Bende varim diyenlerin diyet günlügü

evet dogru bayramdada zor olur.bende bayramin ilk gunu yerimde sonra dikkat ederim yine... zor verdim geri almak istemiyorum yeniden...

Mehay canım ya millet nerde bi ikimiz giriyoruz galiba ,bayram dolayısıyla mı böyleki

neyse arkadaşlar hepimizin bayramı kutlu olsun ,nice bayramlara inşallah hep birlikte ...

Selam kizlar oglumun dogum gununde bir dagittim 4 gundur toparlayamafim.yarinda misafirim var sonra tekrar siki diyete giriyorum...bayrami 63 le bitirsem iyi sonra hedefim araligin 1 ine 60 kilo insallah...

Mehay canım ya millet nerde bi ikimiz giriyoruz galiba ,bayram dolayısıyla mı böyleki

neyse arkadaşlar hepimizin bayramı kutlu olsun ,nice bayramlara inşallah hep birlikte ...

Canim milet dagitti iyice araya bayramda girince kimse kalmadi ortaya.neyse bayramdan sonra alinmis kilolarla donerler kurkcu dukkanina :))
Iyi bayramlar sanada canim..

Selam kizlar ben diyetime kaldigim yerden devam ediyorum bugun itibariyle...tekrardan 63 kilo ile basliyorum bayram,dogum gunu misafir ve misafirlik derken bir haftada 1 kilo almisim..cok sukur cok degil bu hafta veririm insallah siki bir diyetle...sizler ne alemdesiniz peki?

selam kızlar Mehay yine bizden başka kimse yok ama biz siz gelene kadar idare ederiz burayı ama hadi uzatmayın fazla

ben de az önce tartıldım akşam akşam 55.1 benimde korktuğum gibi değil çok şükür
artık yoğurt yapabiliyorum çok mutluyum,sütçü bulduk ve 13 kilo verirkenki en büyük yardımcım ve sebebim yoğurdumla diyete devam ediyorum ben de yarın başlıyorum artık ...

slm kızlar nasılsını z bakalım bende bugun ıtıbari ile dıyetıme uzunca bır ara vermıstım baslıyorum artık ınsallah bır aksılık olmazsa
cok sık gıremeyebılırım bunun farkındayım ve bastan soyluyorum genelde aksamları musaot oluyorum gunlerım oturmalarım olmasına ragmen dıyetıme baslıyorum tekrar
ben kış mevsımınde daha bi gzl kılo verıyorum nedense sanırım eve tıkıldıgım ıcın sporumada baslamayı dusunuyorum ınsallah bu hafta
kaç kılo oldugumu hıc sormayın ne sız sorun ne de ben soyleyeyeım o yuzden cuma sabahı bıldırım yapıp soyleyecegım cok fena cunku durmadan gece gunduz yedım eşim bile şok oldu bu saatte yermıydın sen dıye dıye gobek olustu bıraz gobegımı gostere gostere :))neyse ben evellallah ustesınden gelırım dıyrum
herkese basarılı bır yolculuk dılıyorum

Selam kizlar menulerimi yazamadim kac gundur yarindan itibaren basliycam yazmaya.yazmayinca motivasyonum bozuluyor cunku...
Canfunerdacim sanirim su an sadece ikimiz variz.ama ben kararliyim kimseden etkilenmeden devam edicem artik...

Hosgeldin canim ,normal tabi bu kadar misafirlik,gezme e tabi birde bayram hepimizin dengesi bozuldu (
Ama verirsin ben sana guveniyorum )

gnydınlarrr
sbh:nesfıtımı yedım
gun boyu alah kerım dıyorum kızlar uyanmadan gırıp yazayım bi ddedım sımdı uyanırlar
mehayım ınsallah bende kendıme guvenıyourm

kızlar ben 5 günde 5 kilo diyetime başladım hayrılı olsun
gelişmeleri paylaşıcam
bugunkü menüm patates haşlama az tuz ve baharat ile
yeşilçay form çayo bol su

Selaaammm ben geldim :))
sabah:1.5 dilim ekmek,30 gr labne peynir ve sinirsiz (10_12 civari) zeytin yedim...oglene cok yemem aksamada kofte ekmek yiycem bol salatali :)) yazarim yine

gnydınlarrr
sbh:nesfıtımı yedım
gun boyu alah kerım dıyorum kızlar uyanmadan gırıp yazayım bi ddedım sımdı uyanırlar
mehayım ınsallah bende kendıme guvenıyourm

Guvenmeden olmaz zaten bu is canim :)
Zaten gozumuzde iyice doydu bu ara lar cok yedik.guzel bir baslangic olacak :))

Kızlar oğlum öksürük oldu ,onunla uğraşmaktan giremiyorum,ama ben de şu kalan 4-5 kiloyu da vermek istiyorum ,ya o kadar kilo verdim kalan azıcık kiloyu veremiyorum bi türlü ya pufffffffff

bugün oğlumu doktora götürdük o yüzden dengem şaştı ,inşallah yarın yazayım ne yediğimi canlar ...

kör topal bugunude atlattık bakalım bırax kacamaklıydı ama ıyıydı gene de
cnm ogluna gecmıs olsun benı kıler hergun hastalar kafayı yemek uzreyım

kör topal bugunude atlattık bakalım bırax kacamaklıydı ama ıyıydı gene de
cnm ogluna gecmıs olsun benı kıler hergun hastalar kafayı yemek uzreyım

saol canım ,vala anneme dedim ya ben bu çocuğa bakamıyomuyum niye böyle diyorum ,o da öyle diyor çocuk bu hasta olur ,siz de oluyodunuz falan diyor ,neyse çok şükür daha iyi şimdi ...

Selam kizlar bugun.misafirlikteydim giremedim.
Sabah 1 kruvasan ,3 zeytin,cay
Ogle:1 tabak araplara ozel couscous yemegi kola
Sonra 1 fincan kahve ,bir avuc findik fistik ve 2 minik cikolata
Aksam bisey yemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…