ben de şöyle hala adapte olamadım şimdi bayramda da tam olmaz ama bayramdan sonra artık bahane falan yok
evet dogru bayramdada zor olur.bende bayramin ilk gunu yerimde sonra dikkat ederim yine... zor verdim geri almak istemiyorum yeniden...
Mehay canım ya millet nerde bi ikimiz giriyoruz galiba ,bayram dolayısıyla mı böyleki
neyse arkadaşlar hepimizin bayramı kutlu olsun ,nice bayramlara inşallah hep birlikte ...
slm kızlar nasılsını z bakalım bende bugun ıtıbari ile dıyetıme uzunca bır ara vermıstım baslıyorum artık ınsallah bır aksılık olmazsa
cok sık gıremeyebılırım bunun farkındayım ve bastan soyluyorum genelde aksamları musaot oluyorum gunlerım oturmalarım olmasına ragmen dıyetıme baslıyorum tekrar
ben kış mevsımınde daha bi gzl kılo verıyorum nedense sanırım eve tıkıldıgım ıcın sporumada baslamayı dusunuyorum ınsallah bu hafta
kaç kılo oldugumu hıc sormayın ne sız sorun ne de ben soyleyeyeım o yuzden cuma sabahı bıldırım yapıp soyleyecegım cok fena cunku durmadan gece gunduz yedım eşim bile şok oldu bu saatte yermıydın sen dıye dıye gobek olustu bıraz gobegımı gostere gostere :))neyse ben evellallah ustesınden gelırım dıyrum
herkese basarılı bır yolculuk dılıyorum
Ya canim 5 gunde 5 kilo nasil vericeksin eziyet etme kendine,ac kalmakızlar ben 5 günde 5 kilo diyetime başladım hayrılı olsun
gelişmeleri paylaşıcam
bugunkü menüm patates haşlama az tuz ve baharat ile
yeşilçay form çayo bol su
gnydınlarrr
sbh:nesfıtımı yedım
gun boyu alah kerım dıyorum kızlar uyanmadan gırıp yazayım bi ddedım sımdı uyanırlar
mehayım ınsallah bende kendıme guvenıyourm
Ya canim 5 gunde 5 kilo nasil vericeksin eziyet etme kendine,ac kalma(
kör topal bugunude atlattık bakalım bırax kacamaklıydı ama ıyıydı gene de
cnm ogluna gecmıs olsun benı kıler hergun hastalar kafayı yemek uzreyım
Valla aynen kor topal atlattim bende hic heslamadim kac kalori aldim Allah bilirkör topal bugunude atlattık bakalım bırax kacamaklıydı ama ıyıydı gene de
cnm ogluna gecmıs olsun benı kıler hergun hastalar kafayı yemek uzreyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?