Bendeki sıkıntı başka kimde var?

Mysterious-M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
628
506
33
Merhaba kızlar. Benim altından çıkamadığım bir sıkıntım var, acaba benim gibi olan var mı ve nasıl baş ediyorsunuz? Şu an yine işe geç kaldım, takside size yazıyorum. Sabahları nornalde 7.30'da evden çıkmam gerekiyor işe yetişebilmek için ama ne zaman erken kalksam tüm gün uykulu geziyorum. Gözlerim hep kızarık ve yanıyor sanki. Uyku krizleri geliyornoglen vakti. Oysa çok erken yatıyorum, yani 8-9 saatlik bir uykuyu uyanmadan alıyorum. Her gün geç kalıyorum ya, hergun isyerine soyledigim yeni bir bahanem var :( taksiye biniyorum ve kazandığım paralar hep taksiye gidiyor. Acaba neden böyle oluyor ve nasıl erken kalkıp tüm gün dinç kalabilirim? :( Kan testi yaptırdım, bir sıkıntı çıkmadı.

Merhaba kızlar. Benim altından çıkamadığım bir sıkıntım var, acaba benim gibi olan var mı ve nasıl baş ediyorsunuz? Şu an yine işe geç kaldım, takside size yazıyorum. Sabahları nornalde 7.30'da evden çıkmam gerekiyor işe yetişebilmek için ama ne zaman erken kalksam tüm gün uykulu geziyorum. Gözlerim hep kızarık ve yanıyor sanki. Uyku krizleri geliyornoglen vakti. Oysa çok erken yatıyorum, yani 8-9 saatlik bir uykuyu uyanmadan alıyorum. Her gün geç kalıyorum ya, hergun isyerine soyledigim yeni bir bahanem var :KK43: taksiye biniyorum ve kazandığım paralar hep taksiye gidiyor. Acaba neden böyle oluyor ve nasıl erken kalkıp tüm gün dinç kalabilirim? :KK43: Kan testi yaptırdım, bir sıkıntı çıkmadı.
ben de uykuyu çok severdim. uykusuz perişan olurdum ama 2 çocuk olunca gece yarım saatte bir birinin ağlamasıyla yanına gidiyorum. mecbur alışıyorsun. sürece alışmak için erken kalkmayı adet edineceksiniz .bi süre sonra alışacaksınız artık

Merhaba kızlar. Benim altından çıkamadığım bir sıkıntım var, acaba benim gibi olan var mı ve nasıl baş ediyorsunuz? Şu an yine işe geç kaldım, takside size yazıyorum. Sabahları nornalde 7.30'da evden çıkmam gerekiyor işe yetişebilmek için ama ne zaman erken kalksam tüm gün uykulu geziyorum. Gözlerim hep kızarık ve yanıyor sanki. Uyku krizleri geliyornoglen vakti. Oysa çok erken yatıyorum, yani 8-9 saatlik bir uykuyu uyanmadan alıyorum. Her gün geç kalıyorum ya, hergun isyerine soyledigim yeni bir bahanem var :KK43: taksiye biniyorum ve kazandığım paralar hep taksiye gidiyor. Acaba neden böyle oluyor ve nasıl erken kalkıp tüm gün dinç kalabilirim? :KK43: Kan testi yaptırdım, bir sıkıntı çıkmadı.
vitamin değerlerinizin hepsine bakıldı mı?? D , B12 vitamini ve diğer vitaminler saat kaçta yatıyorsunuz akşamları 10 gibi falan yatmanız lazım

Bi hastalığınız yoksa kendinizi zorlamaktan başka bir çare yok.
Toplumun çok az bi kısmı seve seve sabahın köründe işe gidiyordur ama hayat yani mecburuz.

D vitamini sadece eksik. Evet 10 gibi yatiyorum

Yorgunluk yapar, D vitamini takviyesi yazdırın doktorunuza
Akşamları 15-20 dk egzersiz yapın evde, telefon uygulamaları var indirin bir tane, aksatmadan yapın, daha kaliteli uyursunuz, daha dinç kalkarsınız. Öğle yemeklerini hafif geçiştirin çok yerseniz ağırlık çöker, öğleden sonra Türk kahvesi için bir fincan uyku krizine engel olur. Çalıştığınız yerde de hareketsiz kalmayın, gün içinde küçük egzersizler ya da işten sonra yürüyüş yapmayı deneyin. Yetişkin bir insan için 8-10 saat uyku fazla aslında, kandaki HbA1C değerini kontrol ettirin, insülin direnciniz varsa kan şekeri dengeniz de yorgunluk ve uyku yapabilir

D vitamini sadece eksik. Evet 10 gibi yatiyorum
D vitamini eksikse yorgun hissetmeniz çok normal. Benimde eksikti. Tüm gün ya oturmak yada yatmak istiyordum. Ayağa kalkmaya mecalim yoktu. Biraz iş yapınca sırtım, belim, yer yerim ağrımaya başlıyordu. Ilaç kullanmaya başladıktan sonra düzeldi çok şükür. Ilaç 3 haftadan sonra etkisini gösterdi bende.

Benimde böyle bir arkadaşım vardı hem çok ağır hemde hep uykuludur heryere geç kalır hiçbir otobüse yetişemez . Kişilikle de alakalı bence mesela ben yarın 7 de kalkacaksam gece 3 de yatsam 6.30 ayakta olurum ve hepte vitamin kan eksikliğim üstünde bide ağır çalışan tiroidim var ona rağmen hep çok dakik biriyimdir biraz rahat olduğunu düşünüyorum siz gibi insanların açıkçası

Back
X