Bende yakaldim sevgili kocami!

ama şu olayda bi netlik kazandıramazsan duruma,daha sora başka şeyler de binebilir üzerine..
hatasını kabul etmeli..
özür dilemeli..
tekrarı olmayacak demeli..

ee hadi laf cambazlığı yaptı.
aşkım pişmanım,affet.o zaman hangi düşünceyle yazdığımı bilmiyorum.
bi kusur işledim asla tekrarı olmayacak....!
dedi ve affettin.

aman kızlar insanın içinde olacak.eğer bir erkeğin içinde varsa karısına bağlı gözükür yine yapar.
içinde yoksa da belki de eşi gibi geçmiş gönderilerini silmeyi unutur ve eşinin tavrına maruz kalır.

eşim beni aldatıyor mu diye de ömrümü zehir edemem.evliliğinin tadını çıkar.

sonuçta erkek milleti.ben eşime kesinlikle güvenmiyorum.ona güvenmiyorum diye de evliliğimi ve geleceğimi zedeleyemem.

Son düzenleme:
Ben de esımı eskı sevgılısıyle konusmalarını yakalamıstım nasıl ınkar anlatamam,yapmadım etmedım.bırgun oyle bır falsosunu yakaladım kacacak delık bulamadı,aılesıne de soyledım utandı şükür
erkekler ınkar etmese bukadar sorun olmayacak ama ıtıtraf ederlerse kafalarına kakacaklar bır de duzenlerı bozulacak dıye ınkar edıyor. e duzen aynı kalıcak sen ıstedıgını yapıcan ohh ne guzel ala dunya

Canim sana hak veriyorum,baska bir kisi olsaydi benim yerimde ayni yorumlari ben ona yapardim.Ama pire icin yorgan yakilir mi yakilirmis.O kadar yuzsuz ki ayni senin dedigin gibi benden zaten sogumaya basladi keza bedne ondan,iki gundur eve 11 de geliyor.Daha da beni sinirlendiriyor.Yemin ederim ,bu aksami bekliyorum.Sevgim askim bir yana BEN bir yana.Hic bir kadin ihaneti kotu mualemeyi haketmez ama inan ben hic haketmiyorum.Kopartir atarim arada kalan tum baglari...Bu aksam yine gec gelmeye kalkarsa ,bu is biter.Ben kararimi verdim,inatla inkarla duzenimizi bozan kendisi bende hic cekinmem.,

geçen ay bir kitapta okumuştu..eşi kadını aldatıyor.kadın yakalıyor ve eş özür diliyor..bir daha olmazdiyor..ama kadın ben seni affediyorum ama şunu unutma birgün bende sana aynı şeyi yapıcam dedi...adam tepki gösterdi kabul etmek istemedi karısına güvendi ve sen böyle bişey yapmazsın dedi...aradan 2 yıl geçti adam trafik kazası geçirdi..son nefesine karsına sordu beni aldatmadın değilmi dedi..kadında evet senin bana yaptığını ben sana yapamadım dedi...güzel ama kısa bir hikayeydi....kadınlar böyle bir ceza vermez kocalarına benden sana tavsiye sadece facebookta yapılan bişeyse çok büyütme boşanma falan olmasın.tavrını koy ve ona sanki sende bir gün yapıcakmışsın gibi bir izlenim ver...eşim bazen takılır bana öylesine boşayacam seni falan der.yeni birini bulucam der.bende ona hemen şöyle derim...boşanmaya karar verdiğinde hemen söylede bende elimi çabuk tutayıp boş geçmesin hayatım derim.yapacağımdanmı hayır...sadece beni zayıf görmesin dünyada tek erkek o değil..yalnız şunu belirteyim eşim bana çok güvenir bende ona fakat gözüm kapatı güvenecek türden de değilim.

bence güzelce bir konuş.yuvayı kurmak bu zor,yıkması çok kolay.

güzel geçirdiğiniz günlerinizi hatırla.

inan boşaması gereken biri varsa o da benim.

elif dediğim kızı eşim düğünümden 10 gün önce aramış.

evlendikten 1.5 ay sonra telefonunda yakaladım.

seninkisi gibi inkar etmeler...!

eşime tavır aldım,senin gibi boşanacağım dedim ki bende ailesine söyledim.

ailesi de gece senin yanında mı dedi,ben şok oldum.

değmeyen insanlar yüzünden huzurumu bozamazdım,çünkü eşimi seviyordum.

eşimle tartıştık,o da geç gelmeye başladı.

sonra güzelce çektim kenara konuştuk.

o geçmişe sünger çekmemizi ve geleceğe bakmamızı söyledi.

bende bir şans verdim ve bence iyiki de vermişim.

güvenmeme konusunda yineliyorum benim eşim asla yapmaz demem.

ama pireyi deve yapıpta evliliğimi yıkmam.

tavsiyem son kez konuş.

mutlaka itiraf etmeli ve mutlaka bunun bir hata olduğunu ağzından duymalısın canım..
''pişman olmuş erkek,en iyi erkektir'' gibi bir söz hatırlıyorum bak..
hatayı yapan o olduğuna göre,
boynu bükük dolayısıyla daha mülayim ve sana daha şefkatli olması gerekir..
bu durumu lehine çevirmeyi başardığın zaman,çok daha iyi hissediceksindir kendini...
yaz gelişmeleri olur mu arkadaşım..

eşim beni aldatıyor mu diye de ömrümü zehir edemem.evliliğinin tadını çıkar.

sonuçta erkek milleti.ben eşime kesinlikle güvenmiyorum.ona güvenmiyorum diye de evliliğimi ve geleceğimi zedeleyemem.

ben bu çelişkiyi anladığımı söyleyemeyeceğim arkadaşım:26:

nekadar alttan alırsan okadar ezilirsin evlilikte ben bunu bilir bunu söylerim...

alma arkadaşım alttan, sabret bak nasıl mecbur kalıcak gelip özür dilemeye!

sende bir alemsin baska ne bekliyordunki.....inkar edecek tabiii.....iki gun sonra adinida yalanciya cikartir...belkide deli der....sen kendini garantiye al yakinlarin durumunu bilsin...

yaa konu sahibi arkadasim psikolojim bozuldu demissin yaa....soruyorum Allah askina evlenipte psikolojisi bozulmayan kadin varmi??????????????ben hic duymadim....butun sorumluluk kadinin ustunde....erkekler cok sinsi ve icten pazarlikli!!!!!!!!!!!

"meydanı öbür kadına bıırakmayacam" diye bir hırs hınç şüphe ve inatla dolup taşarsan çok daha ağır şeyler yaşarsın.
ya unutup tekrar güvenmeye devam et.
ya da boşan.

selam arkadaslar,
Cumartesi gunu durumu bilen ve kocasiyla kavgali olan bir arkadasim,bizi yemege cagirdi.Ben onden gittim sonra benim ki geldi.Tek kelime konusmadik ,konuda acilmadi.Ama maalesef iyi niyetli arkadasimin bu sefer kocasiyla arsi bzuldu.Adam yok corba soguk,yok cay sicak derken geceyi kiza dar etti.Orda gordum ve dedim ki yine benim kocam iyi bir erkek.Kimsenin yaninda beni terslemez,kotu soz etmez,beni kirmaz.Eve donerken birkac kelime ettik arabada.Sonra eve gelince konustuk,halen ben yazmadim diyor!!!Yani ben tam yumusadim,bana yaptim ama niye yaptimla baslasa...YOK ben yapmadim diyor.UFF ne yapicam bilmiyorum.Yaptigini biliyorum.Eminim.
Ama ozetle ben kocama asigim.Hemde cok asigim.
Umut ediyorum kendi ve benim sagligim icin ayagini saglam atar,cunku yuvami ve duzenimi asla bozmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…