Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Ayy 2_3 gundur cok yogunum kizlar giremedim bir turlu bu arada bugun coookk kalorili seyler yedim beenn (

Son düzenleme:
ya ben de bu aralar ev için koşuşturuyorum ,çok giremiyorum ,temmuzda ev taşıdık ,1 aya kadar yine taşınıcaz sanırım ,pazartesi -salı belli olacak bakalım ...

Ahh canim nasil ozendim sana su an ( insallah bende yakinda guzel bir ev bulup tasinirim

canım canım canım inşallah en kısa zamanda güzel gönlüne göre ev bulursun, şöyle güzel güzel zayıf zayıf salınırsın evinin içinde

bugün sabah normal kahvaltı haşlanmış yumurtayla,ara yeşil çay kahve ,akşam yoğurtlu makarna ,gece bir kase yoğurt

olmuyor ya ırademı kaybettım bulamıyorum goren varmı arkadaslar ya
tmm bgn cok gzl gectı dıyorum ama gece yıyıp batırıyorum yardımmmmmm

Hadi insallah olur canim.olursa cocuklra kim bakacak peki?
Kilona gelince onca gezmeye yemeye gore az bile almissin ama insallah onlarida verirsin 3_4 haftaya inaniyorum ben :))

cok gzl olumlu bı gorusmeydı cnm ınsallah ıkıncı doneme eger kabul edılırsem baslıcam cocuklar buyukler ookula gıdıyor zaten küçüğede annem haftaıcı bana bırakarsın haftasonu alırsın ben bakarım dıyor olmadı kv de bakıcak napalım eskıı duzene devam anlıcan cok zor olcak ama onlar ıcın katlanıcaz baska yolu yok artık

Off off misafirlikler,gezmeler ,tatil derken aldim yine kilocuklari.yarin kahvaltiya misafirlerim var.bu cuma kilomu bildirip en bastan basliyorum kizlar...

Benimde tek istegim bu canim inan (umudumu kaybetmeden olur insallah...
olmuyor ya ırademı kaybettım bulamıyorum goren varmı arkadaslar ya
tmm bgn cok gzl gectı dıyorum ama gece yıyıp batırıyorum yardımmmmmm
Ne oldu sana canim ya,iyi gidiyordun miletin nazarinami geldin?son zamanlarda cok zayiflamissin diyorlardi hep...
Hadi hakkinda hayirlisi canim,bana sonucu bildir kesinlesince :))

kızlar bugün tapuyu aldık şükürler olsun ,Allah ödeme kolaylığı versin,1 aya taşınıyoruz hayırlısıyla :)

diyet tam istediğim gibi gitmesede elden bırakmış değilim ,50 kilo olduğumu görmek istiyorum ya ....

Hadi hayirli olsun canim.
Bu arada bir haftadir yedim yedim doymadim,sonuc cok aci (
Yarin sabah tartilip diyete geri basliyorum.simdiki hedefim 25 araliga 59 kilo olmak,sonra yeni bir hedef koyucam kendime...

iyi gitmiyo mehay ya napıcaz bi akıl ver

Canim bence tek care buraya yediklerimizi harfiyen yazmak....
Yazinca goruyoz ne kadar yedigimizi dikkat ediyoruz,yok yazmazsak abartsakta az yemisiz gibi hissedip her gecen gun arttiriyoruz yediklerimizin miktarini (
En iyisi yazmak...
Sen kac kilosun su anda canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…