- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
32 yasindayim ben canim28 yasindayim bnde bir cocuk annesiyim dogumdan sonra maalesef kilo veremedm siz kac yasindasiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 yasindayim ben canim28 yasindayim bnde bir cocuk annesiyim dogumdan sonra maalesef kilo veremedm siz kac yasindasiniz
Bonusum hosgeldin farketmissindir zaten yorum yapmadim ona eglensin gaaariiippp tek isi o cunkuNhtylz geciktim bebem :)) hayırlı olsun dolsun taşsın inş.
Belki bizede faydası olur. Ha bide biri yorum yapmış ezik egosunu tatmin için öylelerine ses etme eğlensin yazık![]()
Buradayim baci bu ara temizlige fazla kafayi taktim sanirim buralara gelemedim pekNerelerdesin hemşire :)
Buradayim baci bu ara temizlige fazla kafayi taktim sanirim buralara gelemedim pek
Yok kiz ne alekasi var ben fazla taktim sanirim orayi da halledim burayida yapim derken gun nasil bitiyo anlamiyom benim bidikta su anda islak mendille hem toz aliyo hem koltuklarin kenarlarini siliyo hem yer siliyo :)Senle konuştummu kendimi pis hissediyorum he![]()
FarkettimBu msj topike gidicekti yanlış olmuşaynı anda çok şey yapınca oliyi böyle