Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Mehay nerde bu hatunlar ya ,geçmiş olsun canım

benim eylül 25 te 3 yıl bitecek evleneli ,eylül 14 te de oğlumun iki yaşı bitecek hayırlısıyla ,yaş olunca hemen yaptık çocuğu :)))))

haklisin canim ,ben iyiki erken evlenmisim cunku 6 sene sonra oldu cocugum keske hemen olsaydi benimde.olsaydi simdi 9 yasinda olacakti ilk cocugum ama olsun hayirlisi herkes icin nasibimde beklemek varmis.hrseyde vardir bir hayir.simdi ikinciyi istiyorum artik korunmuyorum biraktim insallah hemen olur bu sefer.

canfunerda ikinci cocugun kac yasinda yada kac aylik canim?esinin yasi.kac bu arada?benimki aralikta 38 olucak :) 75 li...

canfunerda ikinci cocugun kac yasinda yada kac aylik canim?esinin yasi.kac bu arada?benimki aralikta 38 olucak :) 75 li...

canım benim 3 yıllık evliyim iki yaşında oğlum var ,bir çocuk var yani kız ikinci çocuğu ne ara yapaydım
olsun Rabbim vermiş bak 4 yaşında olmuş bile maşallah ,inşallah ikinci de hemencik oluverir
ben 30 eşim 28 yaşında hehehehe evet kız benden iki yaş küçük ama diyorum ya hep yaşımı hiç göstermiyorum diye , olsa olsa 24-25 yaşındasındır diyolar ,hele bazen arada 20-21 diyen de oluyo evli olduğumu bilmeyenler minyonluk belli bi yaştan sonra çooook işe yarıyo

bugün kahvaltıda 3 tane kabak mücver yedim yanında peynir, domates, salatalık,iki dilim ekmek ,
geç yaptım kahvaltıyı akşam ne yicem yazarım karar vermedim ,şimdi yemek yapmam lazım gelicem yine

aman canim 2 yas nedirki?benimde annem babamdan iki yas buyukmus. (vefat etti annem tabi)
bende oglen :2.5 dilim ekmek ,4-5 dilim sucuk,5-6 zeytin ,domates ve biraz peynir...
aksam 1 tabak fasulye kavurmasi,3 kasik yogurt ve 1 dilim ekmek :))

gezdin gezdin benide burda yalniz biraktin ,evde islerde birikti simdi cek cezani nazlis hehehehe :))))

tatlim listeyi senmi yapacaksin artik?

aynen cnm ya bıtmıyor yetısemıyorum bu hafta anladım sanırım ben 3 cocugum oldugunu hıc ısım bıtmıyor yetısemıyorum kafam cok dagınım toparlayamıyorum neden bılmıyourm sounda yok dıyete adapte olamıyourm

kızlarrr nerelerdesin ya

ben bugün kahvaltıyı biraz geç yaptım ,şimdi kahve içiyorum ,akşama da tavuklu kabak yemeği ve salata var

gelıcem cnm ınsallah

kizlar iki gundur hic keyfim yok diuete motive olamiyorum.dun neysede bugun 6 dilim kek yedim sabahta kral kahvaltimi yapmistim zaten.aksama ekmek yemiyeyim bari olan oldu diyipte firinda balik yiycem sadece...

kızlar canlanın..
diyete devam...
ohhhhh missssss uzun zmn oldu mama yapamıyorum sıtemı bıle ole bıraktımduzenlemem lazım sanırım okul zamanını beklıyorum

evet ama olmuyor böyle hani kimse yazmıyor yediklerini ,içtiklerini ,bayanlar kendinize gelin bakimmm
aynen bır numara ben mesela

haklisin canim boyle olmaz.biseye moralim bozuldugu zaman hicbiseyden zevk almiyorum diyet falanda gozum gormuyor.ama soz yarindan.itibaren kendime gelicem canim...
hadı ıns cnm naptın toparladın mı

sevgi77, katre99,amebil be nazlibahar nerdesiniz kizlar?
bnde bılmıyorum nerelerdeyım

gelıyorum cnm az kaldı ya az ıdare edın benı elde olmayan sebeplerde n yokum

ayyy ıns. banada hemen olcakmıs bızı dıyette yanlız bırakıp hamılerın yanına gıdecekmıssın gıbı geıyor cnm hayırlıs ınsallah

aman canim 2 yas nedirki?benimde annem babamdan iki yas buyukmus. (vefat etti annem tabi)
bende oglen :2.5 dilim ekmek ,4-5 dilim sucuk,5-6 zeytin ,domates ve biraz peynir...
ayyyy be nıye bılmıyorum ya hep sorcam sorcam annnenı gecen aklıma geldı bak unutmusum basın sagolsun cnm benım

kızlar bu sbh kahvaltı yaptık esım kapıdan cıktı hafıf atısmıstık hemen ardından kapı tıkladı sertce bı actım bı bayan bıseyler anlatoyor bana sonra bı dınledım ust komsumun bebegı olmus oda ablasıymıs ayyy şok oldum benı cagırıyormus benı mınık kızım 11 aylık oda 8aylıktı hemen ustumu degısıp sıktım ki bebek kefenlenmıs koltukta yatıyor (( dondum kaldım az konustuk hemen eve gerı geldım bu gece oglumun astımı var bım tıkanmıstı sabaha karsı acıle gotururken bbabası balkondan ıgnesını atıyordum olenen bebegın babasıda dısarı cıkıyordu gece vaktın de esıme hastamı demıs oda evet dıyıp hıc bakadan arabaya bınmıs gıtmıs meger bebek olmus haberımız yokmus gece annesı emzırdım yatıddım dıyo ses olmus bı bkmıs ıkı kerenefes aldı hemen gitti dıyor
dr. polıs sawcı geldı ayyy cok zordu ya babası bebegı kucagında mezara goturdu bugun cok zor bı gun gecırdım bırazdan cıkıcam yanlarına ıhtıyacları varmı dıye bakalım
rabbım hıckımseyı evladı ıle sınav yapmasın acısnı gostermesın ınsallah

dıyete veremıyorum kendımı nedense sureklı ev ıcındeyım bu arlar ısler bıtmıyor cocukalrla ılgılen derken gece oluyor hepınızıopuyorum gırmeye calıscam ınsallah

mehayım benı bıraz ıdare et asgum puyorum

ayy insallah hemen olsunda ben yine burda kalicam birkac ay saglikli beslenme listemi paylasiam sizinle bebege neler yariyorsa onlari yiyerek kendimin degil bebisimin kilo almasini sagliycam...insallah hemen olur bu sefer namazda dua et bana canim.

ayyy Rabbim kimseye yasatmasin ne aci bisey ( ama durup dururkende olmazki neden olmus acaba?

canim normalmi bilmiyorum ama surekli icimde oglumu kaybetme korkusuyla yasiyorum,ona bisey olursa neler yapabilecegim geciyor gozumun onunden.intihar etmekte var bunlarin icinde ((

dua ederım tabiki cnm ya rabbım ınsallah en kısa zamanda nasıb eder

canım tek ya emre hep onun uzerınde yogunlasıyosun o uzden artık buyudude masallah kendıne zaman ayırabılıyodsun bende gazede 6yıl dusunsene herseyı yaptık onunla kendıme de bol bol vaktım vardı ama sımdı basımı bıle kasıyamıyorum dusunsene
sende dusunme cnm benım oyle kotu seyler guzel gunler olacagını dusun ınsallah

arkadasımın bebegı ne dr.lar anne karnında ozurlu oldugunu soylemıslerdı dogsada cok ıyı bakımma 6ay yasabılecegını soylemısler 8ay yasadı cnm dogdugunda da ozurluydu o mınıcık beden daha dogar dagmaz kac kere amelıyat olmustu ..........................

Allah annesine babasina sabir versin nasil uzuldum anlatamam (
sonucta 8 ay bakmis buyutmusler ne kadar alismislardir.yoklugu cok zor gelir simdi (

Allah annesine babasina sabir versin nasil uzuldum anlatamam (
sonucta 8 ay bakmis buyutmusler ne kadar alismislardir.yoklugu cok zor gelir simdi (

amin cnm amin evet esım mezarlıga da gıttı dıyo ınanclı olmasak dayanılmaz ınsan sevdıgını topraya verıyor hele bıde evladı dıyor (( bencede haklı ıyıkı ınancımız var

canım ya Allah anneni nurlar içinde yatırsın ...

amin onları bize bizi onlara bağışlasın

kizlar dun gece 2 de cok aciktim be.minik bir sandvic yedim ( simdi midem sis karnim kocaman yeni yemis gibi yaa (
hicde yemem o saatlerde ama oldu iste

pek buralara ugrayamasamda aklim sizde yani.sabah bir dilim ekmek,salatalik ,domates ,biber ve beyaz peynir yedim ara olarakta yesil cay,iki erik yedim.ben sabahdan iyi basliyorumda arap ati gibi sonradan aciliyorum,
aksama dogru istahim bir aciliyor sormayin gitsin

gunaydınnn canımm bendee burdayımmmm ...
dügünüme 9 ay var vee acil zayıflammammm lazımmm ....

:)
hosgeldin cnm boy yas ve kilo kac? :)

hehehe sorma sabah iyi oglen fena sayilmaz aksam gitliktan cikmis misali :))
ama kizlar kendinize gelin ya gunluk burasi hergun yazmayacaksak ne isimiz var dogru degilmi? (

sabah kral kahvaltisi yaptim valla bende :)

4 dilim sucuk,3-4 parca peynir,4 zeytin,1 tatli kasigi pekmez iki dilim ekmek..
oglen arkadastayim aksam yazarim ne yedigimi )

ya olmaz işte şeker önemli olan akşam yememek zaten bak tut kendini akşamları ve 6 dan veya en geç 7 den sonra hiç bişi yeme sana garanti veriyorum nasıl gidiyo kilolar

hosgeldin cnm boy yas ve kilo kac? :)

hehehe sorma sabah iyi oglen fena sayilmaz aksam gitliktan cikmis misali :))
ama kizlar kendinize gelin ya gunluk burasi hergun yazmayacaksak ne isimiz var dogru degilmi? (

ya olmaz işte şeker önemli olan akşam yememek zaten bak tut kendini akşamları ve 6 dan veya en geç 7 den sonra hiç bişi yeme sana garanti veriyorum nasıl gidiyo kilolar

tamam kizlar hergun ugramaya calisicam vede aksam en gec yedide yemek isini bitirecemgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…