- Konu Sahibi independante
-
bir kezde inkar etmeseler kurban kesecem zaten hepte aynı yalanlar hep başkasının yerine yazarlar :)) kendileri masum amaaaaa arkadaşları ahlaksızın teki ama o kişiyle nedense halaarkadaşlıklarını sürdürüyorlar ...haaahhhh kulahıma anlatsınlar...
ama
inkarın doruk noktasını kendi yaşadığım olayla örneklendireyim size...
eski eşimin beni aldattığını biliyorum ve aldattığı kadının evinide biliyorum tabi bu arada evleri ayırmışız kendisi hala öyle bir insan olmadığı konusunda iddalı :)))
ben akşamın bir vakti bakkala giderken o evin önünden geçmek zorundayım .... aaaa bir bakıyorum canım eski kocam tabi o zaman eski değil :))) arabasıyla beliriyor sokağın başında ... yanında da kendisinin yandaşı bir arkadaşı var... herneyse bakim ne yapacak diye bekledim biraz uzakta... eve kendi !!!! anahtarıyla girdi ...içeriden bişeyler aldı ve çıktı evden ... haa bu arada o.....u evde değil...
arkasından bağirdim adı ve soyadıyla ... tabi bu şok... o kapının önünde uzun süre konuştuk... ve halaaa inkar ediyordu... sadece şu ..sözlerini unutamıyorum..bence inkarın DORUĞUDUR bu... ''' ömrümün sonuna kadar inkar edeceğim ''' dedi bana...
yani arkadaşım hiiiiç farketmez... her zaman inkar politikaları erkeklerin inannın yatakta yakalasınız eşinizi mutlaka onuda inkar etmeye çalışırlar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?