canım ara ya şeftali ya da fındık olsun bence
benim bu ara kilo vermem durdu ama ayca kaya diyetiyle cok guzel kilo veriyordum.eylulun ilk haftasi ona geri basliycam :)
Kizlar ben 1 eylulden itibaren ayca kaya diyeti yapicam.kim benimle ayni diyete var?
basla canim bisey kaybetmezsin bencehadi ya bende mi başlasam acaba :)
canım madem sen denedin kilo verdin ben de yaparım seninle hem bunda saat olayı yok saatlere uyamıyorum çünkü
başlayalım amaaaaaaaa biz eylül 11-12 gibi izne çıkıcaz eylül 27-28 gibi dönücez ama ben 1 eylül de yine başlarım seninle memlekette devam edemem ,sonra gelince kaldığım yerden devam ederim olur mu ,hadi bakalım başlıyoruz ok ?
basla canim bisey kaybetmezsin bence
tamam canim bana uyar anlastik o halde bu pazar basliyoruz :))
listeye goz attinmi?2 tane donusumlu olan var ayda 8 kilo verdiren birde haftata 3.5 kilo diyeti var ama onun menusu daha zengin verilmiyor o kadar :))
basla canim bisey kaybetmezsin bence
var canim var hemde cesit cesit :))yalnız müsli almam lazım marketlerde vardır herhalde ,daha önce hiç dikkat etmemiştim ...:44:
Başlıyım başlıyım :)
iyi hadi bakalim 3 kisi olarak basladik :))
ya şey sorcam 1 ayda 8 kilo kesin gidiyo yani değil mi? yani kesin olarak gidiyo? heyecanıma ver yainanması biraz güç geliyo da şuan o yüzden soruyorum :)
canim bende hic o kadar gitmedi.kilosu fazla olanlarda gider o kadar bizde 4-5 yada en fazla 6 gider...
canim bende hic o kadar gitmedi.kilosu fazla olanlarda gider o kadar bizde 4-5 yada en fazla 6 gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?