çünkü.ama şöyle bi kalabalık ev ortamında misafirlikte vs.dikkat ediyorum hep anneler kızlar mutfakta yemek bulaşık servis.erkeklere bakıyorum yiyip içip balkonda sigara keyfindeler.keyif düşkünü olduğum için erkek olmak varmış dediğim oldu.

Turkiye topraklarinda yasayipta bunu soylememek mumkun muuu pehh tabiki soyluyorum hemde her gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…