Bendeki aşk mı takıntı mı çözemedim

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.486
1.181
83
33
Merhaba herkese. Bundan bir yıl önce arkadaşım biriyle tanıştırmak istedi beni. Tanıştırdığı kişi boşanmış biriydi. Ben hiç evlenmedim. İkimiz de 33 yaşındaydık. Arkadaşım ikiniz de aynı kültürdensiniz , önceki eşiyle çok farklılardı, o yüzden yürütemediiler dedi. Neyse numaralastık. Bu adam, bi mesaj atıyor bir atmıyordu. Yani görüşmek ister gibi bir hali de yoktu. Dile getirdim hiç görüşmediğimiz için normal dedi. Yani 2 3 günde bir mesaj atıyordu. Bu arada uzak mesafe.
İkimiz de öğretmeniz. Geçen sene şubat ayında buluşalım öyle karar verelim dedi. O zamana kadar mesajlaşmasak daha iyi beklenti oluşuyor demişti. Bana da mantıklı geldi. Zaten bir şey yoktu ortada biter gider demiştim. Şubat tatlinde de sesi çıkmadı. Sadece whatsapptan durumlarımı beğendi. Arkadaşım da gelecekmiş ama is yerinde de sorunları varmış, gelememiş, biraz sabret dedi. Bunu bana değil ona söylemişti. Sildim numarasını. Bu olaydan bir on gün sonra bana mesaj attı. Numaramı niye sildin diye. Yaptığının saygısızlık olduğunu söylemiştim. Sonra benle gerçekten tanışmak istediğini ifade etti. Ben gelemiyorum lütfen sen gel dedi. Arkadaşım da gazlayınca gittim. Görüştük iyi geçti. Konuşmaya devam ettik fakat bu adam, 4 5 günde bir arıyor gün içinde ya bir defa mesaj atardı ya da hiç atmadığı da oldu. Bu zaten sabrımı taşırmıştı. Geleceğini söylediği tarihlerde düğünlere katıldı. Bana da yazın gelsem olmaz mı dedi. Yaza da 3 ay vardı o aralar. Neyse bu sebepten tartıştık. Bitirdik. Ama numaramı silmedi hiç, ben de ara ara ekledim paylaşımlarıma yorum yaptı. Sonra yazın gelmek istedi görüşelim dedi. Hislerim vardı ve görüştük. Yine iyi derken, adam yine uzaklaştı bir ay boyunca hiç konuşma olmadı .sadece beğeni attı durumlarıma. Sonra bir gün yazdı. Ben de oraya gelsem gezer miyiz dedim.
Gittim, fakat o kadar rahat olması, bir ay boyunca yazmaması aramamasını sordum, moralim bozuktu. Kendini herhalde eğlendirmediğim için Artık netim istemiyorum dedi. Hatta bir gün kimin kimle olacağını bilemeyiz falan dedi . Belki pişman olurum ama bilmiyorum dedi. Tabi benim içim parçalandı. 3 aydır üzülüyorum. O süreçte yazdı bir kaç kez yine. Ama en son iletişimi kesen durum da fake hesaptan işlettiğimde ordan cinsellk konuşmak istemişti, hatta abartarak özel bölgesini bile attı. Ben de arkadaşımın onu işlettiğini, bu kadar basitleşebileceğini düşünemediğimi, bir daha herhangi bir şekilde konuşmak istemediğimi söyledim. Numaramı da silmesini istedim. Hatta sildim diyip, sonra böyle olsun istemezdim numaranı geri ekledim demişti. Bütün bunlara rağmen hala aklım onda. Bu sevgi mi? Yoksa beni istemediği için mi takıntı yaptım bunu. Biliyorum berbat biri. Bana erkeklerin DNAsında var aldatırlar, ama eşlerini sevmediklerinden değil demişti. Her yerden çıkarmıştım numarasını falan sildim böyle daha çabuk unuturum diye ama bir ay olmasına rağmen içten içe özlüyorum normal mi? İletisimde olmamak daha çabuk unutturur mu? Bu arada uzun oldu, ve yaptıklarımın saçma çocukça olduğunu biliyorum.

Iyyy. Nasıl iğrenmediniz ona buna özel bölgesini yollayan adamdan.
Her yerden engelleyin asla da bir daha muhatap olmayın.
Hala hislerim var diyorsanızda gidip tedavi olun normal değil
Bence artık normal olduğunu düşünmüyorum. İlaç tedavisine başlasam iyi gelir mi bilmiyorum.

Aslında her şey çok net. İlişki isteyen adam daha kararlı olurdu. Ya başka seçenekler var, bu da bir kenarda dursun diyor. Ya da tarzı bu. Her iki ihtimalde de olacak biri değil.

Bazı hemcinslerimiz otuzlu yaşlara gelince geç kalmışlık hissinden midir nedir bazen on beş yaşın zekasına düşüp saçmalıyor. Bir yere geç kalmadınız merak etmeyin. Nasibiniz de bir yerlerde sizi bekliyor. Böyle s.çımsonik adamlarla, saçma sapan şeyler yaşamaya gerek yok.

Bir de düzgün adam olsa karısı boşar mıydı diye düşünüyorum.

Bu sevgi değil,takıntı haline gelmiş. Ben olsam imkanım olsa bile , ilk görüşmeye onun ayağına gitmezdim. İlk görüşme için erkeklerin çabalaması gerektiğini düşünüyorum. Çok fazla verici davranınca erkekler cepte görüyor, değer vermiyorlar. Fake hesaptan onu işlettiğinizde penisinin fotoğrafını atmış. Hiç düşünmeye değmeyecek biri. Zamanla unutursunuz.

Muhtemelen ondan bu şekilde davrandım. Boşanmış, belki değer bilir dedim ama saçma sapan biri çıktı. Esinin de kendisinden çok ilgi beklediğini söylemişti. Kadın çok içiyormuş sözde. Ama muhtemelen bu yüzden kendini alkole verdi kadıncağız. Ona salak gibi diyordu. Kendi en akıllı, söylenenleri tek seferde anlamayınca sinirleniyormuş falan

Haklısınız. Ama arkadaşın annesinin gazına gelerek gittim. Aslında bana tekrar yazmasa tamamen bitmişti. Hep geldi gitti. Ben istediğimde yazayım, zaten beğendik birbirimizi, müsait olunca geleyim diyordu.

Yarıya kadar okudum. Aracı kişinin olması iyi olmamış, keşke aracısız tanışma olsaymış. Haydi başta aracı oldu, o aracı sizi tanıştırıp sonra geri çekilmeliydi. Adam sana demesi gerekenleri ona demiş, ne alaka?

Anlaşılan o ki, o aracı sana ne kadar ısrar ettiyse adama da o kadar çok ısrar etmiş olacak ki adamın bu işe gönlü olmasa bile aracının ittirmesiyle kör topal bir iletişim kurmuş. Aracıya da adama da yol ver, gitsin. Belli ki ikisi de hayırsız , saçma tipler.

Haklısınız. Ama arkadaşın annesinin gazına gelerek gittim. Aslında bana tekrar yazmasa tamamen bitmişti. Hep geldi gitti. Ben istediğimde yazayım, zaten beğendik birbirimizi, müsait olunca geleyim diyordu.
Zaten bir mesaj atıp bir atmaması, uzun süre ortadan kaybolması direkt eksi puan. Üstüne de nude atması. Her şey ortada. Kendi hayatınıza odaklanın, size gerçekten değer veren biri çıkar elbet karşınıza.

bir şey yaşamamışsı ız doğru düzgün görüşmemişsiniz bile ne aşkı? kurtulduğunuza şükredin çok iğrenç biri.

Ayrıca çivi çiviyi söker flört edin, konuşun, alternatif yaratın siz takıntı yapmışsınız. Instagram’dan gelen istekleri kabul edin, tipini beğendiğinizi kabul edin bakın işi gücü kafanıza yatıyorsa buluşmayın uzun süre uzun uzun flörtleşin. Instagram istemiyorsanız HelloTalk tandem gibi uygulamalar var, yabancı erkeklerle konuşun diliniz gelişir hem. Bu adamı özlüyorum demenize bile sinir oldum özür dilerim ama memlekette insan kıtlığı yok siz hala aynı kişiye takılıp kalmayı seçiyorsunuz. ve bir iki sığıra denk gelirsen de canını sıkma. Bizim gibi normal iyi insanlar da var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…