Bende birdahaki ay 31 e giricem cmm 31 diyelim artik 4 yasina girmek uzere olan bir oglum var o da 1 ay sonra 4 olacak...boyum 1.70 kilomda 63 canim...
sen gecmi evlendin yoksa bebisiniz gecmi oldu cnm merak ettim?
canim tatliya dayanamamamin sebebi hipoglisemi o yuzden oyle dedim :)
yoksa bircok insan sever tatliyida benim cok aciktigim ve sekerim dustugu zaman(ki normalde normal sinirin altinda cikti kan degerlerimde) elim ayagim titriyor.o derece yani(
amin canim ne is yapiyorsun?Evet canım biraz geç evlendim 26 yaşımda , sonra iş güç biraz bekleyelim dedik ve oğluşumu tam 31 yaşında kucağıma aldım çok şükür canım oğlum . Allahım hepimizin evletlarını korusun inşallah.
Az öncede ballı sirkeli suyumu içtim.
Senin kilon çok iyi canım bence diyet yapmadanda sporla bu işi halladersin. Çünkü ben ne zaman düzenli spor yapsam şeerimde düzeliyo.
hadi bakalim insallah olacak...ya hakikaten bendede oluyor o.diyet psikolojisi sanirim ne zamqn diyet desem canim atistirmak istiyor :) bunu yrnmek icin burdayizben de bugün bütün kararlılığımla(inşallah pes etmem)başladım diyete..bu kelimeyi telafuz edince de hemen canım atıştırmak istiyor...moral depolamak ve motive olmak için şimdi kuaföre gidip saçımı boyatacağım...sonra ısrarla devam inşallah...hepimize kolay gelsin...
Dunden kalma taze Fasulye vardi onu yedim.iki dilim ekmek ve kusburnu marmelati sulandurdim yanina ara ogun findik ve yogurt dusunuyorum
Hosgeldin sefalar getirdin cnm nasilsin bizde ozledik ya bulustuk ama iste yinekızlar özlemişim sizi bende geldim
beni biliyorsunuz kahvaltı limitsiz yapıyorum öğlen de sadece salata yiyeceğim bugün nedense canım istemiyor başka bişi maksat mide boş kalmasın çalışsın ...
Bende cok seviyorum bu cayinama kisin iciyorum daha cok masallah sana boyun kacti senin uzundu sanirim ya 57 cok gzl bi rakam aslindakızlar özlemişim sizi bende geldim
beni biliyorsunuz kahvaltı limitsiz yapıyorum öğlen de sadece salata yiyeceğim bugün nedense canım istemiyor başka bişi maksat mide boş kalmasın çalışsın ...
sekersizse sorun yok bebisim ,banada yolla o zaman...İsler bitti aksam yemegi fasli baslar birazdan sutlac yapicam oglum siparis verdi bugun bebiskomda uyanmak uzere onun odasinn tozunu aldik mi tmm dir
Cnm kusburnuyu sekersiz yapmis annem siseyi actim ya sulandiriyorum sekerleyip cocuklara veriyorum bitiremicekler bozulcak yoksa o yuzden ben seker atmadan iciyorum)) pek hos olmasadacsewiyorum keratayi sekersiz :))) ben ara ogun yapmadim henuz birazdan yaparim kizcem uyansin onu yadirirken findik ve yogurt
Aksam bgn arkadasi ziyaretr gitcem hamile dogmasini bekliyor bgn yrn demis dr. Bi bakayim nasilmis 6 da yemegimi yiyip cikarim
hosgeldin caniiimmm :))kızlar özlemişim sizi bende geldim
pis bogazligin ceremesi :))Hosgeldin sefalar getirdin cnm nasilsin bizde ozledik ya bulustuk ama iste yinene alemdesin valla biz verdiklerimizi aldik geldik geri sahsen ben ama hemen geri gidicek ins yerlesmeden ara ogunumu yedim bende
hoşbulduk canım ya ,ben çok şükür almadım 57 deyim hala ama veremiyorum da artık yani extradan bişiler yapmam lazım ,kalan 7 kiloyu da istemiyorum
bu arada hergün 3-5 fincan şunu içiyorum ;
2 adet orta boy elma (yeşil veya kırmızı)
1 adet orta boy limon
1 adet kuru dal veya rulo tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı kuru karanfil
yapılışı;elma ile limonu kabukları ve çekirdekleriyle 4 eşit parçaya bölün,rulo tarçını tane karabiber ve kyru karanfili ekleyin, 3 litre suda kaynatın,kaynadıktan sonra süzüp soğumaya bırakın
hergün öğün sonrasında DÜZENLİ olarak en az 3 fincan içilecek ,soğuk veya ılık farketmez ,buz da koyabilirsiniz
bağırsakları ve böbrekleri çalıştırıyo,mide asidini düzenliyo ve YAĞ yakıyo
ama düşük tansiyon problemi ve mide şikayetleri olanlar için önerilmiyor.
Selahattin Dönmez tarifidir...
Sorma cnm ya pis ki ne pis yollarim hemen cok gzl de kokuyor mis gibi bu caysekersizse sorun yok bebisim ,banada yolla o zaman...
hosgeldin caniiimmm :))
pis bogazligin ceremesi :))
harikasin bunu deniycrm)
ohhh hosgeldinnnn aramiza hemen basla iki ayda verilir 10 kilo ilk defa mi diyet yapiyosun zaten fistigiz ya biz diyetimizle citir olcaz insBen de varım(inşaallah:))!!!!
Bir sürü böyle başlık var ama girip yarım bırakmak ya da söz vermek istemiyorum
Hem burası yeniymiş henüz çok sayfa birikmemiş
şimcik nereden başlasam bilemiyorum yer imlerimde o kaddddar çok spor ve diyet sayfası tüyosu bilmem nesi işaretli ki onları okuyana kadar şevkim puff
neyse negatif olmaya gerek yok di mi
10 kilo vermek istiyorum ama hemen istiyorum şimdi istiyorum hatta uyumak istiyorum uyanıp fıstık gibi olmak istiyorum!!!!!!
Bende cok seviyorum bu cayinama kisin iciyorum daha cok masallah sana boyun kacti senin uzundu sanirim ya 57 cok gzl bi rakam aslinda
Hatlari karistirdim boy konusunda sanirim 67 evet fazla imis sana 7kilo vermek lazim o zmn daha meslek neydi cnm yeni sehir yeni guzellikler diliyorum sana o zmnyok be canım boy uzun olmadığı için 50 olmam lazım işte boy:1.57
akşam arkadaş geldi uzun zamandır görüşemiyoduk kız incecik olmuşşsun dedi çok hoşuma gitti o beni 67 kiloyken görmüştü en son benden 7 kilo fazla ama boyu 1.70 olduğu için zayıf gözüküyo ,neyse ben de yaşımı göstermiyorum
bu arada kızlar bende taşındım Kütahya dan Diyarbakır a ,tayin buraya çıktı ,inşallah sonra memleket Bursa ya hayırlısıyla artık :)
Hatlari karistirdim boy konusunda sanirim 67 evet fazla imis sana 7kilo vermek lazim o zmn daha meslek neydi cnm yeni sehir yeni guzellikler diliyorum sana o zmn
Ben de varım(inşaallah:))!!!!
Bir sürü böyle başlık var ama girip yarım bırakmak ya da söz vermek istemiyorum
Hem burası yeniymiş henüz çok sayfa birikmemiş
şimcik nereden başlasam bilemiyorum yer imlerimde o kaddddar çok spor ve diyet sayfası tüyosu bilmem nesi işaretli ki onları okuyana kadar şevkim puff
neyse negatif olmaya gerek yok di mi
10 kilo vermek istiyorum ama hemen istiyorum şimdi istiyorum hatta uyumak istiyorum uyanıp fıstık gibi olmak istiyorum!!!!!!
hosbulduk hakkaten hoş bulduk iltifatlar motiveler oh ohohhh hosgeldinnnn aramiza hemen basla iki ayda verilir 10 kilo ilk defa mi diyet yapiyosun zaten fistigiz ya biz diyetimizle citir olcaz ins
arkadaşlar neydi sloganımız;
YİYEREK MUTLU OLACAĞIMA GİYEREK MUTLU OLAYIM ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?