Bende yakaldim sevgili kocami!

independante

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
335
2
316
İstanbul
Aldatma
Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanın çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormuş.
Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:
İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus : Evi terk ederim.
Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İtalyan : Kadını vururum.
İspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz!

Benim kocam yapti!Facebook nelere kadirsin dedim.Yapmayacagim sey dun aksam facebookumu acmak icin ortak pc mize girdim.Aaa bir baktim esimin sayfasi acik.Seytan durttu.1,5 senedir evliyiz hic birseyini kurcalamamisimdir.Mesajlarina girdim.Temiz.Gonderdigi mesajlara girdim.2007 senesinde biz deli gibi asik sozum ona ilk 5 ayimizi kutlarken benim ki facebook da secmis hos guzel hatunlari benim adim su msn adresim su diye dokturmus.Elim ayagim bosaldi tabii.3 dakika icinde bizimki eve geldi.Soyledim yapmamam gereken birsey yaptim,oncelikle hataliyim.Ancak maalesef bunlari bunlari gordum dedim.AA Nasil inkar anlatamam.Ben kendimle catistim.Actik gosterdim.Ben yazmadim,x sahsi icin yazdim diyor.Bende tabii dun dogdum.Dedim ki ozur dile ve kabul et ben zaten seni afediyorum.Yok bana aksine bir surat bir tafra.Sen bana inanmiyorsun gibii..AHHH Kizlar ah gulerim aglanacak halime.Galiba ruh sagligim bozuldu benim.Siz olsaniz ne yapardiniz diye sormayacagim sadece bu konuyu acmamin sebebi icimi dokmek ve aglanacak halime hep beraber gulmek!

son ana kadar inkar ederler...
sakın alttan alma... hep aynı taktik, önce üste çıkmaya çalışırlar, başarılı olurlarsa devam ederler buna...

İçlerinden biriside az yaratıcı olsun ya..
Hem yap hemde sonuna kadar inkar et, ortada kanıt var ama bizim yerimize onların suratı düşer..
Allah'ım akıl fikir versn ne diiyim

sen demişsin ya özür dile kabul et affedeceğim diye.işte o an hemen kıvırmış.affedecek kadar yumuşadığını anlamış...
keşke özür dile affederim zaten demeseydin.yüz bulmuş sanki biraz.
sıkma canını, tavrını koru.yaptığı gerçekten çok büyük terbiyesizlik.ne desem bilemedim.
ihanet çok büyük bir şey, güveni tamamen sarsar.
sıkma canını, hiçbir şey senin sağlığından önemli değil.unutma sakın...

Sende cok hossun yani:Kabul et özür dile ben zaten seni affediyorum demissin:)

Sonuna kadar inkar ederler zaten bide üste cikarlar kabul edenini duymadik daha...

canım seni üzmek istemem ama.....

peki ya bundan sonrası ??

ona dünkü içtenliğinle sarılabilecek misin ????

herşeyin bi açıklaması wadır fakat bunu hangi açıklama kapayabilir ki ...

erkekler neden böyle şeylere ihtiyac duyar...

Bence artık senin çok kolay affedebildiğini gördü bundan sonra daha rahat davranacaktır. Buna engel olmak için tamam sana güvenmeyerek hata yaptım ben özür dilerim, sen bana asla öyle bir şey yapmazsın. Senin bu kadar karaktersiz olabileceğini düşündüğüm için , senin gibi dürüst ve ahlaklı bir insandan şüphelediğim için kendime kızıyorum de. Biz seninle birbirimizi asla aldatmayız de. O ne yaptığını biliyor canım ve sen bunları söylediğin zaman böyle bir şey yapan bir insanı nasıl gördüğünü anlayacak ve iç dünyasında üzülecek. Bence bu noktada yapılacak en iyi şey bu, belki kendine gelir ve bir daha böyle bir şey aklına gelirse senin sözlerini düşünür.

zaten kimse kendi msninden, face hesabından, telefonundan biriyle iletişimde bulunmaz hep bir başkalarıdır mesaj, mail atan ya da arayan . Cidden bu da ucuz bir numara oldu biri bu erkekleri kendine getirsin.

Son düzenleme:
Seni affediyorum ne demek yaa...
Sizin somurtup afra tafra yapmanız gerekirken adamı iyice tepenize çıkarmışsınız.
Çok üzücü.

Bende herşeyi anladımda
seni affediyoruma takıldım
anlam veremedim
keşke burnundan getirseydin o günü
süründürseydin ne affetmesi
o yalvarsaydı beni affet karıcım diye :)

bir kezde inkar etmeseler kurban kesecem zaten hepte aynı yalanlar hep başkasının yerine yazarlar :)) kendileri masum amaaaaa arkadaşları ahlaksızın teki ama o kişiyle nedense halaarkadaşlıklarını sürdürüyorlar ...haaahhhh kulahıma anlatsınlar...
ama
inkarın doruk noktasını kendi yaşadığım olayla örneklendireyim size...
eski eşimin beni aldattığını biliyorum ve aldattığı kadının evinide biliyorum tabi bu arada evleri ayırmışız kendisi hala öyle bir insan olmadığı konusunda iddalı :)))
ben akşamın bir vakti bakkala giderken o evin önünden geçmek zorundayım .... aaaa bir bakıyorum canım eski kocam tabi o zaman eski değil :))) arabasıyla beliriyor sokağın başında ... yanında da kendisinin yandaşı bir arkadaşı var... herneyse bakim ne yapacak diye bekledim biraz uzakta... eve kendi !!!! anahtarıyla girdi ...içeriden bişeyler aldı ve çıktı evden ... haa bu arada o.....u evde değil...
arkasından bağirdim adı ve soyadıyla ... tabi bu şok... o kapının önünde uzun süre konuştuk... ve halaaa inkar ediyordu... sadece şu ..sözlerini unutamıyorum..bence inkarın DORUĞUDUR bu... ''' ömrümün sonuna kadar inkar edeceğim ''' dedi bana...
yani arkadaşım hiiiiç farketmez... her zaman inkar politikaları erkeklerin inannın yatakta yakalasınız eşinizi mutlaka onuda inkar etmeye çalışırlar :))))

kusura bakmazsan "yuhhh artık" demek istiyorum :)

aynı şey benimde başıma gelmişdi sözlümle ilk çıkmaya başladığımız zamanlar bişey için facebook adresini ve sifresin vermişdi bende onun istediklerine bakdıkdan sonra sseytanın dürtmesiyle msjlara bakmısdım gelenler temizdi ama gönderilenlerde benimle çıkmadan sadece bir iki gün önce eski kız arkadasına seni çok seviyorum unutamıyorum yazmısdı tabi ben söledim bunu yüzne dayanamayıp sen hala onu severken bana nasıl seni seviyorum diyebildin sana sırılsıklam asık oldum diyebildin diye haliyle suçlu ben gözükdüm msjları okudum diye ama şimdi ikimizinde facebooku kapalı ve kafamız cok rahatt

Bu forum sitesine takılana kadar; erkeklerin bu kadar basit, adi olduklarını inanın bilmiyordum...

"Kabul et seni affediceğim" sözüne takıldım ben de.
Daha ilk seferde siz bu durumu kabullenip; sineye çekmişsiniz.
Olur mu hiç böyle, afedersiniz ama erkekler zaten kudurmak için yer arıyorlar,
siz de eşinize ilk hatasında af lüksünü sunmuşsunuz, bu hatayı sürdürmesi için fırsat vermişsiniz.

zaten erkek arkadaşlarımla sohbet ederken hepsinin felsefesi şu "SONUNA KADAR İNKAR" gerçekten... Bunu kendileri sölüyorlar.. ve çokta pişkinler bu konuda...

Bilirsin,biz kadinlar her zaman hissederiz.Aslinda goruruz ama gormezden geliriz.Inanmak isteriz,inaniriz.Yaaa bende amma sacmaladimm yaaa der boynumuzu bukeriz.Ahh sevgili erkegim ben sana nasil inanmam!Bende ki erkegin akillisi.Bana en basindan oyle bir kural koydu ki.ya bana inanir guvenirsin yada bu is olmaz diye.Bende inanma yolunu yani gormeme yolunu sectim.artik 20li yaslarda degilim,dedektifcilikde oynamayam.Guveniyormuyum ona?Hayir/Ama kendime guvenim var.Yani zaman gecerken ben kendimi yetistiriyorum.1 sene sonra hatta 10 sene sonra neyle karsilasabilecegimi biliyorum.Ve hayatimi bunun uzerine KENDIM icin kuruyorum.Bana katilmak isterse kendi bilir yok istemezsede ...

canim belki yanlis anlatmisimdir.Inkar yoluna gitti.Aaa ben yazmadim diye basladi.Hatta yok oyle birseyle devam etti.Yazismalari acinca,kendim icin yazmamisimdir X icindir dedi.Sonra klasik tavirlar.Bana inaniyor musun?Nasil inanmazsin?Bana ?Bende hayir inanmiyorum dedim.Ve ona bu sekilde tepki vermesindense bana evet ben yaptim demesini yegleyecegimi zaten benim icin cok onemli olmadigini soyledim.Evett bende inanamiyorum resmen benim icin onemli degil dedim!AAHHH ben ne yaptim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…