Bendeki aşk mı takıntı mı çözemedim

Aslında söyledikleriniz çok doğru. Daha yazmadığım çok şey söyledi. Erkekler birlikte olduğu kadınları unutur. Yok bir arkadaşım veririm parasını işimi görürüm kadın dırdırcı yaşamam daha iyi demiş çok haklı demişti. Herkes bana hayran ben istemiyorum demişti. Ay bilmiyorum sorunlu olan benim zaten. Adamın yolu belli karakteri belli

Evet beğenmemiş olabilir. Ama gelgit yapan kendisi. Ben ona hiç ulaşmadım ki. İnsan sevmediği istemediği birine niye ulaşsın ki. Ben Fe bunu anlamıyorum.
Erkekler cinsellik için her şeyi yapar. Bunu bu yasa kadar nasıl cozemediniz? 30 yıl aldattığı kadın ayrılmak isteyince ayaklarına kapanan erkek gördüm. Nafaka vermesin, malı bolunmesin, evi temizlensin, aile babası olarak bilinsin diye. Bu sevdikleri anlamına mı geliyor? Adam boşa düşünce cinsellik için yokluyor sizi. Hiçbir normal erkek herhangi bir şekilde azıcık ciddi düşündüğü kadına böyle fotoğraflar yollamaz.

Bana yollamadı ki. Fake olan hesaba yolladı. Ben olduğumu bilmiyordu

Bana yollamadı ki. Fake olan hesaba yolladı. Ben olduğumu bilmiyordu
Her mesajınızı bende şok etkisi uyandırıyor. Adam tanımadığı fake hesaplara bile cinsel organını gönderiyor, siz hala bana göndermedi diyorsunuz. Ne farkeder yani bu adamla ilişkiniz olsa yine millete fotoğraf atacak yani. Güvenip hayatiniza almayı mi planlıyordunuz? Bu kişi bildiğin katiksiz sapık. Böyle birini düşünüp üzülmeniz sizinde çok normal olmadığınızı gösteriyor. Acilen bir psikologa görünün, öz değer konusunda yardıma ihtiyacınız var.

Bu adamla bir gelecek düşünmüyorum. Sadece keşke güvenip hayatıma almasaydım diyorum. Keşke baştan hiç tanışmasaydım. Zaten yazdığım gibi sorun bende. Onda değil. Kendisinin ne olduğun açık açık söyleyen biri

Gerçekten psikolojik yardıma ihtiyacın var kesin bence okudukca için şişti sen öğretmenin işin gücün var bu sapığın neden pesindesin kendine gel biraz gerçekten.

Geçmişteki ilişkilerinizde beğenilmediğinizde neler yapıyordunuz?

Aynı yöntemi deneseniz?

Öyle yapıyorum zaten başka çarem de yok. Teşekkür ederim. İnsallah gecer. Uzun sürmesinden korkuyorum. Hep bir sıkıntıyla uyanmak istemiyorum.
Rica ederim.

Neden uzun sürsün ki?

Eskiden de hep böyle mi oluyordu?

Bence asıl çözmeniz gereken konu bu.

Rica ederim.

Neden uzun sürsün ki?

Eskiden de hep böyle mi oluyordu?

Bence asıl çözmeniz gereken konu bu.
Evet böyleydi. Ama ben hep bana sonradan döndündüklerinde içimdeki öfke bitiyordu. Onları asla hayatıma bir daha almıyorum ama geri dönüşleri egomu oksuyor sanırım. Bu da bir sorun aslında. Bir yerde bunun kırılması lazım biliyorum. Belki de kırılma noktası budur. Günlerdir düşünüyorum, baştan onun bulunduğu memlekette asla yaşamak istememiştim. Orda hiç tanıdığım yoktu. Sadece ona alışmıştım. Eğer olur da evlenirsek orda ne yaparım, ailem arkadaşlarım çok çok uzakta olacaktı. Bunlar benim için hep kötü taraflarıydı. Gelgitleri net olmayan tavırları yüzünden ben de hırs yaptım sanırım. Kaale alınacak biri değil çok iyi biliyorum. Bana suan yazsa da olmayacağını biliyorum. O yüzden tek isteğim o aklıma gelince hiç bir şey hissetmiyor olmak istiyorum. Yani neden böyle yaptı neden bana geldi gitti. Diye düşünmek bile istemiyorum.

Bence artık normal olduğunu düşünmüyorum. İlaç tedavisine başlasam iyi gelir mi bilmiyorum.
İlaç depresifseniz biraz daha iyi hissetmenizi sağlar tabi ancak etkisi fizyolojik bir etki. yani beyninizdeki kimyasallar/hormonlar üzerinden. Sizin anlattığınız şeyler ise tamamen düşünsel/bilişsel sorunlar. Bu adamın neyine çekildiniz, neyini özlüyorsunuz, davranışları sizde neleri tetikledi vs. Bunları doğru şekilde ele almadığınız sürece, ilaçların siz onları kullanırken size iyi hissettirip bıraktığınızda sorunlarınızın geri gelme olasılığı var çünkü ilaç düşünceleriniz, olayları anlamlandırma şekliniz, şemalarınız, veya travmalarınız üzerinde bir etki göstermiyor. Kısacası bir tedavi düşünüyorsanız terapi daha mantıklı geliyor. Bilişsel, bilişsel davranışçı veya şema terapisi gibi terapiler özellikle

Son düzenleme:
Aynen. Ben de öyle düşünüyorum. Değersizlik duygumu tetikledi. Özgüvenimi düşürdü. Bu yüzden de kötü hissediyorum.

Aynen. Ben de öyle düşünüyorum. Değersizlik duygumu tetikledi. Özgüvenimi düşürdü. Bu yüzden de kötü hissediyorum.
Tamam siz zaten farkındasınız bu güzel bir şey. Ama farkında olmak ilk ve en önemli adım olsa dahi her zaman tek başına yeterli gelmiyor, geriye bu tetiklenen değersizlik, özgüven/özsaygı gibi konuları ele almak kalıyor ki yine ilaç değil terapinin konusu bunlar:)

Haklısınız. Ama arkadaşın annesinin gazına gelerek gittim. Aslında bana tekrar yazmasa tamamen bitmişti. Hep geldi gitti. Ben istediğimde yazayım, zaten beğendik birbirimizi, müsait olunca geleyim diyordu.
Arkadaşınız ve annesinin bu manyağı ısrarla size kakalamaya çalışmasının sebebi nedir?

Ben size açık açık söyleyeyim: bu adam sırf ortak tanıdıklar istediği için sizle görüşmüş. Hatta görüşmemek için elinden geleni yapmış. Görüşene kadar konuşmayalım demiş, işim var şehrine gelemem, sen gel demiş. Ve gerçekten de gelmemiş, siz gitmeseniz o kalkıp ben gideyim asla demezdi.

Hiç tanımadığı fake hesaba ise hemen yanına geleyim demiş ve cinsel organını atmış. Sizin için aylarca gelmeyen adam hiç tanımadığı alelade biri için pat diye gelmeye hazırmış. Size ara sıra yazma sebebi de bence boşta kalması. Yani o aralar başka birini bulamamış veya istediklerinden istediği gibi bir dönüş alamamış olabilir.

Bu adamın evlenme niyeti de yokmuş ki. Sizin görüşmeniz tamamen ortak arkadaşınızın işgüzarlığı. Adam keyfine göre takılmak istiyor. Siz yanına gidince yalandan birkaç kere görüşmüş, kendisinin hiçbir çabası bile olmamış yüz yüze gelmek için.

Bu tarz adamlarla görüşmek sizi değersiz hissettirir ama yani bu adam hiçbir kadına değerli hissettiremez ki. Eski karısıyla ilgili anlattığı hiçbir şeye inanmadım, ona Allah bilir neler yaptı. Bu tarz adamlarla hiçbir kadın mutlu olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…