Bende varim diyenlerin diyet günlügü

Selaamm hemen bugun yediklerimi yazayim...
Sabah: 2 dilim ekmek,5 zeytin ,30 gr labne peynir
Ogle: birkac tatli k. Muhlama ekmeksiz ,1 kelogs barre ve cay
Aksam: 2 dilim ekmek,bir tabak et sote,1 bardak ayran

Ama cok geldi bugun yediklerim daha az yiyince midem daha rahat...azalticam miktarlari...

Valla aynen kor topal atlattim bende hic heslamadim kac kalori aldim Allah bilir (
Ayse hastami oldu yoksa canim? (

yok cnm hasta degıller bu aralar ama ahmet kerem bgn ateslıyd sabaha heran tıkanabılır 3gun sonrada kardesıne gecırıyor su aralar kombımız bozuldu sen nasılsın

yok cnm hasta degıller bu aralar ama ahmet kerem bgn ateslıyd sabaha heran tıkanabılır 3gun sonrada kardesıne gecırıyor su aralar kombımız bozuldu sen nasılsın
Ben iyiyim canim Allaha sukur bu ara hareketsiz kaldim baya ondanmidir nedir tarti moralimi bu sabah biraz onun disinda iyiyim :))

Sabah: 3 dilim ekmek,40 gr peynir,6 zeytin ve 1 tatli k. bal..
Oglen hafif bisey yiyecegim icin sabah baya yedim...

kızlar merhaba giremedim bu aralar acık moralim bozuk bu aralar ,diyetle alakası yok ama,
neyse bu sabah yufkadan tavada gözleme yaptım onu yedim,az peynir,domates salatalık,arkasından da yeşil çay ,şimdi de nescafe içiyorum akşama balık yapıcam ,sonrada kapatıcam bugünü inşallah...

Hayirdir canim ne olduki? (

Hayirdir canim ne olduki? (

ya canım biz ev ve şehir değiştirdik ya ,evi ben fotolardan görmüştüm ,eşim kendini gördü ama o da anlayamamış ,ev eski kirası yüksek ,evden hiç memnun değilim ,ben de eşim de yeni evde oturmak istiyoruz ,yüksek kira verip eski evde oturmak koyuyo ya,kirası niye yüksek diceksin ev çok merkezi bi yerde ,iki tane avm ye yürüyüş mesafesinde hele birine 2 dk da gidersin ,ona kandık daha önceki evimiz merkeze uzaktı bu sefer yakın olsun dedik ama merkezde evler eski ya arabamız var buralara gider geliriz artık ,değiştiricez ama taşınalı 4 ay oluyo belki yazı bekleriz ya da güzel bi ev denk gelirse daha önce de taşınabiliriz bugünlerde bunu konuşuyoruz da ondan moralim bozuk ,ama canım aşkım da benim kafadan şükürler olsun ...:)

Selam kizlar bu gunlerde yediklerim rahatsiz ediyor baya beni,siskinlik yapiyor 2 haftaki kadar az yemiyorum alismistim az yemeye ondanmi bilmem...
Sabah: 3 dilim ekmek ,50 gr peynir zeytini hic sormayin 13_14 tane ve bir tatli k. Nutella.
Ama ogle sadece 2 kasik ekmeksiz barbunya ve yogurt yiycem
Aksamada 1 dilim ekmek,1 tabak etli taze fasulye ve yogurt yiyip gunu kapatirim.
Oglusum okula baslayacak pazartesi burda okullar tatil 10 gundur.o okula baslayinca hergun girerim foruma ve haftanin en az 4 gunu sporla bu isi bitiricem :))
Bu arada dun kilo bildirimi vardi kimse bildirmemis bende unutmusum bugunku kilom 62.7 canlar :))

Ahh ah bana tasinma deme yoksa bir soyler bin isitirsin...5 senedir tasinmak istiyorum tasinamiyorum senin eski dedigin ev begenmedigin bina bizimkinin yaninda lukstur belkide ( burda tasinmak cok zor ,ev bulmak ayri dert vericeklermi vermiyeceklermi ayri dert oooff offf.. (

canım ya Allah gönlümüze göre versin...

anladım kış geldi bol kazaklar ,montlar kapatıyor dimi kiloları neyse az önce özellikle akşam tok karnıma tartıldım moralim bozulsun diye ;55.3 canım çok sıkıldı ben yarın başlıyorum hedef yine 50 ,bir hafta buraya yazıcam ,gelirseniz devam ederiz beraber,gelmezseniz .............. ((

kızlar yiyosunuz ondan yoksunuz dimi pufffff
Hayir canimcim fazla yemiyorum aslinda ama okullar tatildi oglum evdeydi pek giremedim ama basladi artik girerim :))
Bol montlar kazaklar giymem bu yuzden ...sevmemde fazla kalin seyleri ben kis bile olsa fenalik basar :))
Neyse diyete aynen devam ediyoruz o halde, sanirim sadece ikimiz kaldik :)

Bu arada sabah: 1 dilim ekmek,6 zeytin,1 domates
Ogle:5 kabak mucver,yarim dilim kek

Aksamada Allah kerim :)

Son düzenleme:
Bu arada sabah: 1 dilim ekmek,6 zeytin,1 domates
Ogle:5 kabak mucver,yarim dilim kek

Aksamada Allah kerim :)

canım sevindim vala çok şükür yalnız değilim o zaman,
ya biz ev almaya karar verdik o yüzden koşuşturuyoruz giremedim bugün ,
sabah normal limitsiz kahvaltı yaptım ,ara dışardaydım
akşam bir kase çorba,az bulgur pilavı,az patates kızartması (bu iyi olmadı ama neyse ),salata
şimdi de kahve içicem ...
yarında yeşil çay alıcam bitti ...

kızar ben de varım ama bı r turlu vakıt bulamıyorum noldu bana anlamıyorum bu arada dun ıstedıgım kolejden aradılar benı bugun ya da yrn gorusmeye gıdıcem ınsallah dua edın bana yıllardır ıstedıgım kolejden aradılar rabbım ınsallah cocuklarım ıcın bana bu sansımız açar ınsallah cok ıstıyorum cunku
ve bu sabah ıtıbarı ıle dıyetıme basladım cunku 67 ye cıkmısım yıne hedefım 63

Selaamm gec geldim cunku bugun islerim bitmek bilmedi,oglumu yuzunde cikan yaradan dolayi doktora goturdum
Yediklerime gelince
Sabah:1 dilim ekmek,1 domates,1 haslanmis yumurta
Ogle:1 dilim kek,bir fincan kahve
Aksam:3 kasik menemen ,2,5 dilim ekmek,cay

Hadi insallah olur canim.olursa cocuklra kim bakacak peki?
Kilona gelince onca gezmeye yemeye gore az bile almissin ama insallah onlarida verirsin 3_4 haftaya inaniyorum ben :))

nişallah olur canım Allah gönlüne göre versin....

bugün normal kahvaltı yaptım ,ara yeşil çay akşam kıymalı patates yemeği kahve

bugünde fazla olmuş be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…