- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
- 158
- Konu Sahibi independante
-
ama şu olayda bi netlik kazandıramazsan duruma,daha sora başka şeyler de binebilir üzerine..
hatasını kabul etmeli..
özür dilemeli..
tekrarı olmayacak demeli..
Canim sana hak veriyorum,baska bir kisi olsaydi benim yerimde ayni yorumlari ben ona yapardim.Ama pire icin yorgan yakilir mi yakilirmis.O kadar yuzsuz ki ayni senin dedigin gibi benden zaten sogumaya basladi keza bedne ondan,iki gundur eve 11 de geliyor.Daha da beni sinirlendiriyor.Yemin ederim ,bu aksami bekliyorum.Sevgim askim bir yana BEN bir yana.Hic bir kadin ihaneti kotu mualemeyi haketmez ama inan ben hic haketmiyorum.Kopartir atarim arada kalan tum baglari...Bu aksam yine gec gelmeye kalkarsa ,bu is biter.Ben kararimi verdim,inatla inkarla duzenimizi bozan kendisi bende hic cekinmem.,ee hadi laf cambazlığı yaptı.
aşkım pişmanım,affet.o zaman hangi düşünceyle yazdığımı bilmiyorum.
bi kusur işledim asla tekrarı olmayacak....!
dedi ve affettin.
aman kızlar insanın içinde olacak.eğer bir erkeğin içinde varsa karısına bağlı gözükür yine yapar.
içinde yoksa da belki de eşi gibi geçmiş gönderilerini silmeyi unutur ve eşinin tavrına maruz kalır.
eşim beni aldatıyor mu diye de ömrümü zehir edemem.evliliğinin tadını çıkar.
sonuçta erkek milleti.ben eşime kesinlikle güvenmiyorum.ona güvenmiyorum diye de evliliğimi ve geleceğimi zedeleyemem.
Canim sana hak veriyorum,baska bir kisi olsaydi benim yerimde ayni yorumlari ben ona yapardim.Ama pire icin yorgan yakilir mi yakilirmis.O kadar yuzsuz ki ayni senin dedigin gibi benden zaten sogumaya basladi keza bedne ondan,iki gundur eve 11 de geliyor.Daha da beni sinirlendiriyor.Yemin ederim ,bu aksami bekliyorum.Sevgim askim bir yana BEN bir yana.Hic bir kadin ihaneti kotu mualemeyi haketmez ama inan ben hic haketmiyorum.Kopartir atarim arada kalan tum baglari...Bu aksam yine gec gelmeye kalkarsa ,bu is biter.Ben kararimi verdim,inatla inkarla duzenimizi bozan kendisi bende hic cekinmem.,
eşim beni aldatıyor mu diye de ömrümü zehir edemem.evliliğinin tadını çıkar.
sonuçta erkek milleti.ben eşime kesinlikle güvenmiyorum.ona güvenmiyorum diye de evliliğimi ve geleceğimi zedeleyemem.
sende bir alemsin baska ne bekliyordunki.....inkar edecek tabiii.....iki gun sonra adinida yalanciya cikartir...belkide deli der....sen kendini garantiye al yakinlarin durumunu bilsin...Aldatma
Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanın çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormuş.
Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:
İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus : Evi terk ederim.
Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İtalyan : Kadını vururum.
İspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz!
Benim kocam yapti!Facebook nelere kadirsin dedim.Yapmayacagim sey dun aksam facebookumu acmak icin ortak pc mize girdim.Aaa bir baktim esimin sayfasi acik.Seytan durttu.1,5 senedir evliyiz hic birseyini kurcalamamisimdir.Mesajlarina girdim.Temiz.Gonderdigi mesajlara girdim.2007 senesinde biz deli gibi asik sozum ona ilk 5 ayimizi kutlarken benim ki facebook da secmis hos guzel hatunlari benim adim su msn adresim su diye dokturmus.Elim ayagim bosaldi tabii.3 dakika icinde bizimki eve geldi.Soyledim yapmamam gereken birsey yaptim,oncelikle hataliyim.Ancak maalesef bunlari bunlari gordum dedim.AA Nasil inkar anlatamam.Ben kendimle catistim.Actik gosterdim.Ben yazmadim,x sahsi icin yazdim diyor.Bende tabii dun dogdum.Dedim ki ozur dile ve kabul et ben zaten seni afediyorum.Yok bana aksine bir surat bir tafra.Sen bana inanmiyorsun gibii..AHHH Kizlar ah gulerim aglanacak halime.Galiba ruh sagligim bozuldu benim.Siz olsaniz ne yapardiniz diye sormayacagim sadece bu konuyu acmamin sebebi icimi dokmek ve aglanacak halime hep beraber gulmek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?