Bende varim diyenlerin diyet günlügü

ogle yemegi yemedim arkadasta kahve,2 lokum ve vekme helvasi yedim
aksamda 3 biber dolma ve 1 domates.bugunde gume gitti. (

ben 55 kiloydum biraz vermeye çalıştım ama kaçamak üstüne kaçamak yapınca 61 fln oldum şuan bi diyet listem var ama yine kendime hakim olamadığım anlar oluyo ne yapmalıyım kendimi durdurmak için :44:

ben 55 kiloydum biraz vermeye çalıştım ama kaçamak üstüne kaçamak yapınca 61 fln oldum şuan bi diyet listem var ama yine kendime hakim olamadığım anlar oluyo ne yapmalıyım kendimi durdurmak için :44:

durduramiyorsan kacamaklari en aza indirmelisin bence... )
senin boy ve yas kac?

durduramiyorsan kacamaklari en aza indirmelisin bence... )
senin boy ve yas kac?

16 yaşındayım boyum 168 belki kilon normal diceksin ama çok kilolu duruyorum kilomdan daha fazla gösteriyorum durmadan oram buram çıkıyo :26: biraz versem belki daha normal görünürüm ama düzenimi bi türlü oturtamadım işte

selam zilloslar nasilsiniz bugun? :))
sabah: 1 domates,6 zeytin,2 parca peynir ve iki dilim ekmek yedim geldim nerdesinizzzzz? :))

evet aslinda gayet normal kilon ama yasina gore rahatsizlik verdigini dusunuyorsan 55 kiloda gayet guzel olursun.ben o yasta 55-56 kiloydum gayettr iyiydim boylarimizda ayni hemen hemen )

evet aslinda gayet normal kilon ama yasina gore rahatsizlik verdigini dusunuyorsan 55 kiloda gayet guzel olursun.ben o yasta 55-56 kiloydum gayettr iyiydim boylarimizda ayni hemen hemen )

aslında zaten 55 olsam durdururum diyeti fln ama olamıyorum olunca da aynı kiloda sabit kalamıyorum sen nasıl veriyosun kilolarını ya :)

selam zilloslar nasilsiniz bugun? :))
sabah: 1 domates,6 zeytin,2 parca peynir ve iki dilim ekmek yedim geldim nerdesinizzzzz? :))

merhaba canım

sabah biraz menemen ,iki dilim ekmek,peynir ,yeşil zeytin iki tane,üstüne yeşil çay ,özel içecekten

öğlen iki kayısı ,ılık su ,akşam da çorba salata

mehay ayça kaya diyeti şu nette dolaşanlardan mı

merhabalar hepinize,
sabah bir dilim ekmek,bir dilim beyaz peynir,5 zeytin,yesillik,salatalik,biber

ara bir seftali, yesil cay,bir avuc findik leblebi karisimi

oglen 5-6 kasik taze fasulye,bir dilim ekmek,bir kase cacik malesef oglumdan kalan iki kasik pilavida son anda indirdim migdeye

simdide yesil cayimi iciyorum

slm kızlar nasılsınız bkayorum masallahınız var dua edın bende aranız gerı doneyım bu aralar noldu bana bılmıorum yetısemıyorum ya

canim forumda var ayca kaya ayda 8 kilo diyeti ve hadtada 3.5 kilo diyeti diye...
sen ogle yemegi yemiyormusun? :/
gayet guzel canim aynen devam...
slm kızlar nasılsınız bkayorum masallahınız var dua edın bende aranız gerı doneyım bu aralar noldu bana bılmıorum yetısemıyorum ya
canim aslinda sen diyet yapmak.istemiyorsun bence.istedigin zqman firsat olusturup buraya yaziyorsun cunku.
gun icinde diyetini yapsan aksamda yatmadan buraya yazsan olur bence 5 dakikandami yok?

Normalde öğle yemeği yiyorum da kahvaltıyı geç yaptığım zamanlar öğlen canım istemiyor

canım ara ya şeftali ya da fındık olsun bence

cnm ya haklısn bılıyomusun ama yoruldum sanırım cok ya herseye yetısmeye calısmaktan
canim o zaman sen iyice bir dinlen kendini iyi hissettiginde el diyete kaldigin yerden devam et.cunku bu sartlar altinda baslasanda yarim kalacak hep (
Normalde öğle yemeği yiyorum da kahvaltıyı geç yaptığım zamanlar öğlen canım istemiyor
hmm haklisin canim.kacta kalktin bugun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…