- 14 Ekim 2020
- 628
- 501
- 33
- Konu Sahibi Mysterious-M
-
ben de uykuyu çok severdim. uykusuz perişan olurdum ama 2 çocuk olunca gece yarım saatte bir birinin ağlamasıyla yanına gidiyorum. mecbur alışıyorsun. sürece alışmak için erken kalkmayı adet edineceksiniz .bi süre sonra alışacaksınız artıkMerhaba kızlar. Benim altından çıkamadığım bir sıkıntım var, acaba benim gibi olan var mı ve nasıl baş ediyorsunuz? Şu an yine işe geç kaldım, takside size yazıyorum. Sabahları nornalde 7.30'da evden çıkmam gerekiyor işe yetişebilmek için ama ne zaman erken kalksam tüm gün uykulu geziyorum. Gözlerim hep kızarık ve yanıyor sanki. Uyku krizleri geliyornoglen vakti. Oysa çok erken yatıyorum, yani 8-9 saatlik bir uykuyu uyanmadan alıyorum. Her gün geç kalıyorum ya, hergun isyerine soyledigim yeni bir bahanem vartaksiye biniyorum ve kazandığım paralar hep taksiye gidiyor. Acaba neden böyle oluyor ve nasıl erken kalkıp tüm gün dinç kalabilirim? Kan testi yaptırdım, bir sıkıntı çıkmadı.
vitamin değerlerinizin hepsine bakıldı mı?? D , B12 vitamini ve diğer vitaminler saat kaçta yatıyorsunuz akşamları 10 gibi falan yatmanız lazımMerhaba kızlar. Benim altından çıkamadığım bir sıkıntım var, acaba benim gibi olan var mı ve nasıl baş ediyorsunuz? Şu an yine işe geç kaldım, takside size yazıyorum. Sabahları nornalde 7.30'da evden çıkmam gerekiyor işe yetişebilmek için ama ne zaman erken kalksam tüm gün uykulu geziyorum. Gözlerim hep kızarık ve yanıyor sanki. Uyku krizleri geliyornoglen vakti. Oysa çok erken yatıyorum, yani 8-9 saatlik bir uykuyu uyanmadan alıyorum. Her gün geç kalıyorum ya, hergun isyerine soyledigim yeni bir bahanem vartaksiye biniyorum ve kazandığım paralar hep taksiye gidiyor. Acaba neden böyle oluyor ve nasıl erken kalkıp tüm gün dinç kalabilirim? Kan testi yaptırdım, bir sıkıntı çıkmadı.
D vitamini sadece eksik. Evet 10 gibi yatiyorumvitamin değerlerinizin hepsine bakıldı mı?? D , B12 vitamini ve diğer vitaminler saat kaçta yatıyorsunuz akşamları 10 gibi falan yatmanız lazım
Hic yapmiyorumDüzenli spor
d vitamini saç döker halsizlik yorgunluk depresyon yapar kemik ağrısı yapar kullanıyor musunuz peki vitamın desteğiD vitamini sadece eksik. Evet 10 gibi yatiyorum
Merhaba kızlar. Benim altından çıkamadığım bir sıkıntım var, acaba benim gibi olan var mı ve nasıl baş ediyorsunuz? Şu an yine işe geç kaldım, takside size yazıyorum. Sabahları nornalde 7.30'da evden çıkmam gerekiyor işe yetişebilmek için ama ne zaman erken kalksam tüm gün uykulu geziyorum. Gözlerim hep kızarık ve yanıyor sanki. Uyku krizleri geliyornoglen vakti. Oysa çok erken yatıyorum, yani 8-9 saatlik bir uykuyu uyanmadan alıyorum. Her gün geç kalıyorum ya, hergun isyerine soyledigim yeni bir bahanem vartaksiye biniyorum ve kazandığım paralar hep taksiye gidiyor. Acaba neden böyle oluyor ve nasıl erken kalkıp tüm gün dinç kalabilirim? Kan testi yaptırdım, bir sıkıntı çıkmadı.
D vitamini sadece eksik. Evet 10 gibi yatiyorum
D vitamini eksikse yorgun hissetmeniz çok normal. Benimde eksikti. Tüm gün ya oturmak yada yatmak istiyordum. Ayağa kalkmaya mecalim yoktu. Biraz iş yapınca sırtım, belim, yer yerim ağrımaya başlıyordu. Ilaç kullanmaya başladıktan sonra düzeldi çok şükür. Ilaç 3 haftadan sonra etkisini gösterdi bende.D vitamini sadece eksik. Evet 10 gibi yatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?