canım kilo bildirim cetvelini güncelliyorum ben ordan bakılır sandım ama istediğiniz gibi yazarım haftaya ,55.300 düm 55 olmuşum bu hafta performans dip,kötü ,hiç beğenmedim neyse önümüzdeki günlere bakıcaz
FAZLA KİLOLARA VEDA EDİN
:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI
İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞ
BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK
YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..
Yazının orjinali : Lahana Suyu Kürü : İbrahim Adnan Saraçoğlu | Zayıflama, Kürler, Şifalı Bitkiler
Bu makaleyi sitenizde yayınlayabilmek için link vermeniz gerekmektedir.
Under Creative Commons License: Attribution
Follow us: 411551922190028 on Facebook
sorun degil uzme tatli canini bende haftaya listede olurum...
gezdin gezdin benide burda yalniz biraktin ,evde islerde birikti simdi cek cezani nazlis hehehehe :))))tmm cnm ınsallah bende sana devretmıs bulunuyourm
maalesef cnm hatırlatmada yapmıstım ama sanırım dıkkate alınmadı cunku ınan hıc vaktım yok suan ayse melek benı ıstıyor ve bır oda camasır utu dlubenı beklıyor dısarı cıkmam lazım camasır asılı balkon ve yagmır yagıyor bı yandan da yıkanıyor snırım evde olmamamın cezası bunlar bana ((
cnm keske bıldırımını yaparken baslık ataydı ozelden yapamıyorum dıye bılmedıgım ıcın bende dıkkate almadım haftaya yenı arkadasımızla bırlıke yenı lıstemızde bırlıkte olmak uere ınsallah
tatlim listeyi senmi yapacaksin artik?canım kilo bildirim cetvelini güncelliyorum ben ordan bakılır sandım ama istediğiniz gibi yazarım haftaya ,55.300 düm 55 olmuşum bu hafta performans dip,kötü ,hiç beğenmedim neyse önümüzdeki günlere bakıcaz
gezdin gezdin benide burda yalniz biraktin ,evde islerde birikti simdi cek cezani nazlis hehehehe :))))
tatlim listeyi senmi yapacaksin artik?
evet ama olmuyor böyle hani kimse yazmıyor yediklerini ,içtiklerini ,bayanlar kendinize gelin bakimmm
selam kizlar pek canim bisey istemedigi icin 2 galeta (150 kalori) 1 karper peyniri yedim ve sekerli cay ictim...
canfunerda canim sen hep kahvaltimi yaptim yaziyorsun sabah kahvaltisinda neler yediginide yazarsan bizede fikir olur canim.birde senin boyunla yasin kacti kiz unuttum ? :)
canım kahvaltıda çok limit yoktu önceden ama artık biraz onu da azalttım ,eşimin iş saatleri değişti o yüzden şu programlı diyeti tam saati saatine yapamıyorum ya ,gündüzleri evde ,diyetimi boızmuyorum kesinlikle de saatler uymuyo ,sanırım programlı diyeti daha uygun bi zamanda yapıcam
peynirli yumurtadan 4-5 lokma ,salatalık ,yarım domates,az peynir,biraz pide
öğlen iki kayısı yicem ve akşamaaaa şu meşhur mantarlı,kaşarlı ,fırında balık var bugün :)
aralarda yeşil çay,özel içecek,bol su
hmmm agzimin sulari akti :))
fotosunu yukle yapinca bakalim nasil olmus :)
bu arada boyunu ve yasini yazmayi unutmussun
hmmm doğru unutmuşum
boy:1.57 yaş 30 kilo :55 evli bir çocuk annesi hehehehehe
fotoyu yüklerim , inşallah çekmeyi unutmam :)
ben seni daha kucuk saniyordum kiz ayni yastaymisiz meger :)) ama ben 11 gun sonra 31 olucam sanirim sen 83 lusun sanirim
evet farkindayim fazla oldu ama aksam sadece salata yedim :) orantiladim sanirim...82 liyim canım, benim de ocakta 31 bitecek inşallah aynı yaştayız :) tatlı biraz fazla olmuş senin ,benimde akşam fazla oldu biraz şu an rahatsızım az yemeye alışmışım ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?