Bende varim diyenlerin diyet günlügü

yok canım guncellemeyenlerde var mesela ben sureklı guncellerdım bu aralar bakamıyorum bıle kı guncellensede zor olur o sekıde tek tek

bu benım acaıp sekerımı dusurmustu

sorun degil uzme tatli canini bende haftaya listede olurum...

anlayısın ıcın sagol cnm

gezdin gezdin benide burda yalniz biraktin ,evde islerde birikti simdi cek cezani nazlis hehehehe :))))
tatlim listeyi senmi yapacaksin artik?

kızlarrr nerelerdesin ya

ben bugün kahvaltıyı biraz geç yaptım ,şimdi kahve içiyorum ,akşama da tavuklu kabak yemeği ve salata var

kizlar iki gundur hic keyfim yok diuete motive olamiyorum.dun neysede bugun 6 dilim kek yedim sabahta kral kahvaltimi yapmistim zaten.aksama ekmek yemiyeyim bari olan oldu diyipte firinda balik yiycem sadece...

selam kizlar pek canim bisey istemedigi icin 2 galeta (150 kalori) 1 karper peyniri yedim ve sekerli cay ictim...
canfunerda canim sen hep kahvaltimi yaptim yaziyorsun sabah kahvaltisinda neler yediginide yazarsan bizede fikir olur canim.birde senin boyunla yasin kacti kiz unuttum ? :)

canım kahvaltıda çok limit yoktu önceden ama artık biraz onu da azalttım ,eşimin iş saatleri değişti o yüzden şu programlı diyeti tam saati saatine yapamıyorum ya ,gündüzleri evde ,diyetimi boızmuyorum kesinlikle de saatler uymuyo ,sanırım programlı diyeti daha uygun bi zamanda yapıcam

peynirli yumurtadan 4-5 lokma ,salatalık ,yarım domates,az peynir,biraz pide
öğlen iki kayısı yicem ve akşamaaaa şu meşhur mantarlı,kaşarlı ,fırında balık var bugün :)

aralarda yeşil çay,özel içecek,bol su

hmmm agzimin sulari akti :))
fotosunu yukle yapinca bakalim nasil olmus :)
bu arada boyunu ve yasini yazmayi unutmussun

hmmm agzimin sulari akti :))
fotosunu yukle yapinca bakalim nasil olmus :)
bu arada boyunu ve yasini yazmayi unutmussun

hmmm doğru unutmuşum

boy:1.57 yaş 30 kilo :55 evli bir çocuk annesi hehehehehe

fotoyu yüklerim , inşallah çekmeyi unutmam :)

Son düzenleme:
sabah:2 galeta,1 karper peynir ve sekerli cay.

ara:1 dilim kek ve kahve

oglen:1 tabak kabak yemegi,3 kasik yogurt,1dilim ekmek ve 1 cay bardagi ice tea.

ayy gene cokmu olmus yaa?

ben seni daha kucuk saniyordum kiz ayni yastaymisiz meger :)) ama ben 11 gun sonra 31 olucam sanirim sen 83 lusun sanirim

82 liyim canım, benim de ocakta 31 bitecek inşallah aynı yaştayız :) tatlı biraz fazla olmuş senin ,benimde akşam fazla oldu biraz şu an rahatsızım az yemeye alışmışım ya ...

82 liyim canım, benim de ocakta 31 bitecek inşallah aynı yaştayız :) tatlı biraz fazla olmuş senin ,benimde akşam fazla oldu biraz şu an rahatsızım az yemeye alışmışım ya ...
evet farkindayim fazla oldu ama aksam sadece salata yedim :) orantiladim sanirim...
evet ayniymis yasimiz 7 ay buyuksun sadece :))
cocuklar kac yasindaydi?kac sene oldu evleneli?
benim 10 sene nikah olali 11 sene oldu.yani kanunen 11 ama gercekte 10 :)) oglusum 4 yasina girecek 2 ay sonra ..

gunaydin kizlar dun gece surekli midem bulanti hala da biraz var daha bisey yemedim birazdan bir servis tabagi buyuklugunde lavas ekmegine 1 yumurtadan omlet yapip durum gibi yapip yiycem.evde hiiccc bisey kalmadi ogleden sonrada alisverise cikarim...
sizler ne alemdesiniz?nazlibahar nerdesin yaa? ( boyle anlasmamistik

Mehay nerde bu hatunlar ya ,geçmiş olsun canım

benim eylül 25 te 3 yıl bitecek evleneli ,eylül 14 te de oğlumun iki yaşı bitecek hayırlısıyla ,yaş olunca hemen yaptık çocuğu :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…