hoşgeldin canım kaç kilosunki, oooooo 9 ay çok uzun bi süre gerçekten vermek istiyosan verirsin...
canım benımmmm 79 kıloyummm...
22 yasındayımmm inşallahhh
ben 55 kiloydum biraz vermeye çalıştım ama kaçamak üstüne kaçamak yapınca 61 fln oldumşuan bi diyet listem var ama yine kendime hakim olamadığım anlar oluyo ne yapmalıyım kendimi durdurmak için :44:
durduramiyorsan kacamaklari en aza indirmelisin bence...)
senin boy ve yas kac?
16 yaşındayım boyum 168 belki kilon normal diceksin ama çok kilolu duruyorum kilomdan daha fazla gösteriyorum durmadan oram buram çıkıyo :26: biraz versem belki daha normal görünürüm ama düzenimi bi türlü oturtamadım işte
evet aslinda gayet normal kilon ama yasina gore rahatsizlik verdigini dusunuyorsan 55 kiloda gayet guzel olursun.ben o yasta 55-56 kiloydum gayettr iyiydim boylarimizda ayni hemen hemen)
aslında zaten 55 olsam durdururum diyeti fln ama olamıyorum olunca da aynı kiloda sabit kalamıyorum sen nasıl veriyosun kilolarını ya :)
selam zilloslar nasilsiniz bugun? :))
sabah: 1 domates,6 zeytin,2 parca peynir ve iki dilim ekmek yedim geldim nerdesinizzzzz? :))
canim forumda var ayca kaya ayda 8 kilo diyeti ve hadtada 3.5 kilo diyeti diye...merhaba canım
sabah biraz menemen ,iki dilim ekmek,peynir ,yeşil zeytin iki tane,üstüne yeşil çay ,özel içecekten
öğlen iki kayısı ,ılık su ,akşam da çorba salata
mehay ayça kaya diyeti şu nette dolaşanlardan mı
gayet guzel canim aynen devam...merhabalar hepinize,
sabah bir dilim ekmek,bir dilim beyaz peynir,5 zeytin,yesillik,salatalik,biber
ara bir seftali, yesil cay,bir avuc findik leblebi karisimi
oglen 5-6 kasik taze fasulye,bir dilim ekmek,bir kase cacik malesef oglumdan kalan iki kasik pilavida son anda indirdim migdeye
simdide yesil cayimi iciyorum
canim aslinda sen diyet yapmak.istemiyorsun bence.istedigin zqman firsat olusturup buraya yaziyorsun cunku.slm kızlar nasılsınız bkayorum masallahınız var dua edın bende aranız gerı doneyım bu aralar noldu bana bılmıorum yetısemıyorum ya
canim forumda var ayca kaya ayda 8 kilo diyeti ve hadtada 3.5 kilo diyeti diye...
sen ogle yemegi yemiyormusun? :/
gayet guzel canim aynen devam...
canim aslinda sen diyet yapmak.istemiyorsun bence.istedigin zqman firsat olusturup buraya yaziyorsun cunku.
gun icinde diyetini yapsan aksamda yatmadan buraya yazsan olur bence 5 dakikandami yok?
merhabalar hepinize,
sabah bir dilim ekmek,bir dilim beyaz peynir,5 zeytin,yesillik,salatalik,biber
ara bir seftali, yesil cay,bir avuc findik leblebi karisimi
oglen 5-6 kasik taze fasulye,bir dilim ekmek,bir kase cacik malesef oglumdan kalan iki kasik pilavida son anda indirdim migdeye
simdide yesil cayimi iciyorum
canim o zaman sen iyice bir dinlen kendini iyi hissettiginde el diyete kaldigin yerden devam et.cunku bu sartlar altinda baslasanda yarim kalacak hepcnm ya haklısn bılıyomusun ama yoruldum sanırım cok ya herseye yetısmeye calısmaktan
hmm haklisin canim.kacta kalktin bugun?Normalde öğle yemeği yiyorum da kahvaltıyı geç yaptığım zamanlar öğlen canım istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?