Bende Zayıflamak istiyorum yardim

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Iyi geceler bayanlar... 75 kiloyum 1.65 boyundaki ve Zayıflamak istiyorum göbeğim ve biraz bacaklarım var... bna biraz önerilerde bulunur musunuz

bende bugün ilk günüm olarak geçiyorum..
ayrıca 5. takımdayım yarışıyom :):)

sabah kepek ekmek arası peynir zeytin marul ve maydonoz artı evde yapım bitki çayı...

varmı senin yaptığın farklı bi yöntem??

Cnm ben sabahları peynir domates 1 küçük boy haşlanmış yumurta 1 veya bazen 2 dili küçük ve ince kestiği Çavdar ekmegi 1 bardak az şekerli çay önceden canıma 3 tatlı kaşığı dolusu şeker atarım öğle ve akşam vakitleri ekmek yememeye çalışıyorum meyve yiyorum günde bazen 850 bazen 1070 civarı kalori alıyorum hesaplanıyorm sen nasıl yapıyorsun kaç kilosun

bende kalori takibi yapıyorum..

sabahları kepekli form yiyodum ama arkadaşlar kızdı ondan yazdığım gibi değiştirdim kahvaltımı...
p.tesinden ityibarende yarım saat 3 km koşu bandında yapacağım...

birde evde bitki çayı yapıyorum..

biraz sallamasyon yapıyom ben...

ada çayı mate biberiye mısıp püskülü avakodo yaprağı ve kiraz sapı bunları kaynamış suya koyuyom 15 dk dinlendiriyom sonra süzüp termosa koyuyom işe getiriyom yarım litfe falan oluyo sabah onu içiyom...

kıslar merhaba size 1 hafta da iki kilo vermiş biri olarak yazıyorum.
hemen bir ajanda alın gün boyunca ne yediniz ne yemediniz yazın yediklerinizin kalorisini hesaplayın
günden güne defteri gördükçe gaza geliyorsun ve yemediğiniz herşeyi yani önünüze gelip geri çevirdiğiniz renkli kalem le işaretleyin.
ben kalori sayıyaorum dikkat ediyorum ve ajanda tutuyorum 1 hafta 2 kilo verdim.
size de kolay gelsin dinleyin pişman olmayacaksınız.
:52:

kızlar ben sabahları 3 etimek ve yoğurt yiyorum. Öğlen 1 kase çorba, aksamları çorba ve meyve :(
75 kilo dan 72 ye düştüm 15 günde :((( arada maydonozlu limonlu form çay içiyorum Doğuş un tuvalete çıkarıyor :))

Back
X