Bende varim diyenlerin diyet günlügü

haklısın canım
şimdi tartıldım geldim gayet tok olarak 54,8 kg

sabah limitsiz kahvaltı ,nescafe,
akşam yazarım yine ne yediysem ...

Selaaamm :))
Bugun yediklerimi yazayim hemen.

Sabah 2 dilim ekmek, 1 kk peynir,1 ,cay k. Tereyag
Ogle:1 ispanakli gozleme ve cay
Aksam: 2 dilim ekmek,1 porsiyon izgara et ve bir bardak meyve suyu ...

akşam 6 da bir kase çorba ,yeşillikli karnıbahar salatası
burda noktayı koysam süperdi daha önce yaptığım gibi

sonra ekmek arası yedim işte beni bitiren bu ,yarın elma alıcam 6 dan sonra sadece 1 elma yicem

Abartmaya o kadar alismisimki eski duzenime donmekte zorlaniyorum ama donucem...
Sabah:2 dilim cavdar ekmegi,2 kk peynir
Ogle1 dilim cavdar ekmegi,2 kasik taze fasulye,kahve
Aksam: izgara tavuk,salata,1 dilim ekmek yiycem.

Yine sacmaladim (

Sabah:2 dilim ekmek,2 kk peynir,bal
Ara:kahve ,1 galeta,1 dilim kek
Ogle: 7 mucver,1,milfoy borek
Aksam:3 kasik fasulye,3 kasik yogurt,2 dilim ekmek

Cok oldu yaa offf (

Sabah:2 dilim ekmek,1 kk tereyag,1 kk peynir,recel
Ogle ve aksam :1er tabak tavuklu sebzeli kuskus yemegi(araplara ozel bir yemek)

Sabah:2 dilim ekmek,1 kk tereyag,1 kk peynir,recel
Ogle ve aksam :1er tabak tavuklu sebzeli kuskus yemegi(araplara ozel bir yemek)

güzel oluyomu gerçi olmasa yapmazsın,bir ara yazar mısın denemek isterim

sabah kahvaltı ,öğle tavuklu karnıbahar salata,akşam tost karışık ...

güzel oluyomu gerçi olmasa yapmazsın,bir ara yazar mısın denemek isterim

sabah kahvaltı ,öğle tavuklu karnıbahar salata,akşam tost karışık ...
Tabii hem cok lezzetli hem cok besleyici,saglikli,vitamin deposu bu yemek....yarin yazarim tarifi bilgisayardan girince canim,cepten zor oluyor...
Bu arada sacma sapan seyler yedim bugun iyisimi yazmayayim...

Tabii hem cok lezzetli hem cok besleyici,saglikli,vitamin deposu bu yemek....yarin yazarim tarifi bilgisayardan girince canim,cepten zor oluyor...
Bu arada sacma sapan seyler yedim bugun iyisimi yazmayayim...

vala bekliyorum hem değişik bişi yapmış olurum,belki oğlum da yer

sabah kahvaltı
öğlen ıspanak,salata
akşam tavuklu pilav salata
ara kahve,yeşil çay

biz ne zaman kilolarımzı yazıcaz ?tartıya çıkmaya korkuyorum

canfunerdam geldim canim :)) tarifi hemen yazayim sana...dene bak seviceksiniz

malzemeler:

2 buyuk but(haslanacak,suyunu dokme )

2 kabak
2 patates
1 patlican (olmasada olur)
2 havuc( buyukse 1)
200-300 gr yesil fasulye
1 yemek k. domates salcasi
yarim y. kasigi biber salcasi

2 bardak ince bulgur (araplarin bunun için ozel kullandiklari couscous farkli ama ince bulgura benzer bisey ben bazen bunla bazen ince bulgurla yapiyorum aynisi oluyor )

bu yemekte normalde nohutta oluyor ama benim hosuma gitmiyor nohut koyunca sen istersen yemege pisince haslanmis eklersin seviyorsaniz...

haslanmis tavuklari derilerinden ayir buyuk buyuk ayir kenara koy ama ne cok buyuk ne cok kucuk olsun...istersen 4 kucuk butu direk haslayip kullanabilirsin hic didiklemeden parcalamadan sen bilirsin..yani butunde atabilirsin yemege....

butun sebzelerin kabuklarini soyup iri sekilde istedigin gibi dogra fasulyeleride kes butun sebzeleri yikayip kenara koy

tencereye yag ve salcalari koy kavur ve sonra butun sebzeleri icine at kavur uzerine haslanmis tavugun suyunu ekle pismeye birak...pismeye yakin tavuklari ekle az daha pissin tuzunu ekle altini kapat...

sonra 2 bardak ince bulguru biraz tereyah ve siviyag ile kavur ve uzerine 2 bardak sicak su dok pisince hemen altini kapat tuzunu onceden koy...dinlenmeye birak...
sonra iyice dinlenince karistir tane tane olunca servis tabaklarina koy, uzerine bu yaptigin yemekten ve suyundan koy ohh miss...

bu yemegin etlisini , baliklisini, tavuklusunu yapiyor araplar ama ben en cok tavukluyu seviyorum en lezzetlisi bu cunku...

Résultats Google Recherche d'images correspondant à http://www.mechoui-a-domicile.fr/accueil/images/couscous.jpg
Résultats Google Recherche d'images correspondant à http://p7.storage.canalblog.com/72/21/1062573/82590694_o.jpg

Bak biri etli biri tavuklu...tavuklunun kenarindakilerde mergez turkiyede yok onlardan onlada yapan var sucuk gibi bisey arap kasaplarindan aliyoruz burda onlarida

eee karar verdinmi hangisini yapacaksin? :)) etlimi? tavuklumu?

Son düzenleme:
Bu arada sabah:

2 dilim ekmek, beyaz peynir ve recel yedim

ogle: 1 dilim kek, 1 cay ,1 kahve

aksama esimin sevdigi ama benim hiç sevmedigim bir yemek var , o yuzden cok yemem sanirsam... pirasaaa, tarhana corbasi ve cacik...

canim oglun kac yasindaydi bilmiyorum ama onun tabagina suyunu bol koy kuru kuru yiyemezse sevmez ,tavuklari minik minik didikle ona sebzelerinden koy kucuk kucuk yap kasikla, sonra kasiga hepsinden gelecek sekilde koy ve yedir , cok seviyor oglum bu yemegi artik ...ilk basta sevmesede seninkide sever boyle vitaminli seyler yedirmemiz lazim cocuklara ki soguk kis gunlerinde bagisiklik sistemleri kuvvetlensin...
biz kendimiz yerken ustune aci sos yaninda acili yesil biber tursusu oldumu birde ayran yemede yaninda yat...

oglusunada ayran icir yaninda ustunede meyvesini yedimi ohh vitamin depolamis olur

bu arada ben tartiya cikmadan duramiyorum malesef ( hicbir degisiklik yok ama yine cumadan cumaya yazalim bence...

Son düzenleme:

kız bu ne değişik bişi böyle vala çok hoşuma gitti ,böyle değişik tatlara açığım ben ,ben de tavuklu yapayım diyorum ama iki tavuk çok kız ,bi taneden yapayım nolcak :)
du bi önce malzemeleri bir araya getireyim maşallah gerçekten ne ararsan var :)

tamam canım öyle yaparım ellerine sağlık ...bu arada şu an tam 26,5 aylık teyzesi :)

dün;sabah kahvaltı ,öğle az bulgur pilavı,akşam zeytinyağlı pırasa (aynı yemek varmış,pırasayı ben çok severim eşim sevmez ama yedi bir tabak canım benim sevmem ama güzel olmuş dedi sebze sonuçta faydasını almak lazım dedi )

akşam komşu aşure getirmiş hiç sevmem ama bikaç kaşık yedim ,bir de iki üç lokma ekmek kıyısı yedim 6 dan sonra gittikçe azaltıcam dün tartıda 56 gördüm beynimden vurulmuşa döndüm,kilolu olduğum dönemlerde ne kadar mutsuz olduğumu hatırladım ,kilo vermenin en önemli yolu akşam yemekleri çok hafif geçecek ve 6 dan sonra hiç bişi yenmeyecek ...

kiz iki tavugu nerden çikardiiiinnnn 2 tavuk but buyuk butlardan (cok degil tam iyi oluyor inan)
tamam canım öyle yaparım ellerine sağlık ...bu arada şu an tam 26,5 aylık teyzesi :)
oy oyy masallah yerim ben onuuu tam yaramazlik zamanlari

asureyi bende sevmem esimde sevmez yapmiyorum o yuzden. ama aslinda en viytaminli tatli:26:
sorma ben 54 u gectim sanirim bende bugun malum doneme girdim karnim iyice sisti off yaaa

cuma tartilip tamamen kendimizden emin bir sekilde baslayalim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…