Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Kizlar ben 1 eylulden itibaren ayca kaya diyeti yapicam.kim benimle ayni diyete var?

canım madem sen denedin kilo verdin ben de yaparım seninle hem bunda saat olayı yok saatlere uyamıyorum çünkü
başlayalım amaaaaaaaa biz eylül 11-12 gibi izne çıkıcaz eylül 27-28 gibi dönücez ama ben 1 eylül de yine başlarım seninle memlekette devam edemem ,sonra gelince kaldığım yerden devam ederim olur mu ,hadi bakalım başlıyoruz ok ?

hadi ya bende mi başlasam acaba :)
basla canim bisey kaybetmezsin bence

tamam canim bana uyar anlastik o halde bu pazar basliyoruz :))
listeye goz attinmi?2 tane donusumlu olan var ayda 8 kilo verdiren birde haftata 3.5 kilo diyeti var ama onun menusu daha zengin verilmiyor o kadar :))

evet ben de ayda 8 kilo olanı tercih ediyorum ,şimdi bi kağıda yazıp buzdolabına asıcam :)

kizlar sabah; 1.5 dilim ekmek ,6 zeytin,1 domates,2 dilim sucuk ve 2 parca zeytin yedim.
ogle:1.5 dilim ekmek 1 tabak firinda patatesli kofte ve1 bardak ice tea
aksama taze fasulye ve salata var :))

sabah 1 haşlanmış yumurta ,ekmek,peynir,domates ,yeşil zeytin,öğle 1 avuç fındık ,aralarda yeşil çay kahve ,özel içecek,
akşam da 5-6 kaşık semizotu yemeği,az karpuz ,yalnız akşama arkadaşlara gidicez şimdi hazırlık yapıyordur az da olsa malesef bişiler yicez

Esselamun aleykuuuuum
Ben utandığımdan yazamıyorum ne yediğimi ne yaptığımı..
Gizli gizli takip ediyorum topiği..
Geçen gün bi leslie yaptım ikinci gün zumba, gerisi kaldı yine
Yemeği çok abartmıyorum o yüzden de ne alıyorum ne veriyorum
Yarın inşaallah tavuk-salata'ya başlıycam
Bir başlık gördüm dün.Haşlanmış tavuk-salata ikilisi yağ yaktırıyormuş.İstenirse yoğurt,tuzsuz ayran da eklenebilirmiş.7 gün yapılacak 3 gün ara sonra da yine bir o kadar.Tavuğu ve salatayı da çok severim.İnşaallah yapabilirim..
Ondan sonra yani eylülün ortasına denk gelir mehaya katılıp ayça kaya niyetindeyim

Bu arada kilo bildirimini ister özelden ister topikten yarın 12 ye kadar yaparsanız ben de toparlayıp yazarım inşaallah.
Siftah benden bereket Allah'tan
68-68

canim bende hic o kadar gitmedi.kilosu fazla olanlarda gider o kadar bizde 4-5 yada en fazla 6 gider...

olsun ya ona da razıyım ki yani razı değil çok çok kabul ederim yani gitsin gitsin 55 olayım da artık :) birden alınan kilolar psikolojiyi allak bullak ediyo 54lerden 60a çıkmak ne demek ya üstelik sadece 1 ay içinde :S

merhaba kizlar;bugun yediklerimi sizinle paylasayim

sabah hic dogru degil ama iki adet milföy yedim ,kahve

ara birkac erik ,yesil cay,bir avuc findik

oglen pazi kavurmasi ve iki kasik yogurt ,iki kasik makarna

ikindi de misafirim vardi kahve ile birlikte cerezliklerden yedim karnim tok oldundan aksam yemegi yemek canim istemedi. Yanliz kizlar ben birkac gundur kabizim ve kendimi patlayacakmis gibi sis hissediyoum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…