Valla aynen kor topal atlattim bende hic heslamadim kac kalori aldim Allah bilir(
Ayse hastami oldu yoksa canim?(
Ben iyiyim canim Allaha sukur bu ara hareketsiz kaldim baya ondanmidir nedir tarti moralimi bu sabah biraz onun disinda iyiyim :))yok cnm hasta degıller bu aralar ama ahmet kerem bgn ateslıyd sabaha heran tıkanabılır 3gun sonrada kardesıne gecırıyorsu aralar kombımız bozuldu sen nasılsın
kızlar merhaba giremedim bu aralar acık moralim bozuk bu aralar ,diyetle alakası yok ama,
neyse bu sabah yufkadan tavada gözleme yaptım onu yedim,az peynir,domates salatalık,arkasından da yeşil çay ,şimdi de nescafe içiyorum akşama balık yapıcam ,sonrada kapatıcam bugünü inşallah...
Hayirdir canim ne olduki?(
ya canım biz ev ve şehir değiştirdik ya ,evi ben fotolardan görmüştüm ,eşim kendini gördü ama o da anlayamamış ,ev eski kirası yüksek ,evden hiç memnun değilim ,ben de eşim de yeni evde oturmak istiyoruz ,yüksek kira verip eski evde oturmak koyuyo ya,kirası niye yüksek diceksin ev çok merkezi bi yerde ,iki tane avm ye yürüyüş mesafesinde hele birine 2 dk da gidersin ,ona kandık daha önceki evimiz merkeze uzaktı bu sefer yakın olsun dedik ama merkezde evler eski yaarabamız var buralara gider geliriz artık ,değiştiricez ama taşınalı 4 ay oluyo belki yazı bekleriz ya da güzel bi ev denk gelirse daha önce de taşınabiliriz bugünlerde bunu konuşuyoruz da ondan moralim bozuk ,ama canım aşkım da benim kafadan şükürler olsun ...:)
Ahh ah bana tasinma deme yoksa bir soyler bin isitirsin...5 senedir tasinmak istiyorum tasinamiyorum senin eski dedigin ev begenmedigin bina bizimkinin yaninda lukstur belkide( burda tasinmak cok zor ,ev bulmak ayri dert vericeklermi vermiyeceklermi ayri dert oooff offf.. (
Hayir canimcim fazla yemiyorum aslinda ama okullar tatildi oglum evdeydi pek giremedim ama basladi artik girerim :))
kızlar yiyosunuz ondan yoksunuz dimi pufffff
Bol montlar kazaklar giymem bu yuzden ...sevmemde fazla kalin seyleri ben kis bile olsa fenalik basar :))anladım kış geldi bol kazaklar ,montlar kapatıyor dimi kiloları neyse az önce özellikle akşam tok karnıma tartıldım moralim bozulsun diye ;55.3 canım çok sıkıldı ben yarın başlıyorum hedef yine 50 ,bir hafta buraya yazıcam ,gelirseniz devam ederiz beraber,gelmezseniz ..............((
Bu arada sabah: 1 dilim ekmek,6 zeytin,1 domates
Ogle:5 kabak mucver,yarim dilim kek
Aksamada Allah kerim :)
kızar ben de varım ama bı r turlu vakıt bulamıyorum noldu bana anlamıyorumbu arada dun ıstedıgım kolejden aradılar benı bugun ya da yrn gorusmeye gıdıcem ınsallah dua edın bana yıllardır ıstedıgım kolejden aradılar rabbım ınsallah cocuklarım ıcın bana bu sansımız açar ınsallah cok ıstıyorum cunku
ve bu sabah ıtıbarı ıle dıyetıme basladım cunku 67 ye cıkmısım yıne hedefım 63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?