ya ben de bu aralar ev için koşuşturuyorum ,çok giremiyorum ,temmuzda ev taşıdık ,1 aya kadar yine taşınıcaz sanırım ,pazartesi -salı belli olacak bakalım ...
Ahh canim nasil ozendim sana su an( insallah bende yakinda guzel bir ev bulup tasinirim
Hadi insallah olur canim.olursa cocuklra kim bakacak peki?
Kilona gelince onca gezmeye yemeye gore az bile almissin ama insallah onlarida verirsin 3_4 haftaya inaniyorum ben :))
Benimde tek istegim bu canim inancanım canım canım inşallah en kısa zamanda güzel gönlüne göre ev bulursun, şöyle güzel güzel zayıf zayıf salınırsın evinin içinde
bugün sabah normal kahvaltı haşlanmış yumurtayla,ara yeşil çay kahve ,akşam yoğurtlu makarna ,gece bir kase yoğurt
Ne oldu sana canim ya,iyi gidiyordun miletin nazarinami geldin?son zamanlarda cok zayiflamissin diyorlardi hep...olmuyor ya ırademı kaybettım bulamıyorum goren varmı arkadaslar ya
tmm bgn cok gzl gectı dıyorum ama gece yıyıp batırıyorum yardımmmmmm
Hadi hakkinda hayirlisi canim,bana sonucu bildir kesinlesince :))cok gzl olumlu bı gorusmeydı cnm ınsallah ıkıncı doneme eger kabul edılırsem baslıcam cocuklar buyukler ookula gıdıyor zaten küçüğede annem haftaıcı bana bırakarsın haftasonu alırsın ben bakarım dıyor olmadı kv de bakıcak napalım eskıı duzene devam anlıcan cok zor olcak ama onlar ıcın katlanıcaz baska yolu yok artık
kızlar bugün tapuyu aldık şükürler olsun ,Allah ödeme kolaylığı versin,1 aya taşınıyoruz hayırlısıyla :)
diyet tam istediğim gibi gitmesede elden bırakmış değilim ,50 kilo olduğumu görmek istiyorum ya ....
Hadi hayirli olsun canim.
Bu arada bir haftadir yedim yedim doymadim,sonuc cok aci(
Yarin sabah tartilip diyete geri basliyorum.simdiki hedefim 25 araliga 59 kilo olmak,sonra yeni bir hedef koyucam kendime.
.sağol canım ya ,ben de dikkat ediyorum etmesine ama 13 kilo verdiğim zamanlardaki ruh yok ,sinir oluyorum ,yapıştı üstüme 4 kilo ..........(((( 2::2::2::2::2::2:
Evet canim yaa bendede eski sevk yok neden acaba?Hadi hayirli olsun canim.
Bu arada bir haftadir yedim yedim doymadim,sonuc cok aci(
Yarin sabah tartilip diyete geri basliyorum.simdiki hedefim 25 araliga 59 kilo olmak,sonra yeni bir hedef koyucam kendime.
.sağol canım ya ,ben de dikkat ediyorum etmesine ama 13 kilo verdiğim zamanlardaki ruh yok ,sinir oluyorum ,yapıştı üstüme 4 kilo ..........(((( 2::2::2::2::2::2: (
Sen 13 kiloyu verdiginde kactan kaca ve ne kadar zamanda dusmustun?
Yaslada alakali bir durum yas ilerledikce kilo vermek zorlasiyor...
Evet canim yaa bendede eski sevk yok neden acaba?(
Sen 13 kiloyu verdiginde kactan kaca ve ne kadar zamanda dusmustun?
Yaslada alakali bir durum yas ilerledikce kilo vermek zorlasiyor...
yok canım ya daha yeni verdim 67 den 54 e düştüm,hamilelik kilolarıydı zaten ,geçtiğimiz ocaktan ağustosa kadar işte, 7 ayda 13 kilo
ama o zaman yaptığım diyeti yapmıyorum şimdi ,yapsam kesin gider bu 4 kilo da ,ya nasıl olsa alt tarafı 4 kilo kaldı kasmıyayım dedim ,almıyorum çok şükür ama vermiyorum da puffff
sanırım o diyeti yapmam lazım ,nasıl bi diyet dersen birinin diyeti değil ,ben kendi diyetimi kendim yapmıştım ,hatta seninle ilk tanıştığımız zaman 57 kiloydum 3 kiloyu sizlerle beraber verdim o zaman devam ediyodum ama
yok olmıcak böyle o günlere acilen geri dönmem lazım ...
Kizlaarrr ne alemdesiniz?nasil gidiyor?
iyi gitmiyo mehay ya napıcaz bi akıl ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?