- Konu Sahibi independante
-
ne demeye yeni evli bir adam ve baska kadınlara hala ihtiyaç duyarlar anlamam bende..inşallah dediği gibidir gerçi bunlar ucuz numaralar ama inşallah budefaki numara deilde gerçektir...yani başka kişi için yazması...
vallah oyle gozukuyor arkadasim.Yani ben 2007 tarihini gordum sonradan ne halt yedi ispatim yok elimde.Zaten isin garibi o sene facebookun varligini bile hatirlamiyorum ben.Benim ruhum duymuyor buyuk bir ihtimalle.Dur bakalim yalanin mumu yassiya kadar demisler.msjlar geçmiş bi yıla ait yani yeni yapılan bişey yok ortada garip:44:
cok uzayacak bu is arkadasim zaman gectikce daha cok doluyorum cunku.alttan alma arkadaşım,sürünerek itiraf edip özür dilesin önce bi..
yok ööleeeee
yani ben ona soyle dedim =birkere fb girdigim icin ozur dilerim.Ancak neden inkar ediyorsun ozur dile afedicem cunku evlenmeden once olmus sozum ona biiz cok asikken ama evliyken olsaydi pc yi coktan avukatima vermistim.gibiii aman artik bilmiyorum.O an sadece onu konusturmak istedim.Simdide oyle.Yani kizicaksiniz bana galiba ama suan tek amacim kendimi aklamak.Yani ruh saglimin bozuk olmadigini ispat etmek.Yahu adamın açıklamasına bile gerek kalmadan affetmişsin şimdi uğraş dur barışsın seninle diye
cok uzayacak bu is arkadasim zaman gectikce daha cok doluyorum cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?