• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende zayiflamak istiyorum

IMG_20160328_091011.webp
Gunaydin
Kahvaltida peynir zeytin yumurta salatalik domates ve kuruyemis var

Nhtylz geciktim bebem :)) hayırlı olsun dolsun taşsın inş.
Belki bizede faydası olur. Ha bide biri yorum yapmış ezik egosunu tatmin için öylelerine ses etme eğlensin yazık :KK53:

Nhtylz geciktim bebem :)) hayırlı olsun dolsun taşsın inş.
Belki bizede faydası olur. Ha bide biri yorum yapmış ezik egosunu tatmin için öylelerine ses etme eğlensin yazık :KK53:
Bonusum hosgeldin farketmissindir zaten yorum yapmadim ona eglensin gaaariiippp tek isi o cunku

Gunaydin gune sicak balli limonlu suyla baslasim kahvaltida tost yedim kizlara yaptim yarisini yediler yenmeyen kisimlari yedim bende

Biryerlerde yanlis yaptigim kesin artik daha dikkatli olmaliyim haftasonunu sekersiz gunler ilan ediyorum kendime insallah basaririm

Senle konuştummu kendimi pis hissediyorum he :KK53:
Yok kiz ne alekasi var ben fazla taktim sanirim orayi da halledim burayida yapim derken gun nasil bitiyo anlamiyom benim bidikta su anda islak mendille hem toz aliyo hem koltuklarin kenarlarini siliyo hem yer siliyo :)

IMG_20160411_104408.webp
Kendim icin liste olustutdum aksam dolu halini de atarim insallah katilmak isteyen varsa listesini yapip gelsin Bonus Bonus bekliyom kuzu listeni paylas burdan

Bu msj topike gidicekti yanlış olmuş :KK53: aynı anda çok şey yapınca oliyi böyle

P_20160411_120249.webp

Oldumu kuzu okunuyomu tekrar yazabilirimde :)

Back
X